- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Yok bizim insanlarımızın Allah korusun illa kendi başına gelince anlar.Çocuklar dediğine göre birden fazla çocuk var.Biz dışarı gece çıktığımızda annelerimiz de çıkardı çay çekirdek yaparlardı onların da basında birileri vardır diye düşünüyorum yoksa bu kadar olaydan sonra kimse saldım çayıra yapmaz herhalde.
Zorundasınız aslında. Belli bir desibelin üzerinde gürültü yapmak yasaktır. Mümkün değil ama eğer bu desibelin üzerinde olduğuna inanıyorsanız zabıtay haber verebilirsiniz.Hanımefendi anlamamakta veya başka taraftan neden bakıyorsunuz ? Kimse dışarda oynamasin demiyor zaten ! Ama ben işten eve geldiğimde ve akşam saat dokuz olduğunda ne senin çocuğunun ne başka çocuğun sesini çekmek zorunda değilim!
Sizin zamaninizda kalmis oyleyse sokakta cay cekirdek citleyenler, cocuklarini bekleyenlerÇocuklar dediğine göre birden fazla çocuk var.Biz dışarı gece çıktığımızda annelerimiz de çıkardı çay çekirdek yaparlardı onların da basında birileri vardır diye düşünüyorum yoksa bu kadar olaydan sonra kimse saldım çayıra yapmaz herhalde.
Çiğlik sesleri kavga gürültü :)Zorundasınız aslında. Belli bir desibelin üzerinde gürültü yapmak yasaktır. Mümkün değil ama eğer bu desibelin üzerinde olduğuna inanıyorsanız zabıtay haber verebilirsiniz.
TabikiiiYaz geldi cocuk sesleri artti evt
Biz bulundugumuz yerde fazla cocuk olmaz sokakta tek tuk.
O da gece degil gunduz saatlerinde.
Bir de ust katlara pek ses gelmiyor
Alt kattakiler sanssiz
Gecen gun anneme gittim gunduz.
1 katta resmen kafam sisti cocul cigliklarindan
Camin dibinde ciglik cigliga oymuyorlar
Cok egleniyorlar tamam davalla bazen insanin kafa kaldirmiyor
Kendi sesimizi duyamadik onlarin bagrilarindan.
Kalktim geldim eve.
Idare etmek lazim cocuklari ama belli bir saate kadar tabii.
O zaman siz çocuk yapmayın derim çünkü anne babalar işten gelince zannettiginiz gibi ayaklarını uzatıp tv izleyemiyorlar benim oğlum 2.5 yaşında ve neredeyse 7 24 parktayiz.Ha diğer insanlar çekmek zorunda mı tartışılır ama ne yapabilirsiniz baskaSizin zamaninizda kalmis oyleyse sokakta cay cekirdek citleyenler, cocuklarini bekleyenler
Insanlar o saatlerde isten gelip dinlenme moduna geciyorlar cunku genelde
Kadin zaten gunduz vakti cocugunu bekliyor
Cocuk bu oyuna doymaz
Birde gecemi bekleyecek
Ve konu sahibinede ben hak veriyorum
Cocuk sesi guzel olabilir ama belli zamanlarda
Gecenin bilmem kacinda isten yorgun argin gelip sismis ayaklarini uzatip biraz kafa da dinlendiremeyecek mi insanlar?
O cocuklarin oyuna ihtiyaci olabilir dogru bu asikar zaten
Fakat benimde sabah kalkip ise gitmek icin enerjiye ihtiyacim var
Bilmem anlatabildim mi
hala yan evin bahcesinde oynuyorlar mesela. ne zaman uyuyorlar merak ediyorum.
ben sesten rahatsiz olmaktan ziyade gercekten endiseleniyorum. anne baba evde onlar bahcede hepsi komsu cocuklari. buyukler kucuklere bakiyor.baslarinda insan yok. mahalle de sokak arasi mahalle. aydinlatma yetersiz sokak karanlik.
biri cekip alsa cocuklardan birini kimsenin ruhu duymaz.
ama ailelerdeki rahatlik o biçim.
Konu illa yatil dinlenebilmekten ibaret degil zatenO zaman siz çocuk yapmayın derim çünkü anne babalar işten gelince zannettiginiz gibi ayaklarını uzatıp tv izleyemiyorlar benim oğlum 2.5 yaşında ve neredeyse 7 24 parktayiz.Ha diğer insanlar çekmek zorunda mı tartışılır ama ne yapabilirsiniz baska
Park zaten bir oyun alanı. Ben parka gidipte kimseye ses yapmayın diyemem! Ama kapımın önüne 9 10 a kadar gelip çığlık çığlığa oynarsa buna ses etmeyip ne yapım buda kafa yani!O zaman siz çocuk yapmayın derim çünkü anne babalar işten gelince zannettiginiz gibi ayaklarını uzatıp tv izleyemiyorlar benim oğlum 2.5 yaşında ve neredeyse 7 24 parktayiz.Ha diğer insanlar çekmek zorunda mı tartışılır ama ne yapabilirsiniz baska
Hadi oynamayıda geçtim bir de etrafa zarar olayıda olurdu,sizi alıntıladım ama eski anılarım geldi :) cam kıranlar mı dersin ki kırdıklarında ailesi asla inanmazdı,ev alt kat olunca balkonun içi pencereler kum,toprak dolardı,park halinde ki arabanın üzerine çıkıp kaydırak gibi kayma ki iki adım ilerisi park ailesine söyleyince malın kıymetliyse evinin içine taşı derlerdi.Aynı sokakta mı oturuyoruz gece 1 r kadar ana avrat küfür edip oyun oynuyorlar da
Böyle konuları bile savunan anne babalar malesef çocuklarına kusur bulmayan ah ahh ne denir kiHadi oynamayıda geçtim bir de etrafa zarar olayıda olurdu,sizi alıntıladım ama eski anılarım geldi :) cam kıranlar mı dersin ki kırdıklarında ailesi asla inanmazdı,ev alt kat olunca balkonun içi pencereler kum,toprak dolardı,park halinde ki arabanın üzerine çıkıp kaydırak gibi kayma ki iki adım ilerisi park ailesine söyleyince malın kıymetliyse evinin içine taşı derlerdi.
Kul hakkı buna girenlerde o küçük masum yavrular degil anne babalaraynı şey bizim mahalledede var bıktım söylemekten küçük çocugum var ne uyutabiliyorum ne başka bişey. ben söylemekten bıktım onlar bağırmaktan bıkmadı. baktım olmuyor bu sıcaklarda camı pencereyi heryeri kapatıyorum napayım başka çare yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?