sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar öğlenden bu yana yoktum çünkü acildeydik çağanın ateşi 40 ı buldu ciğerlerini üşütmüşüz yavrumun iğne verdiler bir sürü fitil yazdılar geç geldik eve oda yeni uyudu zaten bende yatmadan bi bakayım dedim ordada düşüremediler ateşini hatta dahad yükseldi ne yapacağımızı bilemedik

aa canm ya çok geçmiş olsunnn çoık üzüldümmm iyi dimi şimdi?

EMİNE cnm sana esmerlikte çok yakışıyor ama ya

saol sekerim beyaz tenlym ya esmer daha iyi oluyor..
ama szde koyun foto ya merk ediyorm.benmki sordu nsl bi site bu diye baktı gercek fotnu koyma dedi bende azalttm fotolarmı ne olur ne olmaz diye

ay güzelim yaaa
çocuklar hep böylee
bnm yiyenimde sık sık üşütüyor..
geçer cnm inşallah üzülme
sen iyi misin topladın mı kendini?

geçmiş olsun canım.ateşten çok korkuyorum ben.aman dikkat et.
benim oğlum ateşten 2 kez havale geçirdi.Rabbim kimseye yaşatmasın.çabucak iyileşsin çağancım

saol sekerim beyaz tenlym ya esmer daha iyi oluyor..
ama szde koyun foto ya merk ediyorm.benmki sordu nsl bi site bu diye baktı gercek fotnu koyma dedi bende azalttm fotolarmı ne olur ne olmaz diye

doğru haklsın cnm ne olur ne olmaz..
ama eşine deseydin harika bir site diye çok güvenliiii diyee

çokk çokkk eçmiş olsun canımmm acl şifalar

geçmiş olsun canım.ateşten çok korkuyorum ben.aman dikkat et.
benim oğlum ateşten 2 kez havale geçirdi.Rabbim kimseye yaşatmasın.çabucak iyileşsin çağancım

inş bitanem ya 40 ı geçtiği bile oldu bi an kendinden geçti arabada ne kadar korktuysam bi çığlık attım çağan diye çocuk sıçrayıverdi ağladım zaten dayanamadım onu öyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…