ayyy kızlar benim konulardada var....
görümcemle bayramda -tartışmıştım.
tartışmadan önce her zaman arayıp telde 1 saat konuşurdum.
artık aramıyorum..neyse bugün eşimin msjlarına baktım...
görümcem eşime şöyle bi msj çekmiş.
(((arayıp sormaz oldun.cesaretinmi yok aramaya.neyse kardeşiz.)))
sizce bu msj ne demek oluyor.cesaretin yok ne demek ya..
iyice gıcık oldum valla...
farklı kültürler zor anlaşır yaff :44:geçen gün çok sinirlendim ama eşim rica etti kaynım için ne olur çocuk çok üzülüyor dedi.bende onlar için sabrediyorum.eşimde sinirleniyor ama bakalım.o kadar iyi niyetliyim o kadar değer veriyorum ama en küçük bir şeyde misal tokası kullana bilirmiyim diye sordum evt dedi kullandım.kaynım bizi alıp dükkana götürcek.gidiyoruz falan demez mi gece vakti şura mağza var toka lazım.bende çıkardım tokayı bana lazım değil dedim.aman neden öyle demişim neden çıkarmışım benonu istemiyormuşum.13 gün hastaydı hiç birşey yapamadı yattı kötüleşebilri diye başında 1 hafta nöbet tutum gece gündüz o zaman bile anlamadıysa değer verdiğim.tuturdu siz beni istemiyorsunuz ben gitcem ay ne çekiyoruz bilseniz.bir asi bir asi ne koca lafı dinliyor nede başka birinin kafasının dikine hep.sonumuz hayır olsun.
ayyy kızlar benim konulardada var....
görümcemle bayramda -tartışmıştım.
tartışmadan önce her zaman arayıp telde 1 saat konuşurdum.
artık aramıyorum..neyse bugün eşimin msjlarına baktım...
görümcem eşime şöyle bi msj çekmiş.
(((arayıp sormaz oldun.cesaretinmi yok aramaya.neyse kardeşiz.)))
sizce bu msj ne demek oluyor.cesaretin yok ne demek ya..
iyice gıcık oldum valla...
evet benimde oğlum var 27.06.2008 doğumlu .aynı yaşıtlar :))
ben görümceyii fazla takmamda en son taktım onudaa kayınvalide gibi suale tuttuu beni bu niye böle su niyee böylee..ben dahaa bigünden bugunee bişeyy demedimm ama öbür sefere konusmıycam 1 ay olcak bitcekk
yaa insanların hayatı niyee bu kadar ilgilendiriyokii insanlarıı..herseyi söylemek gerekmiyokii
boşver bacımm az konusmaa kendi ararsa arasınn o gıcık olsunnn
evet canım ben 7 sene evliyim 2.5 yaşında oğlum var 27 yaşındayım :87:evhanımıyım koca parası yiyorum
ölürüm onlara her şey onlar için :))))
valla bu görümcemi çok severdim...
kendi eliyle yaptı...
çokmu iyi etti yani.
bi daha ne ararım ne sorarım...bitti benim için artık...
ben görümceyii fazla takmamda en son taktım onudaa kayınvalide gibi suale tuttuu beni bu niye böle su niyee böylee..ben dahaa bigünden bugunee bişeyy demedimm ama öbür sefere konusmıycam 1 ay olcak bitcekk
yaa insanların hayatı niyee bu kadar ilgilendiriyokii insanlarıı..herseyi söylemek gerekmiyokii
boşver bacımm az konusmaa kendi ararsa arasınn o gıcık olsunnn
evet canım ben 7 sene evliyim 2.5 yaşında oğlum var 27 yaşındayım :87:evhanımıyım koca parası yiyorum
valla bu görümcemi çok severdim...
kendi eliyle yaptı...
çokmu iyi etti yani.
bi daha ne ararım ne sorarım...bitti benim için artık...
aman hep aynı herkesin aynı sorun.neyapalım canım idare ediyoruz.atsan atılmıyor,satsan satılmıyor.
olayı tam bilmiyorumda, büyüklük sende kalsın bence barış, günahını dök ama mesafeli ol
sefan olsun
canım kocacım geldi hanımlar ben çıkıyorum.size hoş sohbetler.ne eltim nede başka birinin kocacımla aramı açmasına izin vermem hatta eşimin fikri evi ayırmak ama önce tr ye gidip gelicem.kültür farkıda sorun ama asıl sorun kızın garip huyları sen neden bana iyi akşamlar demedin sen neden bana günaydın demedin beni istemiyorsunuz ver pasaportumu ben gitcem dahasıda.halbuki biz çok severek istedik onu.hata yaptık kaynımın başını yaktık.Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
düşmanım yok ama .kaynanamla görümcelerim bide eltim çatlasın...
aman hep aynı herkesin aynı sorun.neyapalım canım idare ediyoruz.atsan atılmıyor,satsan satılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?