sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ohh süper canııım evet biraz acele oldu ama olsun güzeldi hepsii
emineciim markette bulmadılar beniii ben markete giderken aramıştım nerdesiniz diye yakındalarmış o yüzden eve gecmeyip yanıma geldiler

ben yanlıs anladm ozaman cnm kusra bakma

maşallahh Allahım banda nasip eder inşlallah ne kadarlık bebiş?
3.ayımızdayız kuzum sende mi istiyosun ayy hadi inşallah valla kızlar bende bişi yok demeyin yumurta takibide mutlaka yaptırın bende yumurta tembelligi çıktı eşimde varikosel ameliyatlıydı aylardır ugrastık gelmedi doktrumu buldum işinde bi numara cıktı cok şükür ve suan melegim benimle kırk bin kere masallah diyem darısıda size olsun inşallahhhhhh canlarım benimmm
2010 da hamiş kaldım inşallah 2011de de bebişim gelir saglıcakla darısıda size olsun inşallah dualarım hep sizinleeeee
sen kaçtın valla :)ben buralardayım.biliyodum bebek istediğini.geçen bi topikde avatarını görünce superisine sordum seni.öyle işte.hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
evet canımmm amin tatlım benim rabbimde sizin gönlünğze göre versin inşallahhhhh
ay cnm aman Allah korusun yapma biraz sık dişini yazık en hassas aylar ama
vallahi çok şükür baya olmuş ilk üç ay geçtiyse gerisi kolay olur umarım cnm
bebeğin olunca bol bol gezersin..

daha yeni doluyo kuzusum inşallah canımda hiç sanmıyom yaaaa superimin minik prensesii hiç oturtmuyoki bi dakika onıuda görünce hiç diom hep sen karnımda kal kuzum diom

Son düzenleme:
kızlar ordamısınz yavas mı yazıyosunuz yada konusmuyomusunz?
hadi hareketlenin birazz

MELİKEE güldürdün cnm beni ya..
zaten su perinin cadısı bi afet
kızmıydı erkek mi cnm bebek belli olmadı mı daha?
bu arada alıntı yaparak cevaplamadım cnm kalabalık olmasın diye...görürsün umarım mesajımı

benim var melikecim rabbim olmayanlara versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…