- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi damlacross
-
DuzceHangi şehir merak ettim
Zira burada 5 te hava hala çok sıcak oluyor da
O saatte eve girmeleri değil yeni çıkmaları söz konusu oluyor da
Malzeme toplamaya ihtiyacim yok :) laf söylemek için konuşuyorsun şuan sadeceBi tiplere de bayılıyorum ha"Ay bana elestri yazdı profiline gireyim de malzeme toplayayım laf söylemek icin"
Mahallede ses istemeyen huzur isteyen birisiyim sende meraklı teyzesinin heraldeMerhaba siz de mahallenin huysuz teyzezisiniz herhalde
Hanim efendi agir gelecek birsey yok annemisiniz bilmiyorum dedim bunda agir gelen ne var. He bu konuyla ilgili uzucu bir duumunuz varsa algida secici davranmis olabilirsiniz diyorum.Okudum iyi okudum ama siz annemisiz ağır kaçıyor cidden saat 21.00 gibi çocuğunuz dışardamı oluyor yemek banyo ve uyku saatidşr o saatler
Parayla, zengin semtle ne alakasi var?
Ben sitede oturuyorum kimse saat 5'ten sonra cocugunu disari cikartmiyor.
Zengin semtte, parali lux yerlerde sapik yok mu?
Konu duyulan rahatsizliktan cok goz ardi edilen duyarsizlikta
Neyi merak etmişim ne alak şimdi?Ben öğretmenim sabahtan akşama çocuk sesleriyle uğraşıyorum eve geliyorum kendi çocuğum.Cocuk sesi dünyanın en güzel sesidir insanlar ne ara bu kadar tahammülsüz oldu anlamiyorumMahallede ses istemeyen huzur isteyen birisiyim sende meraklı teyzesinin heralde
Parayı nasip çocukların sokakta oynamadığı çok elit bir mahalleye taşınabilirsiniz çocuk tabibki bu sokakta oynayacak
Ya bizim burda çocuklar sabahtan gecenin körüne kadar sokakta isimlerini kaç kardeş olduklarını yaşlarını ezberledim, bi sürü gereksiz bilgiyle beynimi dolduruyolar bi de bütün günKonu sahibi değilim ama yazmadan geçemicem... O çocuk sesleri akşam tam dinleneceğiniz saatte iş yorgunuyken öyle tırmalıyor ki insanı anlatılmaz... Çocuklar elbette sokakta oynasın ama aksamin dokuzunda değil...
Ben sana yıkamıyomusun dedimHanim efendi agir gelecek birsey yok annemisiniz bilmiyorum dedim bunda agir gelen ne var. He bu konuyla ilgili uzucu bir duumunuz varsa algida secici davranmis olabilirsiniz diyorum.
Henelde oglum okul donemi 20.30 da uyur. Yazin istisnai zamanlarda tabi ki saatler degisiyor. Yok biz yikamiyoruz cocugu kouyor genelde
Objektif bakmak mi ? Şuan sadece taraflı bakıyorsunuz. Anne değilim ama bir gün anne olursam saat geceye yaklaşırken çocuğumu dışarı gönderip kimsenin hakkına girmem kimseyi rahatsız etmesine izin vermem.Cami kapiyi kapamak cozum olabilir diye dusunuyorum. Zira aksam saati evde serin olur bunalmazsiniz. Hem baska taraftan bakmam. Cok normal degil mi objektif bi bakis acisi sunuyorum size
Hesap kitap stres derken insan duş alıp biraz kitap okumak istiyor kendine zaman ayırmak istiyorNeyi merak etmişim ne alak şimdi?Ben öğretmenim sabahtan akşama çocuk sesleriyle uğraşıyorum eve geliyorum kendi çocuğum.Cocuk sesi dünyanın en güzel sesidir insanlar ne ara bu kadar tahammülsüz oldu anlamiyorum
Evet haklisiniz :)Bir an mesajı ben mi yazdım dedim o derece dertliyim bu konuda ama çok tartistik ailelerle hepsinde 3-5 çocuk onlarda bıkmış salmış sokağa ...
