sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

teşekkürler.nasılsınız.genelde sohbet topiklerine yazıyorum ama bana pek kimse cevap yazmıyo

burda öle bişi olmaz hiç merak etme herkese kapısı açık bu topiğin erkekler hariç
ayyy hiç çıkasım yok 2de uyandır dedi kalkıp uyandırmaya üşeniyorumm

burda öle bişi olmaz hiç merak etme herkese kapısı açık bu topiğin erkekler hariç
ayyy hiç çıkasım yok 2de uyandır dedi kalkıp uyandırmaya üşeniyorumm

kız sen gitmimuydunnn çıkasın yoksa çıkma.eşinin ne sınavı var ? o da mı okuyor

21 yaşındayım.1 yıllık evliyim.istanbuldayım kayseriden geldim. evdeyim .....
çok güzel.memnun olduk .bende 23 yaşındayım 8 aylık evliyim.istanbuldayım.biyandan çalışıyorum bi yadan okuyorum.ist.da nerdesin
acıktım bısıler onersenıze dedım kıse cvp yazmadı bende sıze yazmıcam küstümmmmmmmmmmmm

bu saatte en iyi çorba gider aslında.ben çorba delisiyim.kalan çorba varsa akşamdan çorba ısıt iç şekerim

iyi geceler kızlar moralim bozuldu eşim hastalandı mide bulantısı istifar üşüme tek başına hastaneye gitti çağanda uyumadı bu saate kadar yeni uyuttum

bende memnun oldum.istanbulda esenlerdeyim.sende mi istanbuldasın?

iyi geceler kızlar moralim bozuldu eşim hastalandı mide bulantısı istifar üşüme tek başına hastaneye gitti çağanda uyumadı bu saate kadar yeni uyuttum

çok geçmiş olsun canım.midesini mi üşütmüş eşin.bu mevsimde dikkatili olmak lazım.tam zamanı hasta olmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…