- 29 Eylül 2025
- 31
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi elakayakaya25
-
Prostat sıvısıMerhaba hanımlar bunun doğru olup olmadıgını bılmıyorum meraktan soruyorum ilişkinin ertesi günü sıvı gelıyor ve ben bunu sperm sanıyorum bazıları bunun prostat sıvısı olduğunu ve gebeliğe engel olmadığını söylüyor sizce bu doğrumu
Bilmiyorum ne zaman ilişkiye girsem ozaman ertesi günü gelıyor meraktan sordum zten evet ilişkiye girdikten sonra gelmesi normal ama ertesi günü de gelıyor akıntı gibi yapısık kokusuz bişey ben sabaha kadar uzanıyırum sabah kalktıgımda gelıyor normalmı acaba yanı gebelik düşünüyorumİlişkinin ertesi günü gelen sıvıyı hiç duymadım ama.. ilişkiden sonra yataktan kalktığınızda ya da kısa bi süre geçtiğinde sıvı gelir genelde, o da bahsettiğiniz prostat sıvısıdır ve gebeliğe engel değildir.
Sizin kendi akıntınız olabilir mi?
İlişkinin ertesi günü gelen sıvıyı hiç duymadım ama.. ilişkiden sonra yataktan kalktığınızda ya da kısa bi süre geçtiğinde sıvı gelir genelde, o da bahsettiğiniz prostat sıvısıdır ve gebeliğe engel değildir.
Sizin kendi akıntınız olabilir mi?
Prostat sıvısıilk kez duydum ne demek bilmiyorum yani bildiğim tek şey var o spermler elbet geri akacak içerde kuş olup uçmuyor
He ilişkiden sonra hiç kalkmayıp sabah kalktığınızda geliyorsa normal o zaman.Bilmiyorum ne zaman ilişkiye girsem ozaman ertesi günü gelıyor meraktan sordum zten evet ilişkiye girdikten sonra gelmesi normal ama ertesi günü de gelıyor akıntı gibi yapısık kokusuz bişey ben sabaha kadar uzanıyırum sabah kalktıgımda gelıyor normalmı acaba yanı gebelik düşünüyorum
He ilişkiden sonra hiç kalkmayıp sabah kalktığınızda geliyorsa normal o zaman
Evet. NormalSizdede oldumu hiç sabaha kadar kalkmayıp kalktıktan sonra gelıyor muydu
İçim rahatladı teşekkürlerEvet. Normal
İlişki sonrası sabaha kadar kalkmıyorsan o zaman gelmesi normal olması gereken zaten bu engel değilBilmiyorum ne zaman ilişkiye girsem ozaman ertesi günü gelıyor meraktan sordum zten evet ilişkiye girdikten sonra gelmesi normal ama ertesi günü de gelıyor akıntı gibi yapısık kokusuz bişey ben sabaha kadar uzanıyırum sabah kalktıgımda gelıyor normalmı acaba yanı gebelik düşünüyorum
E tamam işte ne zaman kalkarsanız o zaman gelirTamam zten bılıyorım ama ertesı günü gelıyor evet ilişkiden sonra bir miktar gelmesi normal zten ama ben ayağa kalkmıyorum hiç sabah kalktıgımda gelıyor
Çizgi silik olsa da gözüküyor. İkinci bir test varsa onu da tekrarlayın benceEki Görüntüle 3651521 kızlar sızçe varmı 23 gun geçıkmem var
Bılemıyorum bu testlerde genelde yanılma payı çok oluyomuşÇizgi silik olsa da gözüküyor. İkinci bir test varsa onu da tekrarlayın bence
Evet var gibiEki Görüntüle 3651521 kızlar sızçe varmı 23 gun geçıkmem var
23 gün gecikme çok fazla, testin daha koyu olması gerekirdi, ilk dakikalarda mi çıktı?Eki Görüntüle 3651521 kızlar sızçe varmı 23 gun geçıkmem var
Kan testi vermek daha mantıklı olur bazen yanılta bılıyor bu testler inşallah vardır herşey gönlüne göre olsun bende düşünüyorumEki Görüntüle 3651521 kızlar sızçe varmı 23 gun geçıkmem var
10 dk sonra çıktı ılk gecıkme günlerinde yapmiştim cıkmamişti23 gün gecikme çok fazla, testin daha koyu olması gerekirdi, ilk dakikalarda mi çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?