yarın pazar eşler evde neler yapıcaksınız bakalım??
cnm çok hareketli zaten senin sayfada vardır sorun eminecim..
valla ben anca yetişiyorum
belli deil daha kusumm ikili testimiz var bu hafta içi bi gün gidim yaptırım diom işte nşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin bize olurmu güzel teyzeleriiiMELİKE CNM SORMAYI UNUTTUM
bebiş kızmıydı erkek mi???
inşallah tatlım benim rabbimm sizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh3.ayımızdayız kuzum sende mi istiyosun ayy hadi inşallah valla kızlar bende bişi yok demeyin yumurta takibide mutlaka yaptırın ebnde yumruta tembelligi çıktı eşimde varikosel ameliyatlıydı aylardır ugrastık gelmedi doktrumu buldum işinde bi numara cıktı cok şükür ve sudan melegim benimle kırk bin kere masallah diyem darısıda size olsun inşallahhhhhh canlarım benimmm
QUOTE]
inşallah canım bende istiyorum 5 senediirrr bende şubattan sonra düşünüyorumm doktora gidip kontrol altında olmayı gene nasip ıolur inşallah
gül kusumm her daim inşallah böle yok kusum belli deil hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah diyorum hepMELİKEE güldürdün cnm beni ya..
zaten su perinin cadısı bi afet
kızmıydı erkek mi cnm bebek belli olmadı mı daha?
bu arada alıntı yaparak cevaplamadım cnm kalabalık olmasın diye...görürsün umarım mesajımıikiside yok nasılsa ama içimden hep kıs geciyoo
benim var melikecim rabbim olmayanlara versin.
aminnn canım aminnn rabbim kimseye evlat acısı göstermesin ve kimseyi evlatsız koymasın inşallahhhhh
yarın pazar eşler evde neler yapıcaksınız bakalım??
oyle galiba gec gelmeye basladı bana snrdan bi doluyo haa yazıolarmıs diyorum.
ama bn kaçıyorm sekerim kusra bakma olurmu yarın erken kalkıcamoptum hepinizi kızlar yarın görüşürz anlatrm size yaptklarmı hoscakal kurdelam
benim eşim gene evde değillll
misafirmiz geleceği için öğlene kadar uyuyamayacağız keremce.yarın pazar eşler evde neler yapıcaksınız bakalım??
canm istemez olurmuyum istiorum da bi 4 sene sonra falan...şimdi çok uzak bana
oyle galiba gec gelmeye basladı bana snrdan bi doluyo haa yazıolarmıs diyorum.
ama bn kaçıyorm sekerim kusra bakma olurmu yarın erken kalkıcamoptum hepinizi kızlar yarın görüşürz anlatrm size yaptklarmı hoscakal kurdelam
valla benm eşim bugün nöbetçi yarın da gelcek uyucak ölü gibi. ben arkadaşımla buluşcam matematik çalışcaz ıykkkk:37:
manorosa tek kalınca korkmuyo musun evde?ben hiç kalamam .
misafirmiz geleceği için öğlene kadar uyuyamayacağız keremce.
akşam üstünden sonra bol bol dinleniriz kocamla..
dün çıktık dışarı çıkmyız yarında dinlensin eşim
bencede ideli 25 bu aralar düşünür oldum bende
ama olsa süper olur ya
bnm olmadığı için olması mucize
kokrkuorummm hem de çokkk :18::18: oyüzden sabaha kadar uyuyamıyorummm
inşallah cnm Allah büyük:78::78::78:[
kuzucum olur ya üzme kendini ltfen hayırlısını dile Allahtan sadece
kokrkuorummm hem de çokkk :18::18: oyüzden sabaha kadar uyuyamıyorummm
ay ben alışmışıııım hiç korkmuyorum 2 sene boyuncaa her gece tektiiiim hemde evim öyle bi yerdeydi kiii resmeeen dağ başııııı
ay ben alışmışıııım hiç korkmuyorum 2 sene boyuncaa her gece tektiiiim hemde evim öyle bi yerdeydi kiii resmeeen dağ başııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?