Sorumsuz anne ve babalar !

Gecenin saat dokuzunda mi oynucak ? Bizde oynamasın demiyoruz zaten sizin gibi zihniyetler sayesinde böyle oluyor iste
Ne oluyor?Bence çocukların başına bir şey gelmesinden çok seslerinden rahtasiz oluyor gibisiniz.Ayrica burası ne yapabilir ki kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadim

Ne oluyor?Bence çocukların başına bir şey gelmesinden çok seslerinden rahtasiz oluyor gibisiniz.Ayrica burası ne yapabilir ki kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadim
Öğretmensin ama anlamanizda bir problem var sanırım? Kimseyi kimseye şikayet etmiyorum yardım edin aa birşey yapında demiyorum fikir beyan ediyorum.

Parayı nasip çocukların sokakta oynamadığı çok elit bir mahalleye taşınabilirsiniz çocuk tabibki bu sokakta oynayacak
Parayla, zengin semtle ne alakasi var?
Ben sitede oturuyorum kimse saat 5'ten sonra cocugunu disari cikartmiyor.
Zengin semtte, parali lux yerlerde sapik yok mu?
Konu duyulan rahatsizliktan cok goz ardi edilen duyarsizlikta

Eski oturduğum yer aklıma geldi yine sizin ki 8-9 muş bizimkiler gece yarısını geçerdi 2-3 -4 anneleri falanda otururdu düşün curcunayı bu çocuklar ne ara acıkarlar ne ara ders çalışırlar anlamazdım ki okul açıkkende aynıydı okuldan gelir gelmez sokaktalardı taşındık öyle rahatladık diyebilirim.

Gerçekten çok kötü bir dert

Ben bunu okuduguma inanamiyorum. Biz heo siksyet ediyoruz simdiki cocuklar disari cikmiyor biz aksam ezaniyla eve girerdik. Butun mahallenin cocugu birarada oynardik. Kimse de cikip susun demezdi. Benim oglumda sokakta oynuyor ve 5 yasinda. Eve tikip tv karsisinda saatlerini harcamasinda sokakta top oynasin bisiklete binsin, tozxtoprak oluyor diye seviniyorum. Saglikli bir nesil bilgisayar basinda tv basinda buyuyerek olmaz malesef.
Hic vermiyorum yaomiyorum demiyorum ama oncelik sokakta oynamasi.
Ben de butun gun basini bekliyorum sokakta balkonda.
Insan cocuk sesinden rahatsiz olur mu allah askiniza. Cok rahatsiz oluyorsaniz kapayin kapinizi caminizi.
Annemisiniz bilmiyorum ama bir kadindan bunlari duymak uzucu geldi bana.

Hanımefendi anlamamakta veya başka taraftan neden bakıyorsunuz ? Kimse dışarda oynamasin demiyor zaten ! Ama ben işten eve geldiğimde ve akşam saat dokuz olduğunda ne senin çocuğunun ne başka çocuğun sesini çekmek zorunda değilim!

Gece diyor saat 21.00 diyor uygunum sizce hemen anneye getirdin konuyu

Parayla, zengin semtle ne alakasi var?
Ben sitede oturuyorum kimse saat 5'ten sonra cocugunu disari cikartmiyor.
Zengin semtte, parali lux yerlerde sapik yok mu?
Konu duyulan rahatsizliktan cok goz ardi edilen duyarsizlikta

Hangi şehir merak ettim

Zira burada 5 te hava hala çok sıcak oluyor da

O saatte eve girmeleri değil yeni çıkmaları söz konusu oluyor da

Gece diyor saat 21.00 diyor uygunum sizce hemen anneye getirdin konuyu
Siz algida secicilik yaptiniz sanirim.
Farkindaysaniz annemisiniz bilmiyorum dedim. Anne olup ta hanimefendiyle ayni fikirde olan kadinlarda olabilir. Sadece kadinlarin boyle dusunmesi uzucu diyorum. Bi daha okuyun lutfen.
Ayrica benim kontrolum altinda oldugu surece ve mahallede hasta olmadigi surece aksam serinliginde oynamasinda da bir sakinca gormuyorum

Teşekkür ederim anlatmak istediğim tamda bu mükemmel bir insansiniz.

Bir an mesajı ben mi yazdım dedim o derece dertliyim bu konuda ama çok tartistik ailelerle hepsinde 3-5 çocuk onlarda bıkmış salmış sokağa ...
Kacirsalar fark etmezler bile o derece sorumsuzlar ama bir gün polis çağırdım şimdi rahat ediyoruz :)
Gürültüyü gectim Allah korusun başlarına hersey gelebilir

Siz algida secicilik yaptiniz sanirim.
Farkindaysaniz annemisiniz bilmiyorum dedim. Anne olup ta hanimefendiyle ayni fikirde olan kadinlarda olabilir. Sadece kadinlarin boyle dusunmesi uzucu diyorum. Bi daha okuyun lutfen
Okudum iyi okudum ama siz annemisiz ağır kaçıyor cidden saat 21.00 gibi çocuğunuz dışardamı oluyor yemek banyo ve uyku saatidşr o saatler

Cami kapiyi kapamak cozum olabilir diye dusunuyorum. Zira aksam saati evde serin olur bunalmazsiniz. Hem baska taraftan bakmam. Cok normal degil mi objektif bi bakis acisi sunuyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…