teşekkürler.nasılsınız.genelde sohbet topiklerine yazıyorum ama bana pek kimse cevap yazmıyo
teşekkürler.nasılsınız.genelde sohbet topiklerine yazıyorum ama bana pek kimse cevap yazmıyo
ben pek iyi değilim ders çalışıyorum bi sigara molası verdim sen nasılsın ? kendinden bahsetsene biraz bize
burda öle bişi olmaz hiç merak etme herkese kapısı açık bu topiğin erkekler hariç
ayyy hiç çıkasım yok 2de uyandır dedi kalkıp uyandırmaya üşeniyorumm
21 yaşındayım.1 yıllık evliyim.istanbuldayım kayseriden geldim. evdeyim .....ben pek iyi değilim ders çalışıyorum bi sigara molası verdim sen nasılsın ? kendinden bahsetsene biraz bize
acıktım bısıler onersenıze dedım kıse cvp yazmadı bende sıze yazmıcam küstümmmmmmmmmmmm
21 yaşındayım.1 yıllık evliyim.istanbuldayım kayseriden geldim. evdeyim .....
çok güzel.memnun olduk .bende 23 yaşındayım 8 aylık evliyim.istanbuldayım.biyandan çalışıyorum bi yadan okuyorum.ist.da nerdesin21 yaşındayım.1 yıllık evliyim.istanbuldayım kayseriden geldim. evdeyim .....
acıktım bısıler onersenıze dedım kıse cvp yazmadı bende sıze yazmıcam küstümmmmmmmmmmmm
çok güzel.memnun olduk .bende 23 yaşındayım 8 aylık evliyim.istanbuldayım.biyandan çalışıyorum bi yadan okuyorum.ist.da nerdesin
bu saatte en iyi çorba gider aslında.ben çorba delisiyim.kalan çorba varsa akşamdan çorba ısıt iç şekerim
hmmmmm menemen yiyebilrsinn mesela hemen hazırlanır
sende genc evlılerdensın bende 21 yasındayım evlıyım mzy ve su perı sızın yasınızı bılmıyorum kac yasındaydınız sız
iyi geceler kızlar moralim bozuldu eşim hastalandı mide bulantısı istifar üşüme tek başına hastaneye gitti çağanda uyumadı bu saate kadar yeni uyuttum
mantıklı gıdıp yapıyım barı ya kalkmam ıcın ılla bırının bısı solemesı lazım suanda menemen yapıcam ama bıbersız bıberım yok benım koca bıber yemezde
iyi geceler kızlar moralim bozuldu eşim hastalandı mide bulantısı istifar üşüme tek başına hastaneye gitti çağanda uyumadı bu saate kadar yeni uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?