- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Sizin gibi insanlar iyiki varlarBu bakis acisi baya bi subjektif.
Iki cocugum var, asansorde bagirip tepisseler uyaririm sessizlik diye.
Sabah okula giderken yolda bagirarak konusmalarina izin vermem cunku uyuyanlar vardir, bebekler uyuyordur.
Dunya uzerinde bi ben ve cocuklarim yasamiyoruz.
Aksam 9 da anne gozetiminde de olsa cocuk disarida degil yatakta olmali.
Ha illa bnm oglum oyun oynayacak diyorsaniz ses yapmamali.
Bebegini uyutmaya calisan, isten gelip dinlenenler de insan.
Bu mesaji yazdığım tarihte gerekli konuşmayı Yaptık. Keske diger mesajlarimi da okusaydiniz alintilamadan once.Bu bakis acisi baya bi subjektif.
Iki cocugum var, asansorde bagirip tepisseler uyaririm sessizlik diye.
Sabah okula giderken yolda bagirarak konusmalarina izin vermem cunku uyuyanlar vardir, bebekler uyuyordur.
Dunya uzerinde bi ben ve cocuklarim yasamiyoruz.
Aksam 9 da anne gozetiminde de olsa cocuk disarida degil yatakta olmali.
Ha illa bnm oglum oyun oynayacak diyorsaniz ses yapmamali.
Bebegini uyutmaya calisan, isten gelip dinlenenler de insan.
Kötü niyetli derken ? Çocuklar zarar gördüğü zaman benimde içim yanıyor çünkü bende insanım evet bu yazıyı güvenlik üzerinden yazmadım çünkü evimiz sürekli arabaların geçtiği yol kenarında onların güvenliğini anne baba düşünmüyorsa ben mi düşünücem? Ayrıca evimizin karşısında bie park var ve hiçte uzak değil sokaklar oyun alanı değil herkes kendini düşünmesin istiyorum
Sokakların güvenilir olmaması çocukların suçu değil ki , devlet polis vs güvenilirliği sağlasın o zaman
Siz evinizde sokaktan gelen çocuk sesinden rahatsız oluyorsanız evinizde ses yalıtımı azdır , bi çocuk ne kadar ses yapabilir ki sokakta anlayamıyorum . Bırakın oynasınlar doya doya
Çocuk sesi niye huzurmuş yaa,öyle deme çocuk sesi huzurmuş nasıl rahatsız olurmuşuz. Küfürden huzur bulmamız lazımmış
Ağzına sağlık ya.Ayrıca hiç bir insan çocukları eve kapatıp eline tablet verin ,televizyon seyrettirin demedi .Çocuklara bu kadar sonsuz sunmayin imkanları .Bizde sokaklarda oynadık tabi ki o şekilde büyüdük ama kimseyi rahatsız etmedik biraz sesimiz çıksa anamız babamız uyarirdi.
Ama şimdiki nesil çocuklarını kesinlikle uyarmiyor sözüm ona özgürce oynasın diyor ,eyvallahta benimde özgürce dinlenme ihtiyacım ne olacak ? Özgürlük tek taraflı değil.
Son olarak kişiler sesten rahatsız olabilir,kendi çocuğunun sesi bile rahatsız edebilir ama bu içinde çocuk sevgisi olmayacağı anlamına gelmez ve de yadırganacak bir durum değil .
Hadi ya..Parklar ne güne duruyor. Artık eskisi gibi sokaklar yok her yer bina,yol kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok Anneleri evde to..larını büyütsün çocukları bağıra çağıra oynasın..Parayı nasip çocukların sokakta oynamadığı çok elit bir mahalleye taşınabilirsiniz çocuk tabibki bu sokakta oynayacak
Çocuk sesi niye huzurmuş yaa,
Öf bu filmsel dramsal saçma ağızlar.
Bir de benimsemişler o filmlerde söylenenleriYazık bize ki kendi fikrimiz yok, ya gelenek ya filmler,
Bir de sen sakın çocuk yapma''cılar,
Ha size soracaktım napacağımı
Ben de anne olunca eminim onlar gibi yetiştirirdim.ve günümü görürdüm
Ben niye farklıydım o zaman, çocukken bile gürültü yapanlardan nefret ederdim, oynamazdım onlarla.
Uzaylı değilim halbüse
Konu çocuk olunca bazıları çok bazı
Vay vay bencilliginde bu kadarına pes ..Eskiden öyleydi şimdi böyle artık insanlar sesten yoruluyor,bıkıyor çünkü artık herkes çalışıyor,yoruluyor eskiden insanlar çalışmazdı özellikle kadınlar.. ve bende çocukken dışarda oynardım ama 7/24 değil en azından saat 4 den önce çıkamazdık saat 8-8 buçukta da evimizde olurduk çünkü insanların birbirine saygısı vardı .Annemiz biz çıkmadan tembihlerdi kimseyi rahatsız etmeyin diye..Birbirimize bakacak yüzümüz olsun derdi..Ben bunu okuduguma inanamiyorum. Biz heo siksyet ediyoruz simdiki cocuklar disari cikmiyor biz aksam ezaniyla eve girerdik. Butun mahallenin cocugu birarada oynardik. Kimse de cikip susun demezdi. Benim oglumda sokakta oynuyor ve 5 yasinda. Eve tikip tv karsisinda saatlerini harcamasinda sokakta top oynasin bisiklete binsin, tozxtoprak oluyor diye seviniyorum. Saglikli bir nesil bilgisayar basinda tv basinda buyuyerek olmaz malesef.
Hic vermiyorum yaomiyorum demiyorum ama oncelik sokakta oynamasi.
Ben de butun gun basini bekliyorum sokakta balkonda.
Insan cocuk sesinden rahatsiz olur mu allah askiniza. Cok rahatsiz oluyorsaniz kapayin kapinizi caminizi.
Annemisiniz bilmiyorum ama bir kadindan bunlari duymak uzucu geldi bana.
TamamVay vay bencilliginde bu kadarına pes ..Eskiden öyleydi şimdi böyle artık insanlar sesten yoruluyor,bıkıyor çünkü artık herkes çalışıyor,yoruluyor eskiden insanlar çalışmazdı özellikle kadınlar.. ve bende çocukken dışarda oynardım ama 7/24 değil en azından saat 4 den önce çıkamazdık saat 8-8 buçukta da evimizde olurduk çünkü insanların birbirine saygısı vardı .Annemiz biz çıkmadan tembihlerdi kimseyi rahatsız etmeyin diye..Birbirimize bakacak yüzümüz olsun derdi..
Şimdi sizin gibi özgür anneler!!Sayesinde evimizde birbirimizin sesini duyamiyoruz..
Al çocuğunu götür parka isterse sabaha kadar bağırsın.
Ama binaların arasında bir karış yerde olmaz özgür Anne!!!
Pardon ne yapmaya calisiyorsunuz. Farkinda misiniz ciddiye almiyorum sizi hala cevap yaziyorsunuz.Ayy tamamını sevsinler senin özgür Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?