sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ben görümceyii fazla takmamda en son taktım onudaa kayınvalide gibi suale tuttuu beni bu niye böle su niyee böylee..ben dahaa bigünden bugunee bişeyy demedimm ama öbür sefere konusmıycam 1 ay olcak bitcekk
yaa insanların hayatı niyee bu kadar ilgilendiriyokii insanlarıı..herseyi söylemek gerekmiyokii
boşver bacımm az konusmaa kendi ararsa arasınn o gıcık olsunnn

farklı kültürler zor anlaşır yaff :44:

boşver aman...................

valla bu görümcemi çok severdim...
kendi eliyle yaptı...
çokmu iyi etti yani.
bi daha ne ararım ne sorarım...bitti benim için artık...

simdi hepınze bır soru sorucam kendımce bı hesaplama yapıcam cunku evlı olanlara sorum kocasına asık olan varmı varsa kac senelık evlı oldugunu sorucam garantı bı cogunuz asıkım dıceksınız ama dusunun ve oyle cevaplayın yanı bı ılk gunlerdekı askınıznı vede suandakı askınızı

keremce ceydaaaaa nerdesiniz loooo.
sesiniz çıkmıyoo napıyosunuz bakim orda...:82:

canım. görümce görmeyim seni ömrümce

evet canım ben 7 sene evliyim 2.5 yaşında oğlum var 27 yaşındayım :87:evhanımıyım koca parası yiyorum

ohh bacım afiyet olsuncalışsandaa zaten erkeklere yaranılmazz en güzeli kafnı dinlee..
bebek herseyden önemlii ne güzell allah bagıslasın inşş bende düşünüyorum az ilerdee
bu arada bende 27 yaşındayım..

canım kocacım geldi hanımlar ben çıkıyorum.size hoş sohbetler.ne eltim nede başka birinin kocacımla aramı açmasına izin vermem hatta eşimin fikri evi ayırmak ama önce tr ye gidip gelicem.kültür farkıda sorun ama asıl sorun kızın garip huyları sen neden bana iyi akşamlar demedin sen neden bana günaydın demedin beni istemiyorsunuz ver pasaportumu ben gitcem dahasıda.halbuki biz çok severek istedik onu.hata yaptık kaynımın başını yaktık.Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.

olayı tam bilmiyorumda, büyüklük sende kalsın bence barış, günahını dök ama mesafeli ol

yok canım biraraya geldiğimde konuşuyorum...
ama telefon açıpda konuşmam artık..
eskisi gibi değilde mesafeli olurum
konuma bak görürsün.naptığını

iyi geceler canım.hayırlısı olsun senin ve eşin için................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…