- 1 Eylül 2018
- 72
- 47
- 3
- 31
- Konu Sahibi poncik5959
-
hani derler ya aynı evde yasamayınca kimseyi bilemezsin diye.. belki de bu yüzden. bazen çok inatlasıyoruz ama hep alttan alan taraf benim. sizce de normalmi yada sizlerde yeni evlendiğinizde sık tartısırmıydınızNe yaşıyosunuz ki bu kadar bocalayacak? 2 ay daha çok yeni..
Hmm bizim ilk evliligimizde acikcasi 2 ay sonra soyle bi kavgamiz oldu baya buyuk bi kavgaydi onda da baskasinin lafina bakarak benimle ters konusmasiydi.. ben ciddi sekilde tavrimi koymustum boyle evlilik yurutemem sen bana baskalarinin lafiyla geliceksen biz seninle cok kavga ederiz ben birinden duysam senin hakkinda once sana gelir adam akilli konusurum varsa haksiz bi yonun ona gore de davranirim demistim ve kaldi ki benim hic bi sucum da yoktu yani yeni gelinsin goze batiyosun esimin akrabalarindan birisi laf etmis hakkimda once bana sorucaksin ondan sonra gerekeni yaparsin haksizsam eger demistim ve suan 5. Senemiz biticek birdaha da oyle buyuk bi kavgamiz olmadi arada ufak tefek anlasamadigimiz konular oldu tabiki 5 parmagin 5 i bir degil ama yeri geldiginde o bazende ben alttan alirim herzaman esim veya herzaman alttan alan ben olmam hersey karsilikli.. inatlasmaniza gelecek olursam da acaba kucuk meseleleri buyutuyomusunuz hani illaki kafaniz uyusmaz her konuda ama iki kisinin gecinebilmesi birbirlerinin kusurlarini hosgormesiyle olur.. buyutup meseleyi uzatmak da iyi degil evlilik ler kolay kurulmuyo yuvayi yikmak cok kolaydir onemli olan ayakta tutabilmek bazen oturup birbirinizin hoslanmadiginiz huylarini konusun anlatin kirilmaca darilmaca yok diyin basta :) ne biliyim biseyleri cozmek size bagli biraz da..hani derler ya aynı evde yasamayınca kimseyi bilemezsin diye.. belki de bu yüzden. bazen çok inatlasıyoruz ama hep alttan alan taraf benim. sizce de normalmi yada sizlerde yeni evlendiğinizde sık tartısırmıydınız
ama tabi bende sinirden bütün bardakları duvara atıp parçaladım
Bak mesela bu dogru degil kavga olur tabi tuzu biberidir ama ayri uyumak olmas.. araya seytan girer der bizim buyukler :) bende oyle dusunuyorum tabi..mesela dun kavga ettik diye salondaki koltukta uyudu ..
Neredeyse büyük bi cogunluk bunu yasamıstır en azından ben ve benim cevremin hepsiMerhaba arkadaşlar.
2 aylık evliyim.. sanırım daha alısmıs değilim. çoğu zaman kavgalı ve konusmayarak geçiyor günler. sizlerde de böyle olmusmuydu. şuan bocaladıgımız ıcın mı böyle onu da anlayamıyorum. yanlız her evlenen böyle midir. bazı seyler oturana kadar kavga olur mu yada bizmi evliliği beceremedik..?
ama tabi bende sinirden bütün bardakları duvara atıp parçaladım
Aslında tam canım cicim zamanları. Kavga edecek ne buluyorsunuzMerhaba arkadaşlar.
2 aylık evliyim.. sanırım daha alısmıs değilim. çoğu zaman kavgalı ve konusmayarak geçiyor günler. sizlerde de böyle olmusmuydu. şuan bocaladıgımız ıcın mı böyle onu da anlayamıyorum. yanlız her evlenen böyle midir. bazı seyler oturana kadar kavga olur mu yada bizmi evliliği beceremedik..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?