sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım ben ne demek istediğini anlamadım

kız bana bak altına etme heee batırma topiği

valla bacım ben direkt olarak öyle anladım bariz bence.. bunlar insanı böyle yapıyor paranoyak olur insan yaaa

abooww kız kocan sakın görmesinn :83:

kıss valla her an kaçırabilirim korumaya al kendini
leee karışacam bende bundan sonra arama diye...
ne dengesiz insanlar yaaa.

iyi geceler tekrar görüşürüz inşaallah..............

güle güle tatlım anam noluyo kız topikte yaprak dökümü başladı

kıss valla her an kaçırabilirim korumaya al kendini
leee karışacam bende bundan sonra arama diye...
ne dengesiz insanlar yaaa.

benim adam da gitti bu akşam teyzesine.. ne görgüsüz karı yaa bana hani mağazalarda verirler ya eşantiyon saç spreyi yollamış bıyu ufacık tester diyeyim.. bi de uçakta dağıtılan minicik diş macunlaından ay ne güldüm yaa

hee bi de çikolata vermiş ama yimedim büyü müyü yapmıştır korkarım öle şeylerden Allah muhafaza.. Allah kimseye n yapma ne de yaptırma fırsatı vermesin.

vay vay vayyy bak kadın seni düşünmüş yine kısss
aman yeyim deme valla bişey felan yapmıştır cadaloz...

boşver canım o çatlasın.

sevmek baska asıkmısın yanı ılk gunku gıbı
ilk zamanlar çok heyecanlıydı. 3 sene konuştuk biz, 6 aylık evliyim, evlenince farklı huyları olduğunu gördüm, yani kötü şeyler değilde. evde pek konuşmuyor. önceden sabahlara kadar konuşurduk telde. ya iki gülsün konuşsun, bir iki yere gidelim ben yine aynı ben oluyorum , ama evde oturmak ve bilgisayar oynamak. haytı bu işte onun. bende evde kendimi oyalamak zorunda kalıyorum , ayrı kalmayada dayanamıyorum :26:, tek başıma dışarı çıkmakda zevk vermiyor bana. içime sinmiyor hiç bişey onsuz. tat alamıyorum. bakıcaz bi çaresşne artık ya o vazgeçecek bilgisayardan yada ben bu hayata alışıcam

daha yeni evliymişsin.baştan tavrını koy yoksa öyle alışırsa öyle gider.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…