slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
monarosa senin ilgilenmiyorsun dediğin mesajını çoktan cevapladım cnm haberin ola
ok canm gördüm onu..
hoşgeldin melek annem cnm nasıl geçti yılbaşınız su pericimleslm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim tatlım kumraldım yeni boyadm koyu yaptım daha cok yakısyor diye
cak ben benm dedğim olcak ama yasımıza göre yinede iyi idare ederiz brbmizi masallah bunlarda tadı tuzu işte
slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar öğlenden bu yana yoktum çünkü acildeydik çağanın ateşi 40 ı buldu ciğerlerini üşütmüşüz yavrumun iğne verdiler bir sürü fitil yazdılar geç geldik eve oda yeni uyudu zaten bende yatmadan bi bakayım dedim ordada düşüremediler ateşini hatta dahad yükseldi ne yapacağımızı bilemedik
EMİNE cnm sana esmerlikte çok yakışıyor ama ya
kızlar öğlenden bu yana yoktum çünkü acildeydik çağanın ateşi 40 ı buldu ciğerlerini üşütmüşüz yavrumun iğne verdiler bir sürü fitil yazdılar geç geldik eve oda yeni uyudu zaten bende yatmadan bi bakayım dedim ordada düşüremediler ateşini hatta dahad yükseldi ne yapacağımızı bilemedik
aa canm ya çok geçmiş olsunnn çoık üzüldümmm iyi dimi şimdi?
geçmiş olsun canım.ateşten çok korkuyorum ben.aman dikkat et.kızlar öğlenden bu yana yoktum çünkü acildeydik çağanın ateşi 40 ı buldu ciğerlerini üşütmüşüz yavrumun iğne verdiler bir sürü fitil yazdılar geç geldik eve oda yeni uyudu zaten bende yatmadan bi bakayım dedim ordada düşüremediler ateşini hatta dahad yükseldi ne yapacağımızı bilemedik
iyim canım.iyi gidiyo işte...sesin çıkmıyo bu gece
aa canm ya çok geçmiş olsunnn çoık üzüldümmm iyi dimi şimdi?
ay güzelim yaaa
çocuklar hep böylee
bnm yiyenimde sık sık üşütüyor..
geçer cnm inşallah üzülme
sen iyi misin topladın mı kendini?
saol sekerim beyaz tenlym ya esmer daha iyi oluyor..
ama szde koyun foto ya merk ediyorm.benmki sordu nsl bi site bu diye baktı gercek fotnu koyma dedi bende azalttm fotolarmı ne olur ne olmaz diye
çokk çokkk eçmiş olsun canımmm acl şifalarkızlar öğlenden bu yana yoktum çünkü acildeydik çağanın ateşi 40 ı buldu ciğerlerini üşütmüşüz yavrumun iğne verdiler bir sürü fitil yazdılar geç geldik eve oda yeni uyudu zaten bende yatmadan bi bakayım dedim ordada düşüremediler ateşini hatta dahad yükseldi ne yapacağımızı bilemedik
şimdi daha iyi ama aksama kadar alev alev yandı çok kötüydü bembeyaz olan oğlum ateşten kıpkırmız yanıyodu
geçmiş olsun canım.ateşten çok korkuyorum ben.aman dikkat et.
benim oğlum ateşten 2 kez havale geçirdi.Rabbim kimseye yaşatmasın.çabucak iyileşsin çağancım
yok bitanem ya yorgunluk öldürüyo beni
çokk çokkk eçmiş olsun canımmm acl şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?