sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyiym kuzusum oturuyom superimle bi gezdikkk bi gezdikk sormaa ayaklarımız sızlıyo gariii onlarda az önce bizdeydi kalktılar sen napıyon nasılsın kusummm
iyiyim cnm ama sen hamiş halinle neden geziyorsun bakayım
yapma melikecim ya dinlensene çok tehlikeli aylar bunlar aman aman
iyiym cnm bende kızlarla vakit geçiriyoruz hoşsohbet
eskiden ne güzel sohbet sayfası vardı. burdan yazmak ne zor

ne gibi sohbet sayfası senfat?
hg bu arada

iyi yaptın güselim
güzel geçti mi akşamın?
dediğin yemekleri mi yaptın?
çorba ne yyaptın düşünüyordun?

yok canım çorba yapmadım misafirlerle beraber girdim zaten eve alışverişe gitmiştim ya unutmuşlar bana haber vermeyi ben marketteyken direk yanıma geldiler

slm canım hoşgeldinn
tesekkürler canım naber nasılsınnn
melike nerelerdesin sen ya kuzum?canı sıkılanlar topikinde konuşuyoduk.sonra kayboldun...

bu arada Tebrik ederim çok sevindim canım.geçen su perisine sordum seni.iyi dedi
tesekkürler tatlım benim aaa ben seni unutmuşum canım yaa kusura bakmaa keremceee hee şimdi hatırladımmm kıss naber görüşmeyeli çok olduu heee helal olsun vallaa nasıl hatırladın ben yaslandım galiba iiceee
hoşgeldin melek annem cnm nasıl geçti yılbaşınız su pericimle

öyle cnm Allah bozmasın aman ya
çok güzeldiii canım benim eşimde görevde olunca zaten daha öncede türkü evine felan gidelim diye plan yapmıştık ama saolsun eşim bozdu oda beni superime götürdü canım arkadasım benim çok seviyorum onu 6 aydır arkadasız inşallah dostlugumuz daim olur hemşoda olunca ayrı bi güzel oldu bizim için kusumm sen napıyon nasılsınn
hoşgeldnnn canm hamilesin sen aaa yeni öğrendim ha hayırlı olsun canmmm

evet canımm çok istiyoduk olmuyodu cok şükür sonunda geldi melegim klomenle hamile oldum cok şükür darısıda isteyen herkese en baştada kurdelama inşallahhh

hg bu arada

önceden chat sayfası varmış kkda.ama kalkmış.gerçekten sürekli sayfa yenilemek zor oluyo.acaba kazen beye dilekçe mi yazsak bunla ilgili

yok canım çorba yapmadım misafirlerle beraber girdim zaten eve alışverişe gitmiştim ya unutmuşlar bana haber vermeyi ben marketteyken direk yanıma geldiler

oo acele ecele yaptın demek herşeyini..
benimde işlerim bitti şuan çok rahatım
bi reklam arası versenizde bende bi kahve yapsam kendiime

MELİKEcim çok sevindim
güzel günler seninle
bak bebişinde var maşallah
2011 uğurlu geldi cnm sana

hg bu arada

yaa ilkimde düşüktü kuzum ne bilim biz çok geziyoduk aslında bu gezmeyen halimiz ve düşün ben 3 ayda 5 kilo vermiştim artık ama simdi 3 ünü geri aldım 4.cü ayımıza ayak bastık cok sükür teyzesi inşallah rabbim korusun evet ya çok yürüyünce ben kötü hissediom kendimi ama napimm evde duruncada cok sıkılıyommm

sen kaçtın valla :)ben buralardayım.biliyodum bebek istediğini.geçen bi topikde avatarını görünce superisine sordum seni.öyle işte.hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

önceden chat sayfası varmış kkda.ama kalkmış.gerçekten sürekli sayfa yenilemek zor oluyo.acaba kazen beye dilekçe mi yazsak bunla ilgili

evet keremce bende sonradan onu kastettiğini anladım arkadaşın..
ama böyle daha güzel bence..
dilekçe iyi fikir ama gerek yok gibi

oo acele ecele yaptın demek herşeyini..
benimde işlerim bitti şuan çok rahatım

ohh süper canııım evet biraz acele oldu ama olsun güzeldi hepsii
emineciim markette bulmadılar beniii ben markete giderken aramıştım nerdesiniz diye yakındalarmış o yüzden eve gecmeyip yanıma geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…