vay vay vayyy bak kadın seni düşünmüş yine kısss
aman yeyim deme valla bişey felan yapmıştır cadaloz...
boşver canım o çatlasın.
evet evet totoşlar önemli amnn tikkatt
iyidir canım sen napıyosun..
bi fıkra yazcam az sonra savulunn
hee çatlasınnnn bak kaynanam da 2 gündür aramıyo heç.. ben de armıam o zilli gidene kadar ben evimde mutluyum valla ohh
daha yeni evliymişsin.baştan tavrını koy yoksa öyle alışırsa öyle gider.............
tepkini anlamışlar demekki..............
herkesee iyi gecelerr dadlı rüyalar:18:
memnun oldum tanıştığımaa..
görüşürüzz inşş yinee..
herkesee iyi gecelerr dadlı rüyalar:18:
memnun oldum tanıştığımaa..
görüşürüzz inşş yinee..
bende bilgisayar aldım, şimdi başka odada oturup nispet yapıyorum. sıkıldı şimdiden. isyan edeceği günü bekliyorummm
Adamın biri sünnet derilerinden çanta, bavul, cüzdan vs.. yapıyormuş. Bi müşteri gelmiş yine bigün, ' bana şu şu ebatlarda bir bavul lazım' demiş. Satıcı da ' tamam yaparım 2 gün sonra gelin alın' demiş.. neyse müşteri bavulunu almaya gitmiş 2 gün sonra, bir de ne görsünküçücük bi çanta. Müşteri haklı olarak sinirlenmiş ' ya adam sen ne yaptın ben bavul istedim bu ne böyle ' diye kızmış. Satıcı da ' sen onu biraz ovuştur o bavul olur ' demişş
Adamın biri sünnet derilerinden çanta, bavul, cüzdan vs.. yapıyormuş. Bi müşteri gelmiş yine bigün, ' bana şu şu ebatlarda bir bavul lazım' demiş. Satıcı da ' tamam yaparım 2 gün sonra gelin alın' demiş.. neyse müşteri bavulunu almaya gitmiş 2 gün sonra, bir de ne görsünküçücük bi çanta. Müşteri haklı olarak sinirlenmiş ' ya adam sen ne yaptın ben bavul istedim bu ne böyle ' diye kızmış. Satıcı da ' sen onu biraz ovuştur o bavul olur ' demişş
ilk zamanlar çok heyecanlıydı. 3 sene konuştuk biz, 6 aylık evliyim, evlenince farklı huyları olduğunu gördüm, yani kötü şeyler değilde. evde pek konuşmuyor. önceden sabahlara kadar konuşurduk telde. ya iki gülsün konuşsun, bir iki yere gidelim ben yine aynı ben oluyorum, ama evde oturmak ve bilgisayar oynamak. haytı bu işte onun. bende evde kendimi oyalamak zorunda kalıyorum , ayrı kalmayada dayanamıyorum :26:, tek başıma dışarı çıkmakda zevk vermiyor bana. içime sinmiyor hiç bişey onsuz. tat alamıyorum. bakıcaz bi çaresşne artık ya o vazgeçecek bilgisayardan yada ben bu hayata alışıcam
hadi canım iyigeceler herkese bende yatıyorum.görüşürüz...............
hadi canım iyigeceler herkese bende yatıyorum.görüşürüz...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?