- Konu Sahibi damlacross
-
Ne oluyor?Bence çocukların başına bir şey gelmesinden çok seslerinden rahtasiz oluyor gibisiniz.Ayrica burası ne yapabilir ki kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadimGecenin saat dokuzunda mi oynucak ? Bizde oynamasın demiyoruz zaten sizin gibi zihniyetler sayesinde böyle oluyor iste
Öğretmensin ama anlamanizda bir problem var sanırım? Kimseyi kimseye şikayet etmiyorum yardım edin aa birşey yapında demiyorum fikir beyan ediyorum.Ne oluyor?Bence çocukların başına bir şey gelmesinden çok seslerinden rahtasiz oluyor gibisiniz.Ayrica burası ne yapabilir ki kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadim
Parayla, zengin semtle ne alakasi var?Parayı nasip çocukların sokakta oynamadığı çok elit bir mahalleye taşınabilirsiniz çocuk tabibki bu sokakta oynayacak
Eski oturduğum yer aklıma geldi yine sizin ki 8-9 muş bizimkiler gece yarısını geçerdi 2-3 -4 anneleri falanda otururdu düşün curcunayı bu çocuklar ne ara acıkarlar ne ara ders çalışırlar anlamazdım ki okul açıkkende aynıydı okuldan gelir gelmez sokaktalardı taşındık öyle rahatladık diyebilirim.Allah aşkına şu çocuklarınızı akşamın sekizinde dokuzunda milletin işten gelme saatinde sokaktan alın! Ne kadar sorumsuz anne ve babalar var. Insanlar işten gelmiş ve haliyle dinlenmek istiyor sokakta çıkmışlar bagira bağıra defalarca uyarmaya rağmen çığlık çığlığa oyun oynuyorlar arabalar geçiyor bir yandan! Bir kere uyardım bağırmadan oynayın diye kadın çıkmış kimseyle kavga etmek ıstemiyorum içeri gecin diye ters ters bakıyor herkes o bencil olmuski sadece kendini düşünüyor.
Gece gece ne oyunu herşeyi bir vakti varParayı nasip çocukların sokakta oynamadığı çok elit bir mahalleye taşınabilirsiniz çocuk tabibki bu sokakta oynayacak
Gerçekten çok kötü bir dertEski oturduğum yer aklıma geldi yine sizin ki 8-9 muş bizimkiler gece yarısını geçerdi 2-3 -4 anneleri falanda otururdu düşün curcunayı bu çocuklar ne ara acıkarlar ne ara ders çalışırlar anlamazdım ki okul açıkkende aynıydı taşındık öyle rahatladık diyebilirim.
Hanımefendi anlamamakta veya başka taraftan neden bakıyorsunuz ? Kimse dışarda oynamasin demiyor zaten ! Ama ben işten eve geldiğimde ve akşam saat dokuz olduğunda ne senin çocuğunun ne başka çocuğun sesini çekmek zorunda değilim!Ben bunu okuduguma inanamiyorum. Biz heo siksyet ediyoruz simdiki cocuklar disari cikmiyor biz aksam ezaniyla eve girerdik. Butun mahallenin cocugu birarada oynardik. Kimse de cikip susun demezdi. Benim oglumda sokakta oynuyor ve 5 yasinda. Eve tikip tv karsisinda saatlerini harcamasinda sokakta top oynasin bisiklete binsin, tozxtoprak oluyor diye seviniyorum. Saglikli bir nesil bilgisayar basinda tv basinda buyuyerek olmaz malesef.
Hic vermiyorum yaomiyorum demiyorum ama oncelik sokakta oynamasi.
Ben de butun gun basini bekliyorum sokakta balkonda.
Insan cocuk sesinden rahatsiz olur mu allah askiniza. Cok rahatsiz oluyorsaniz kapayin kapinizi caminizi.
Annemisiniz bilmiyorum ama bir kadindan bunlari duymak uzucu geldi bana.
