sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

nerde böyle erkekler.........

vuhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu süpersin cnm yaa gercekden bende cok etkilendim..
ee bi adam bi kadını severse onun cocuğunda sever avr böle admlar yaa helal olsun

vala gözlerim bile doldu.Allah bozmasın inş.Rabbim herkesin karşına hayırlı insanalr çıkarsın (amin amin amin)

senin kızınla aynı kaderi paylaşıyorum.benim annemde bana 3 aylık hamileyken babam ölmüş.hiç tanımıyorum elimde resimlerinden başka bişi yok..başka kardeşim de yok..
ne güzel babalık yapıyo helal olsun .hep üvey baba denince insanın aklına kötü insan profili geliyo.ama işte bu babalıkla ilgili değil biraz insanlık biraz merhamet biraz vicdan......ah ah

evet hem de ekşınlı olur

bak size bişi anlatym eşim holndaya gtmişdi 4 ay önce falan 2 hafta kaldı ama hergun konsuydk bende çşısyodm işdeydm eve gdrken süper gecelikler aldım eve gttm hzrlandm falan mumları yaktım kapıyı çaldı açtm ben eşim tek gelcek zanndıyorm bakdm kayınvalide kaynım falan var ben kapnn arkasnda duryorm ustmde gecelkler var nyse dedimki anne siz bi durun deim kapıyı kapdm yukrya cıkdm ustmu değiştrdm öle actm kapıyı ama o gece cok exsnlydı yaaaaaa böle bi olayydı işteeeeeeee

leee keremce nerelerde geziyon sen bakim...
sesin çıkmıyor hiç...

aynen cnm onlar işde cenntlik..
ama bu konu onun değil galba netten allmıs?

Allah iyiliğini vermeye gıııı
ayyy bu baya exşınlıymış kısss...

basıldınmı aayyyy utanmışsındır kızz

Maaşllah canım, gerçekten nazar değmesin size Rabbim daha güzel günler göstersin inş.. ne mübarek bir adammış eşin, Allah razı olsun ondan.

hanımlar konu benim değil.internette gördüm çok beğendim paylaştım.hatta konunun başlığında da yazdım.

aboowww kaynanan da demiştir bizim gelin amma ateşli çıktı dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…