sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ahh ahh benim eşim o kadar geç geliyorki tatilide yok (( eskide kaldı bizim oyularımız.yoksa bizde de neler vardı neler:))))))

arkadaşım yine sana katılıyorum.bende aynısını yapıyorum.vede faydasını görüyorum.eskiden günlerce küserdi.şimdi ben cevap vermeyip sakin kalınca dk sürmüyor.laf atıyor konu kapanıyor.

yanlış alıntı yaptım .tripoliden yapacaktım

hoşbulduk şekerim iyi geçti çok şükür sınavım ya. 3 hafta hazırlandım biraz zordu ama gececk kadar yaptım sabah bakmaya gideceğim kaç almışım

hayırlısı olsun canım inş. istediğin notu alırsın
aahahhahaahahahahhaha ilahiii ceyda en dobarsıın valla sen yaaaaaa:66

yalan mıı

valla ben kırmızı noktalıya geçiş yapıyorum farkında olmadan.. ne olduysa bana sinirlerim bozuk bu akşam kendimi kaybettim

öğretmek için söylemedim sadece tavsiye olsun.hep huzuru olun inş.

inş. canım inş.

İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenme...ye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve “Yaşasın benim de artık bir babam olacak” diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum…" diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar...

vuhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu süpersin cnm yaa gercekden bende cok etkilendim..
ee bi adam bi kadını severse onun cocuğunda sever avr böle admlar yaa helal olsun

sen bizimle 2 gün daha takıl eski günlerin canlanır emin ol..

çok kısıtlı saatlerimiz var hatta eşimi özlediğim için iş yerine gidiyorum.gece 3-bazen 4 de geliyor sabah 9-9:30 işe gidiyor.o hadi şunu yapalım bunu yapalım diyor ama adam zaten bütün gün ayakta kıyamıyorum ki.

ayyy ağlıcam şimdi...
çok duygulandım yaaa...
canım kızında sende çok şanslıymışsın...
Allahım kızına baba,sana eş olacak iyi bi, insan çıkarmış karşına..
Allah razı olsun eşinden...
bu devirde babalık yapan çok nadir...
her zaman böyle mutlu olun inş...

Maaşllah canım, gerçekten nazar değmesin size Rabbim daha güzel günler göstersin inş.. ne mübarek bir adammış eşin, Allah razı olsun ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…