canım kocacım geldi hanımlar ben çıkıyorum.size hoş sohbetler.ne eltim nede başka birinin kocacımla aramı açmasına izin vermem hatta eşimin fikri evi ayırmak ama önce tr ye gidip gelicem.kültür farkıda sorun ama asıl sorun kızın garip huyları sen neden bana iyi akşamlar demedin sen neden bana günaydın demedin beni istemiyorsunuz ver pasaportumu ben gitcem dahasıda.halbuki biz çok severek istedik onu.hata yaptık kaynımın başını yaktık.Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
ilk günkü gibi değil ama seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmsimdi hepınze bır soru sorucam kendımce bı hesaplama yapıcam cunku evlı olanlara sorum kocasına asık olan varmı varsa kac senelık evlı oldugunu sorucam garantı bı cogunuz asıkım dıceksınız ama dusunun ve oyle cevaplayın yanı bı ılk gunlerdekı askınıznı vede suandakı askınızı
orda büyüdüm
türkiş de oturduk biliyo musun oraları
ben ilkadımı biliyom bafraya da bir kez gitmiştim.meşhur pidesinden yemeye
benim de samsunda akrabalarım var ilkadımda 19 mayısta termede.
size bi fıkra yapıştırayım,
+++18....Temel sabah uçağı ile Paris' e gidiyor.
Temel sabah uçağı ile Paris' e gidiyor. İşlerini tamamlayıp
akşam uçağı ile İstanbul'a dönmek istemekte... Aksilik uçağı
kaçırır.
Saat 23.30'de lüks bir otelin yolunu tutar. Odasına çıkıp uyur.
Sabah yedide resepsiyona gidip hesabını sorar. Eline bir fatura
uzatırlar. Temel şaşırır:
-Lan bir başımızı koyduk ve kalktık 400 Euro...olur mu? der.
-Ama efendim hizmetlerimiz var.
Temel faturaya bakar T.K.P 100 Euro
-T.K.P ne?
-Tenis kortlarını kullanma parası Ben kullanmadım ki? Der Temel
-Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var der
Temel yine bakar
H.K.P 150 Euro*
-Bu ne?
-Havuzu kullanma parası
-Kullanmadım ki? Der Temel.
Resepsiyon memuru gayet sakin bir şekilde
-Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik.
Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister. Faturanın altına
aynen şunu yazar. T.S.P 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatır.
-Ver bakalım 100 Euro. Sizin de bana 500 Euro borcunuz var, der
Temel. Resepsiyon memuru şaşırır.
-T.S.P ne oluyor?
-Temel'i s..me parası.
Aman efendim olur mu öyle şey estagfirullah der resepsiyon memuru.
-S.. seydiniz kardeşim bütün gece müsaittim .........
ayyy kızlar benim konulardada var....
görümcemle bayramda -tartışmıştım.
tartışmadan önce her zaman arayıp telde 1 saat konuşurdum.
artık aramıyorum..neyse bugün eşimin msjlarına baktım...
görümcem eşime şöyle bi msj çekmiş.
(((arayıp sormaz oldun.cesaretinmi yok aramaya.neyse kardeşiz.)))
sizce bu msj ne demek oluyor.cesaretin yok ne demek ya..
iyice gıcık oldum valla...
geçen gün çok sinirlendim ama eşim rica etti kaynım için ne olur çocuk çok üzülüyor dedi.bende onlar için sabrediyorum.eşimde sinirleniyor ama bakalım.o kadar iyi niyetliyim o kadar değer veriyorum ama en küçük bir şeyde misal tokası kullana bilirmiyim diye sordum evt dedi kullandım.kaynım bizi alıp dükkana götürcek.gidiyoruz falan demez mi gece vakti şura mağza var toka lazım.bende çıkardım tokayı bana lazım değil dedim.aman neden öyle demişim neden çıkarmışım benonu istemiyormuşum.13 gün hastaydı hiç birşey yapamadı yattı kötüleşebilri diye başında 1 hafta nöbet tutum gece gündüz o zaman bile anlamadıysa değer verdiğim.tuturdu siz beni istemiyorsunuz ben gitcem ay ne çekiyoruz bilseniz.bir asi bir asi ne koca lafı dinliyor nede başka birinin kafasının dikine hep.sonumuz hayır olsun.
