hoşbulduk şekerim iyi geçti çok şükür sınavım ya. 3 hafta hazırlandım biraz zordu ama gececk kadar yaptım sabah bakmaya gideceğim kaç almışım
öğretmek için söylemedim sadece tavsiye olsun.hep huzuru olun inş.guzin ablamızda oldu ohhhhh tamma bnları uygulcam beeen:60
güzin ablalık değil de yaşanmışlıklardan tecrübe daha doğru olur
valla senden öğreneceğimiz çok şey var
sinek kızzz 52 kağtla oynan oyun biz biralarmızı alırz sigaralrda elde oynarz kumarcı gibi
napim bacım bağışla cahilliğimi
kızım biz cddyz yaaaaaaaaa 50mzde nolcaz ben blmorm valla prolarımızı alıp eve kumarhane kurcaz galibaa
öğretmek için söylemedim sadece tavsiye olsun.hep huzuru olun inş.
arkadaşım yine sana katılıyorum.bende aynısını yapıyorum.vede faydasını görüyorum.eskiden günlerce küserdi.şimdi ben cevap vermeyip sakin kalınca dk sürmüyor.laf atıyor konu kapanıyor.
hoşbulduk şekerim iyi geçti çok şükür sınavım ya. 3 hafta hazırlandım biraz zordu ama gececk kadar yaptım sabah bakmaya gideceğim kaç almışım
aahahhahaahahahahhaha ilahiii ceyda en dobarsıın valla sen yaaaaaa:66
öğretmek için söylemedim sadece tavsiye olsun.hep huzuru olun inş.
ahh ahh benim eşim o kadar geç geliyorki tatilide yok(( eskide kaldı bizim oyularımız.yoksa bizde de neler vardı neler:))))))
ne sınavına girdin perim.....
ahh ahh benim eşim o kadar geç geliyorki tatilide yok(( eskide kaldı bizim oyularımız.yoksa bizde de neler vardı neler:))))))
sen bizimle 2 gün daha takıl eski günlerin canlanır emin ol..
İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenme...ye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve “Yaşasın benim de artık bir babam olacak” diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum…" diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar...
sen bizimle 2 gün daha takıl eski günlerin canlanır emin ol..
ayyy özlemekde guzel be kuzum gelnce oynarsınız oynlarınızı dah hycanlı olur
İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenme...ye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve Yaşasın benim de artık bir babam olacak diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum " diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar...
İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenme...ye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve “Yaşasın benim de artık bir babam olacak” diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum…" diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?