Gece diyor saat 21.00 diyor uygunum sizce hemen anneye getirdin konuyuBen bunu okuduguma inanamiyorum. Biz heo siksyet ediyoruz simdiki cocuklar disari cikmiyor biz aksam ezaniyla eve girerdik. Butun mahallenin cocugu birarada oynardik. Kimse de cikip susun demezdi. Benim oglumda sokakta oynuyor ve 5 yasinda. Eve tikip tv karsisinda saatlerini harcamasinda sokakta top oynasin bisiklete binsin, tozxtoprak oluyor diye seviniyorum. Saglikli bir nesil bilgisayar basinda tv basinda buyuyerek olmaz malesef.
Hic vermiyorum yaomiyorum demiyorum ama oncelik sokakta oynamasi.
Ben de butun gun basini bekliyorum sokakta balkonda.
Insan cocuk sesinden rahatsiz olur mu allah askiniza. Cok rahatsiz oluyorsaniz kapayin kapinizi caminizi.
Annemisiniz bilmiyorum ama bir kadindan bunlari duymak uzucu geldi bana.
Parayla, zengin semtle ne alakasi var?
Ben sitede oturuyorum kimse saat 5'ten sonra cocugunu disari cikartmiyor.
Zengin semtte, parali lux yerlerde sapik yok mu?
Konu duyulan rahatsizliktan cok goz ardi edilen duyarsizlikta
Siz algida secicilik yaptiniz sanirim.Gece diyor saat 21.00 diyor uygunum sizce hemen anneye getirdin konuyu
Teşekkür ederim anlatmak istediğim tamda bu mükemmel bir insansiniz.Konu sahibi değilim ama yazmadan geçemicem... O çocuk sesleri akşam tam dinleneceğiniz saatte iş yorgunuyken öyle tırmalıyor ki insanı anlatılmaz... Çocuklar elbette sokakta oynasın ama aksamin dokuzunda değil...
Bi tiplere de bayılıyorum ha"Ay bana elestri yazdı profiline gireyim de malzeme toplayayım laf söylemek icin"Öğretmensin ama anlamanizda bir problem var sanırım? Kimseyi kimseye şikayet etmiyorum yardım edin aa birşey yapında demiyorum fikir beyan ediyorum.
Merhaba siz de mahallenin huysuz teyzezisiniz herhaldeGece gece ne oyunu herşeyi bir vakti var
Allah aşkına şu çocuklarınızı akşamın sekizinde dokuzunda milletin işten gelme saatinde sokaktan alın! Ne kadar sorumsuz anne ve babalar var. Insanlar işten gelmiş ve haliyle dinlenmek istiyor sokakta çıkmışlar bagira bağıra defalarca uyarmaya rağmen çığlık çığlığa oyun oynuyorlar arabalar geçiyor bir yandan! Bir kere uyardım bağırmadan oynayın diye kadın çıkmış kimseyle kavga etmek ıstemiyorum içeri gecin diye ters ters bakıyor herkes o bencil olmuski sadece kendini düşünüyor.
Okudum iyi okudum ama siz annemisiz ağır kaçıyor cidden saat 21.00 gibi çocuğunuz dışardamı oluyor yemek banyo ve uyku saatidşr o saatlerSiz algida secicilik yaptiniz sanirim.
Farkindaysaniz annemisiniz bilmiyorum dedim. Anne olup ta hanimefendiyle ayni fikirde olan kadinlarda olabilir. Sadece kadinlarin boyle dusunmesi uzucu diyorum. Bi daha okuyun lutfen
Cami kapiyi kapamak cozum olabilir diye dusunuyorum. Zira aksam saati evde serin olur bunalmazsiniz. Hem baska taraftan bakmam. Cok normal degil mi objektif bi bakis acisi sunuyorum sizeHanımefendi anlamamakta veya başka taraftan neden bakıyorsunuz ? Kimse dışarda oynamasin demiyor zaten ! Ama ben işten eve geldiğimde ve akşam saat dokuz olduğunda ne senin çocuğunun ne başka çocuğun sesini çekmek zorunda değilim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?