simdi hepınze bır soru sorucam kendımce bı hesaplama yapıcam cunku evlı olanlara sorum kocasına asık olan varmı varsa kac senelık evlı oldugunu sorucam garantı bı cogunuz asıkım dıceksınız ama dusunun ve oyle cevaplayın yanı bı ılk gunlerdekı askınıznı vede suandakı askınızı
simdi hepınze bır soru sorucam kendımce bı hesaplama yapıcam cunku evlı olanlara sorum kocasına asık olan varmı varsa kac senelık evlı oldugunu sorucam garantı bı cogunuz asıkım dıceksınız ama dusunun ve oyle cevaplayın yanı bı ılk gunlerdekı askınıznı vede suandakı askınızı
ohh bacım afiyet olsuncalışsandaa zaten erkeklere yaranılmazz en güzeli kafnı dinlee..
bebek herseyden önemlii ne güzell allah bagıslasın inşş bende düşünüyorum az ilerdee
bu arada bende 27 yaşındayım..
düşmanım yok ama .kaynanamla görümcelerim bide eltim çatlasın...
kız 2 dk çiş molası verdim amma yazmışsınız
evet canım pidesi harika
puhahahaa vete bunu biliyodum
aa bak sen edepsizeyani karından çekiniyor musun demeye mi getirmiş zilli
kız böylelerinden korkmak lazım valla... ne havalı şeymiş öyle.
Ben eşimi gerçekten çok seviyorum.. flört dönemimizdeki heyecan yok tabii olması da beklenemez bence ama şunu biliyorum ki o zamankinden daha bağlıyım.. canım o benim ayoll
bunada cevap vereyim sonra çıkış yapıcam :))) ben 7 yıllık evliyim evlenmeden öne 4 yıl nişanlılık var ve kocamı hala çok seviyorum.iyi ki onunla evlenmişim.Allah huzurumuzu bozmasın nazardan korusun cümlemizi.herkes mutluluklar aşk şekil değiştiriyor sevgi bağımlılık oluyor vaz geçememe oluyor hadi byyy
canım.görümce görmeyim seni ömrümce
çatı çatır çatlasınlar tatlım...
en büyük düşmanlarımız onlar zaten...
canım kocacım geldi hanımlar ben çıkıyorum.size hoş sohbetler.ne eltim nede başka birinin kocacımla aramı açmasına izin vermem hatta eşimin fikri evi ayırmak ama önce tr ye gidip gelicem.kültür farkıda sorun ama asıl sorun kızın garip huyları sen neden bana iyi akşamlar demedin sen neden bana günaydın demedin beni istemiyorsunuz ver pasaportumu ben gitcem dahasıda.halbuki biz çok severek istedik onu.hata yaptık kaynımın başını yaktık.Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
ilk günkü gibi değil ama seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
valla haklısın hayatım eve bir iğne alsam kadın kuduruyo Allahtan 65 yaşında yakında rahmetli olur. valla kocam bunları okusa ilk önce beni rahmetli yapar. sözümden çıkmazda o kadarda değil dimi canım
ayyyyy çok merak ettim şimci, sabaha kadar yatamammmmmmm :92:mersı canım cevabın ıcın yokmuu arttıran ya cvaplayın merak ettıgım bısı vevaplarınız onemlı benım ıcın sonunda bısı solıcem cunku
ben yatıyom kızlar
yeni gelenler tanıştığımıza çok memnun oldum.sık sık uğrayın artık
size bol muhabbetler
ben yatıyom kızlar
yeni gelenler tanıştığımıza çok memnun oldum.sık sık uğrayın artık
size bol muhabbetler
anam ben altıma edecem gidemıyom yetişemem diye
kıss sen varya cin gibisin valla bak hemen anladın karının ne demek istediğini...
bende onu çıkardım msjdan bide size sorim dedim.
acaba ben farklımı düşünüyorum diye...
valla haklısın hayatım eve bir iğne alsam kadın kuduruyo Allahtan 65 yaşında yakında rahmetli olur. valla kocam bunları okusa ilk önce beni rahmetli yapar. sözümden çıkmazda o kadarda değil dimi canım
ben çalışmak istiyorum oğlanada annem bakacak ama eşim istemiyo bende böyle napim canım
inş seninde çocuğun olur. fazlada geciktirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?