anam ben altıma edecem gidemıyom yetişemem diye
kıss sen varya cin gibisin valla bak hemen anladın karının ne demek istediğini...
bende onu çıkardım msjdan bide size sorim dedim.
acaba ben farklımı düşünüyorum diye...
ben yatıyom kızlar
yeni gelenler tanıştığımıza çok memnun oldum.sık sık uğrayın artık
size bol muhabbetler
iyi gecelerrrr rrrrrrrrrrrrrrr
kız bana bak altına etme heee batırma topiği
valla bacım ben direkt olarak öyle anladım bariz bence..bunlar insanı böyle yapıyor paranoyak olur insan yaaa
abooww kız kocan sakın görmesinn :83:
ayyyyy çok merak ettim şimci, sabaha kadar yatamammmmmmm :92:
ben yatıyom kızlar
yeni gelenler tanıştığımıza çok memnun oldum.sık sık uğrayın artık
size bol muhabbetler
nereye şeker yaaa.
ne güzel sohbet ediyoz şurda....
canım ben ne demek istediğini anlamadım
inşallah canım daha düşünmüyom ama yazın 2 yıl bi dolsun inşş ondan sonraa..
cocuk bakmak zaten ayrı bi maharett bide kendi cocugun olursaa en iyisini yapıyosunn vallaaa kuzum benim uykum geldii gibii yatmalıyım
şimdidenn iyi gecelerr
sohbet iyiydi canım
öptümm iyi gecelerrrrr...
hiç keyfim yok bu akşam kuzum(
çıkayım artık.yarın görüşürüz inşallah
hiç keyfim yok bu akşam kuzum(
çıkayım artık.yarın görüşürüz inşallah
inşallah canım daha düşünmüyom ama yazın 2 yıl bi dolsun inşş ondan sonraa..
cocuk bakmak zaten ayrı bi maharett bide kendi cocugun olursaa en iyisini yapıyosunn vallaaa kuzum benim uykum geldii gibii yatmalıyım
şimdidenn iyi gecelerr
sohbet iyiydi canım
öptümm iyi gecelerrrrr...
kıss valla her an kaçırabilirim korumaya al kendini
leee karışacam bende bundan sonra arama diye...
ne dengesiz insanlar yaaa.
tatlı uykular balım
güle güle tatlım anam noluyo kız topikte yaprak dökümü başladı
benim adam da gitti bu akşam teyzesine.. ne görgüsüz karı yaa bana hani mağazalarda verirler ya eşantiyon saç spreyi yollamış bıyu ufacık tester diyeyim.. bi de uçakta dağıtılan minicik diş macunlaından ay ne güldüm yaa
hee bi de çikolata vermiş ama yimedim büyü müyü yapmıştır korkarım öle şeylerdenAllah muhafaza.. Allah kimseye n yapma ne de yaptırma fırsatı vermesin.
güle güle tatlım anam noluyo kız topikte yaprak dökümü başladı
benim adam da gitti bu akşam teyzesine.. ne görgüsüz karı yaa bana hani mağazalarda verirler ya eşantiyon saç spreyi yollamış bıyu ufacık tester diyeyim.. bi de uçakta dağıtılan minicik diş macunlaından ay ne güldüm yaa
hee bi de çikolata vermiş ama yimedim büyü müyü yapmıştır korkarım öle şeylerdenAllah muhafaza.. Allah kimseye n yapma ne de yaptırma fırsatı vermesin.
ilk zamanlar çok heyecanlıydı. 3 sene konuştuk biz, 6 aylık evliyim, evlenince farklı huyları olduğunu gördüm, yani kötü şeyler değilde. evde pek konuşmuyor. önceden sabahlara kadar konuşurduk telde. ya iki gülsün konuşsun, bir iki yere gidelim ben yine aynı ben oluyorumsevmek baska asıkmısın yanı ılk gunku gıbı
ok canım benim...
iyi geceler.allah rahatlık versin..
totoşunu iyi örtsün dimi ceydacım...
ceyda napıyorsun canım
iyi geceler tekrar görüşürüz inşaallah..............
evet evet totoşlar önemli amnn tikkatt
iyidir canım sen napıyosun..
bi fıkra yazcam az sonra savulunn
ilk zamanlar çok heyecanlıydı. 3 sene konuştuk biz, 6 aylık evliyim, evlenince farklı huyları olduğunu gördüm, yani kötü şeyler değilde. evde pek konuşmuyor. önceden sabahlara kadar konuşurduk telde. ya iki gülsün konuşsun, bir iki yere gidelim ben yine aynı ben oluyorum, ama evde oturmak ve bilgisayar oynamak. haytı bu işte onun. bende evde kendimi oyalamak zorunda kalıyorum , ayrı kalmayada dayanamıyorum :26:, tek başıma dışarı çıkmakda zevk vermiyor bana. içime sinmiyor hiç bişey onsuz. tat alamıyorum. bakıcaz bi çaresşne artık ya o vazgeçecek bilgisayardan yada ben bu hayata alışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?