Sorumsuz anne ve babalar !

Hangi şehir merak ettim

Zira burada 5 te hava hala çok sıcak oluyor da

O saatte eve girmeleri değil yeni çıkmaları söz konusu oluyor da
Duzce
Burada cogu site sakinin cocuklari ya balkonda oynuyor o saatkerde tada sitedeki parkta anne veya babalariyla
Son zamanlarda artan cocuk haberlerinden sonra ergen sayilacak yastaki cocuklarin elinden tutup yuruyor aileler
Artik gecesi gunduzu yok
Sapik katil her vakitte dibimizde
Bol cocuklu bir site olup yaz tatili olmasina ragmen tek basina ve o saatlerde nadir cocuk goruyorum sokakta

Bi tiplere de bayılıyorum ha"Ay bana elestri yazdı profiline gireyim de malzeme toplayayım laf söylemek icin"
Malzeme toplamaya ihtiyacim yok :) laf söylemek için konuşuyorsun şuan sadece

Okudum iyi okudum ama siz annemisiz ağır kaçıyor cidden saat 21.00 gibi çocuğunuz dışardamı oluyor yemek banyo ve uyku saatidşr o saatler
Hanim efendi agir gelecek birsey yok annemisiniz bilmiyorum dedim bunda agir gelen ne var. He bu konuyla ilgili uzucu bir duumunuz varsa algida secici davranmis olabilirsiniz diyorum.
Henelde oglum okul donemi 20.30 da uyur. Yazin istisnai zamanlarda tabi ki saatler degisiyor. Yok biz yikamiyoruz cocugu kouyor genelde

Parayla, zengin semtle ne alakasi var?
Ben sitede oturuyorum kimse saat 5'ten sonra cocugunu disari cikartmiyor.
Zengin semtte, parali lux yerlerde sapik yok mu?
Konu duyulan rahatsizliktan cok goz ardi edilen duyarsizlikta
Mahallede ses istemeyen huzur isteyen birisiyim sende meraklı teyzesinin heralde
Neyi merak etmişim ne alak şimdi?Ben öğretmenim sabahtan akşama çocuk sesleriyle uğraşıyorum eve geliyorum kendi çocuğum.Cocuk sesi dünyanın en güzel sesidir insanlar ne ara bu kadar tahammülsüz oldu anlamiyorum

Ya bizim burda çocuklar sabahtan gecenin körüne kadar sokakta isimlerini kaç kardeş olduklarını yaşlarını ezberledim, bi sürü gereksiz bilgiyle beynimi dolduruyolar bi de bütün gün

Biz küçükken saklambaç oynamak için özellikle havanın kararmasıni beklerdik ama annem bir türlü bırakmazdı, hemen eve çağırırdı. Arkadaşlarım oynamaya devam ederdi, ben evde ya TV izlerdim, ya babamın saçma sapan içki sohbetlerini dinlerdim ya da ödev yapardım. Bir çocuk için ne kadar buyuk bir mutsuzluk.
Evet gürültü oluyor, benim apartman da çocuk kaynıyor, hem de tam bebeğimi uyuttugum saatlere denk geliyor. Bazen ben de sinirleniyorum ama çocuk onlar. Anneleri takip ediyor yanlarında. O yüzden çok da sorun etmiyorum. Eğer güvendelerse bırakın sokakta oynasinlar. Mutlu olsunlar.

Ben sana yıkamıyomusun dedim
Rutini söyledim devir kötü o nedenle arkadaş haklı

Cami kapiyi kapamak cozum olabilir diye dusunuyorum. Zira aksam saati evde serin olur bunalmazsiniz. Hem baska taraftan bakmam. Cok normal degil mi objektif bi bakis acisi sunuyorum size
Objektif bakmak mi ? Şuan sadece taraflı bakıyorsunuz. Anne değilim ama bir gün anne olursam saat geceye yaklaşırken çocuğumu dışarı gönderip kimsenin hakkına girmem kimseyi rahatsız etmesine izin vermem.

Hesap kitap stres derken insan duş alıp biraz kitap okumak istiyor kendine zaman ayırmak istiyor
Yoksa çocuklar iyiki var

Evet haklisiniz :)

Polisin bu konuda bisey yapabilecegini dusunmuyorum. Laftan anlamayan insanlar belli ki ya kulaklik takip camlari kapatacaksiniz ya da bir sekilde baska yerde oturabilirsiniz.

Cocuk sesi bir kus sesi degil ki huzur bulasin.
Tatil icin bile cocuk kabul etmeyen yerleri tercih ederim ve gittigim kafelerin vs aile yeri olmamasina dikkat ederim. Herkes kendi cocugunun sesini ceker ama kimse elin cocugunu car car dinlemek zorunda degil hele aksamin 9unda ama yapacak bisey yok.

Konu sahibi cocuklarindan sesinden rahatsiz olmustur o onun kendi dile getirme bicimi konuyu ve saygida duyarim.
Benim problemimse saat 8,9 da akli melekeleri olan bir anne baba cocugu o saatte disari salmaz
Siz lafi anlamak istediginiz yerden anladiginiz icin istediginiz yone cekistiriyorsunuz
O saatte sokakta oynattiginiz cocuklarin sesi sizi mutlu edebilir fakat o saatte evinde olmasi gereken bir cocuk sokaklardayken bu kadar barbarligin icinde o sesleri bir gun hic duyamayacaksiniz

Objektif bakmak mi ? Şuan sadece taraflı bakıyorsunuz. Anne değilim ama bir gün anne olursam saat geceye yaklaşırken çocuğumu dışarı gönderip kimsenin hakkına girmem kimseyi rahatsız etmesine izin vermem.
Objektif bakiyorum demedim zaten ustteki cumleden baska taraftan baktigimi kabul ediyorum. Ama sizin icin objektif oomasi acisindan baska bir bakis acisi sunuyorum dedim. Rabbim insallah sizede istediginiz zamanda nasip eder annelik duygusunu.
Ortak yol bulamayacagimiz belli uzatmanin anlami yok.

Bu soylediklerinizin onunde ceketimin dugmesini iliklerim :) Tesekkurler.

Çocuklar dediğine göre birden fazla çocuk var.Biz dışarı gece çıktığımızda annelerimiz de çıkardı çay çekirdek yaparlardı onların da basında birileri vardır diye düşünüyorum yoksa bu kadar olaydan sonra kimse saldım çayıra yapmaz herhalde.

Valla burası da öyle gece 12ye kadar çocuk sesi kesilmiyor. Ben rahatsız olmayı geçtim artık çocuklara bişey olacak diye ödüm kopuyor, kendi anne babaları nasıl bu kadar rahat aklım almıyor. Benim başıma gelmez diye düşünüyorlar herhalde.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…