- 18 Ocak 2016
- 428
- 848
- 18
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bizde böyle diyoruz ama konu sahibinin olayı bir tık üstte.yani yorumları okudum da ne kadar abartmışsınız kızlar.. bizim orada güzele güzel denir hatta taş da denirChris diye bir gerçek var yani bu dünyada, onun gerçeğini yolda görsen "öh" derim yani.. hatta demekle kalmaz eşime de gösteririm böyle de datlu biriyim.. olabilir, insanız hepimiz bu kadar vicdan yapmayın yahu :)
Bizde böyle diyoruz ama konu sahibinin olayı bir tık üstte.
Konusmak istemesi,aklında kalması vs.
Yoksa bende derim ne güzel adam falan,ve kafamı döndügümde unuturum.Asırı etkilenmek farklı boyut ne bileyim:S
En az bir Burak Özçivit gerek buradaki afallama için.Kendini kaybedicek, 5 dakika donup kalacak kadar adamın nesi vardı harbi merak ettim
Bunu anlamak için de mi evli olmak gerekiyor acep?
Begenmek farkli
aklinda kalmasi cok cok farkli
bilemiycem
Konu sahibi burada dalga mi geciyorsun konu gercek mi bilemedim de bu nedir ya gitcekmis esine bugun bir adam gordum beynim dondu bir an onu gorunce cok heyecanlandim adamdan diyecekmiste kocasida agzini yuzunu operim diyip konu kapancakmış.
Sanki cok sevimli bir olay.
Ben bekarken bile durduk yere herhangi biyerde gordugum adami gecelere kadar dusunmedim.Gorunce kendimi kaybetmedim.Evliyken zaten asla boyle bisey olamaz.Bu benim duygusuz olfugum anlamina gelmiyor.Ama duygumuz var diye elin adamina heyecan duymak meyil etmekte cok cirkin bisey utanmalisin.
Anlatınca öyle diyeceğinden emim misiniz,Muslerayla o kişiyi aynı kefeye mi koyuyorsun?Muslerada birşey olmayacağından emin, o yüzden tepki vermemiş.
Önceki konuna da bakarak bir anlığına da olsa etkilenmen normal diyorum.. ilgi görmek kadın erkek herkesin hoşuna gidiyor ama önemli olan mantığı devreye sokup kendini frenlemek tabi.. sen de bunu yaptıysan sorun yok bence
Benimde etkilendiğim olmuştur bir anlık ama eşimi huzurumu değişmem. Eşime sarılınca aklımdan ondan başkası geçmedi şimdiye kadar
Benl kadın olarak kabul etmem beğendim diye bana anlatacak yuhhh, demekki iki tarafada uygun yer ve zamanda rahatlıkla iletişim başlayabilir, sonrada önü alınmayacak olaylar..
Ben oyle birsey yasamadim, yasar miyim bilmem. Sonucta beynimizde olan bir aktiviteyi yonetemiyoruz. Nasil ki filan kisiye gicik olmayi engelleyemiyorsak boyle ani etkilenmeleri de engelleyemeyiz. Onemli olan icinin temiz olmasi demis atalarimiz
Ben sadece tvdekilerden etkileniyorum ya. Onu da esimle paylasiyorum.
Reelde olmadi. Olsun istemem. Esimle paylasmam.
Evlenince begeni duygunuzu ameliyatla aldirmadiysaniz normal
Ben de Ian Somerhalder i her gordugumde bi kal geliyor yani bu insansa benim sokakta gorduklerim ne, onlar insansa bu ne diye bir sorgulamaya girmis buluyorum kendimi, dusuncelerden cikamayip filmi kaciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?