Kacirsalar fark etmezler bile o derece sorumsuzlar ama bir gün polis çağırdım şimdi rahat ediyoruz :)
Gürültüyü gectim Allah korusun başlarına hersey gelebilir
Dogrudur. SaygilarBen sana yıkamıyomusun dedim
Rutini söyledim devir kötü o nedenle arkadaş haklı
Konu sahibi cocuklarindan sesinden rahatsiz olmustur o onun kendi dile getirme bicimi konuyu ve saygida duyarim.Neyi merak etmişim ne alak şimdi?Ben öğretmenim sabahtan akşama çocuk sesleriyle uğraşıyorum eve geliyorum kendi çocuğum.Cocuk sesi dünyanın en güzel sesidir insanlar ne ara bu kadar tahammülsüz oldu anlamiyorum
Objektif bakiyorum demedim zaten ustteki cumleden baska taraftan baktigimi kabul ediyorum. Ama sizin icin objektif oomasi acisindan baska bir bakis acisi sunuyorum dedim. Rabbim insallah sizede istediginiz zamanda nasip eder annelik duygusunu.Objektif bakmak mi ? Şuan sadece taraflı bakıyorsunuz. Anne değilim ama bir gün anne olursam saat geceye yaklaşırken çocuğumu dışarı gönderip kimsenin hakkına girmem kimseyi rahatsız etmesine izin vermem.
Bu soylediklerinizin onunde ceketimin dugmesini iliklerim :) Tesekkurler.Polisin bu konuda bisey yapabilecegini dusunmuyorum. Laftan anlamayan insanlar belli ki ya kulaklik takip camlari kapatacaksiniz ya da bir sekilde baska yerde oturabilirsiniz.
Cocuk sesi bir kus sesi degil ki huzur bulasin.
Tatil icin bile cocuk kabul etmeyen yerleri tercih ederim ve gittigim kafelerin vs aile yeri olmamasina dikkat ederim. Herkes kendi cocugunun sesini ceker ama kimse elin cocugunu car car dinlemek zorunda degil hele aksamin 9unda ama yapacak bisey yok.
Çocuklar dediğine göre birden fazla çocuk var.Biz dışarı gece çıktığımızda annelerimiz de çıkardı çay çekirdek yaparlardı onların da basında birileri vardır diye düşünüyorum yoksa bu kadar olaydan sonra kimse saldım çayıra yapmaz herhalde.Konu sahibi cocuklarindan sesinden rahatsiz olmustur o onun kendi dile getirme bicimi konuyu ve saygida duyarim.
Benim problemimse saat 8,9 da akli melikeleri olan bir anne baba cocugu o saatte disari salmaz
Siz lafi anlamak istediginiz yerden anladiginiz icin istediginiz yone cekistiriyorsunuz
O saatte sokakta oynattiginiz cocuklarin sesi sizi mutlu edebilir fakat o saatte evinde olmasi gereken bir cocuk sokaklardayken bu kadar barbarligin icinde o sesleri bir gun hic duyamayacaksiniz
Valla burası da öyle gece 12ye kadar çocuk sesi kesilmiyor. Ben rahatsız olmayı geçtim artık çocuklara bişey olacak diye ödüm kopuyor, kendi anne babaları nasıl bu kadar rahat aklım almıyor. Benim başıma gelmez diye düşünüyorlar herhalde.Allah aşkına şu çocuklarınızı akşamın sekizinde dokuzunda milletin işten gelme saatinde sokaktan alın! Ne kadar sorumsuz anne ve babalar var. Insanlar işten gelmiş ve haliyle dinlenmek istiyor sokakta çıkmışlar bagira bağıra defalarca uyarmaya rağmen çığlık çığlığa oyun oynuyorlar arabalar geçiyor bir yandan! Bir kere uyardım bağırmadan oynayın diye kadın çıkmış kimseyle kavga etmek ıstemiyorum içeri gecin diye ters ters bakıyor herkes o bencil olmuski sadece kendini düşünüyor.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Objektif bakiyorum demedim zaten ustteki cumleden baska taraftan baktigimi kabul ediyorum. Ama sizin icin objektif oomasi acisindan baska bir bakis acisi sunuyorum dedim. Rabbim insallah sizede istediginiz zamanda nasip eder annelik duygusunu.
Ortak yol bulamayacagimiz belli uzatmanin anlami yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?