bizde sinek oynuyozzzz
bir dirhem et bin ayıp örter :))) tartışırken sırayı beklemek gerekir önce o konuşsun unutmayın son gülen iyi güler sonra siz konuşun.ses yükseltince oda yükseltir bir baktınız ahalle duymuş rezillik.sonra barışırsın zaten mühüm konu değildir.ama millet sizin o sesleri he hatırlar.kavga ederken bunu aklından çıkarmazsan bak nasılda sessiz tartışmayı öğrenirsin :)))) ve en sonunda sen haklı çıkarsın :)))
vay vayyyy kıss aşmışınız siz....
hehe ben benimkine desem bunları başlar bana saymaya...
önceden ben deyince eşime kalk saklambaç oynayalım diye delirdi bu diyodu.şimdi o diyo
valla gülüm aşk meşk işleri bitiyo belli zamndan sonra ilk zamnki duygular kalmıyo.sevgi en ağır basanı.belli bir zamndan sonra dost oluyosun artık...bizde öyleyiz.naber kanka diyom ona
önceden ben deyince eşime kalk saklambaç oynayalım diye delirdi bu diyodu.şimdi o diyo
valla gülüm aşk meşk işleri bitiyo belli zamndan sonra ilk zamnki duygular kalmıyo.sevgi en ağır basanı.belli bir zamndan sonra dost oluyosun artık...bizde öyleyiz.naber kanka diyom ona
kız Allah seni sinek ne ayoll
valla senden öğreneceğimiz çok şey var
bir dirhem et bin ayıp örter :))) tartışırken sırayı beklemek gerekir önce o konuşsun unutmayın son gülen iyi güler sonra siz konuşun.ses yükseltince oda yükseltir bir baktınız ahalle duymuş rezillik.sonra barışırsın zaten mühüm konu değildir.ama millet sizin o sesleri he hatırlar.kavga ederken bunu aklından çıkarmazsan bak nasılda sessiz tartışmayı öğrenirsin :)))) ve en sonunda sen haklı çıkarsın :)))
sinek kızzz 52 kağtla oynan oyun biz biralarmızı alırz sigaralrda elde oynarz kumarcı gibi
hg su perim........
hosgeldn periim
kıss seninki biliyo işini...
kız benmkide kalca delisi kalcalar gtmesin dio manyak bu adamlar yaaa
huuu huuuu
huuu huuuu
sinek kızzz 52 kağtla oynan oyun biz biralarmızı alırz sigaralrda elde oynarz kumarcı gibi
o var ya oo az değilll hınzırr
kızım ne olursa olsun hepsinin eriyip bittiği bişey var işte:89:
hoşgeldin canım nasıl geçti sınavın?
yok kız ne kankası.. yatakta kanka manka işlemiyo valla :78:
o var ya oo az değilll hınzırr
kızım ne olursa olsun hepsinin eriyip bittiği bişey var işte:89:
hoşgeldin canım nasıl geçti sınavın?
aahahhahaahahahahhaha ilahiii ceyda en dobarsıın valla sen yaaaaaa
yok kız ne kankası.. yatakta kanka manka işlemiyo valla :78:
ben onu beceremiyom işte .hep ben baskın çıkmaya çalışırım.bana zaten hep diyoki eşim bir kez de haksız olduğunu kabullen((
hoşgeldin canım nasılsın sınav nasıl geçti[/Qhoşbuldum canım iyiydi çok şükür.yarın bakıcam kaç almışm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?