sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi geceler canım..........

ilk günkü gibi değil ama seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

kız 2 dk çiş molası verdim amma yazmışsınız

orda büyüdüm
türkiş de oturduk biliyo musun oraları
ben ilkadımı biliyom bafraya da bir kez gitmiştim.meşhur pidesinden yemeye

evet canım pidesi harika

benim de samsunda akrabalarım var ilkadımda 19 mayısta termede.

puhahahaa vete bunu biliyodum

aa bak sen edepsize yani karından çekiniyor musun demeye mi getirmiş zilli

kız böylelerinden korkmak lazım valla... ne havalı şeymiş öyle.

Ben eşimi gerçekten çok seviyorum.. flört dönemimizdeki heyecan yok tabii olması da beklenemez bence ama şunu biliyorum ki o zamankinden daha bağlıyım.. canım o benim ayoll

bunada cevap vereyim sonra çıkış yapıcam :))) ben 7 yıllık evliyim evlenmeden öne 4 yıl nişanlılık var ve kocamı hala çok seviyorum.iyi ki onunla evlenmişim.Allah huzurumuzu bozmasın nazardan korusun cümlemizi.herkes mutluluklar aşk şekil değiştiriyor sevgi bağımlılık oluyor vaz geçememe oluyor hadi byyy

ben çalışmak istiyorum oğlanada annem bakacak ama eşim istemiyo bende böyle napim canım
inş seninde çocuğun olur. fazlada geciktirme

anam ben altıma edecem gidemıyom yetişemem diye
kıss sen varya cin gibisin valla bak hemen anladın karının ne demek istediğini...
bende onu çıkardım msjdan bide size sorim dedim.
acaba ben farklımı düşünüyorum diye...

mersı canım cevabın ıcın yokmuu arttıran ya cvaplayın merak ettıgım bısı vevaplarınız onemlı benım ıcın sonunda bısı solıcem cunku

çatı çatır çatlasınlar tatlım...
en büyük düşmanlarımız onlar zaten...

valla haklısın hayatım eve bir iğne alsam kadın kuduruyo Allahtan 65 yaşında yakında rahmetli olur. valla kocam bunları okusa ilk önce beni rahmetli yapar. sözümden çıkmazda o kadarda değil dimi canım

Güle güle tatlım.. hayırlı geceler.. kocişine sarıl uyuyun mışıl mışıll

benim ilk günle şimdi aynı canım..bende 8.5 yıllık evliyim eşimi 9 yıldır tanıyorum vede çok seviyorum....

Son düzenleme:
valla haklısın hayatım eve bir iğne alsam kadın kuduruyo Allahtan 65 yaşında yakında rahmetli olur. valla kocam bunları okusa ilk önce beni rahmetli yapar. sözümden çıkmazda o kadarda değil dimi canım

tabi kuzum o kadarda değil....

ben yatıyom kızlar
yeni gelenler tanıştığımıza çok memnun oldum.sık sık uğrayın artık
size bol muhabbetler

kız bana bak altına etme heee batırma topiği

valla bacım ben direkt olarak öyle anladım bariz bence.. bunlar insanı böyle yapıyor paranoyak olur insan yaaa

abooww kız kocan sakın görmesinn :83:

ben çalışmak istiyorum oğlanada annem bakacak ama eşim istemiyo bende böyle napim canım
inş seninde çocuğun olur. fazlada geciktirme

inşallah canım daha düşünmüyom ama yazın 2 yıl bi dolsun inşş ondan sonraa..
cocuk bakmak zaten ayrı bi maharett bide kendi cocugun olursaa en iyisini yapıyosunn vallaaa kuzum benim uykum geldii gibii yatmalıyım
şimdidenn iyi gecelerr
sohbet iyiydi canım
öptümm iyi gecelerrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…