doğru haklsın cnm ne olur ne olmaz..
ama eşine deseydin harika bir site diye çok güvenliiii diyee
yok bitanem ya yorgunluk öldürüyo beni
söyledim söyledim ama ne dese beyenirsin gülceksinz valla bunlarn coğu erkektir kesin dedi
söyledim söyledim ama ne dese beyenirsin gülceksinz valla bunlarn coğu erkektir kesin dedi
kızlar sohbet çok güzel ama benim dinlenmem lazım sabah erken uyanıyoruz bide yarından itibaren iğnelerimiz var hemde penisilin çok korkuyorum bu iğneden ama mecbur sizlere iyi geceler canım bol muhabbetler kib
kızlar sohbet çok güzel ama benim dinlenmem lazım sabah erken uyanıyoruz bide yarından itibaren iğnelerimiz var hemde penisilin çok korkuyorum bu iğneden ama mecbur sizlere iyi geceler canım bol muhabbetler kib
inş bitanem ya 40 ı geçtiği bile oldu bi an kendinden geçti arabada ne kadar korktuysam bi çığlık attım çağan diye çocuk sıçrayıverdi ağladım zaten dayanamadım onu öyle görünce
ateş çocuğu sersem ediyo.ben çok yaşadım.ama biz hiç 40dereceyi göremedik.39,6 da geçiriyo benim oğlum.vücudu ateşi kaldıramıyo dedi doktor...günlerce sadece bezle yattığını bilirim hastanelerde...gece sabahlara kadar hiç uyumadan eşimle nöbet bekliyoduk....ay Allahım o günleri yaşatmasın bidaha
ha ha ahahah demekki bu erkeklerin beyni aynı çalışıyo benm de fotolarımı kaldrttı eşim burdan kurdelam bilio:) ben de okadar anlatımmm saçmalama ya dedi orda erkekler fink atıodur dedi
kesinlikle..
ne demişler İMAMIN FİKRİ NEYSE ZİKRİ ODUR diye
hoşgeldnnnn kuzum:) gitti mi misafirlerrr?
monarosa senin ilgilenmiyorsun dediğin mesajını çoktan cevapladım cnm haberin ola
MELİKEEE hoşgeldin cnmmm
hamişçimmm nasılsın???
Allah ım bidaha yaşatmasın keremce...
canımmmmm hoşgeldin güldürdün yine beniii
hiç birşey yazmadan hareketlere bak yaaa
gittimi misafirin?
Allah ım bidaha yaşatmasın keremce...
hoşbulduuum yok canııımevde 3 tane pc olunca biri okeyde biri facede
bende size bakiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?