- Konu Sahibi damlacross
-
Eski oturduğum yer aklıma geldi yine sizin ki 8-9 muş bizimkiler gece yarısını geçerdi 2-3 -4 anneleri falanda otururdu düşün curcunayı bu çocuklar ne ara acıkarlar ne ara ders çalışırlar anlamazdım ki okul açıkkende aynıydı okuldan gelir gelmez sokaktalardı taşındık öyle rahatladık diyebilirim.
Evet kimse kimsenin düğününü çekmek zorunda değil böyle şeyler için keşke yasa çıksa
Evet öyle.dün bir misafirliğe gittim başka aile de vardı çocukları bahçedeki sebzelere zarar verdi evdeki bebek oyuncagını parçaladı anası babası hiçbirşey demedi ya.bir de çocuğum okula gidince kafam dinleniyor diyenleri de duydum.Evde kısıtlanan çocuklar misafirliğe gittikleri evde coşarlar , anne baba da nasılsa bizim evimiz dağılmıyor bizim komşular rahatsız olmuyor diye ses çıkarmazlar gamsız gamsız çay içerler.Çocukları çok severim ama böyle yetişkinlere tahammülüm yok.Onların yetiştireceği çocuk da kendileri gibi bencil ve gamsız olur.
Tecavüze uğramamak için mini etek giymeyin gibi oldu bu.Sonra cocuklar kacirilsin tecavuze ugrasin ne isi var cocugun sabahtan aksama kadar disarida ya cocugunla sende cik yada evde onun guzel vakit gecirmesini sagla
Tecavüze uğramamak için mini etek giymeyin gibi oldu bu.
Cocuklarin disarida olmasi degil mesele adaletin sağlanmaması
Sizde 9 gece mı oluyor? Evet 10 12 yaşlarında ki erkek çocuklar 9 da oynayabilir sokakta.Gecenin saat dokuzunda mi oynucak ? Bizde oynamasın demiyoruz zaten sizin gibi zihniyetler sayesinde böyle oluyor iste
Aynı şey değil ama. Çocuklar için başıboş sokaklarda oynamak tehlikeli. Parklar da oynamalılarTecavüze uğramamak için mini etek giymeyin gibi oldu bu.
Cocuklarin disarida olmasi degil mesele adaletin sağlanmaması
Sanki ben actım bu konuyuAllah aşkına şu çocuklarınızı akşamın sekizinde dokuzunda milletin işten gelme saatinde sokaktan alın! Ne kadar sorumsuz anne ve babalar var. Insanlar işten gelmiş ve haliyle dinlenmek istiyor sokakta çıkmışlar bagira bağıra defalarca uyarmaya rağmen çığlık çığlığa oyun oynuyorlar arabalar geçiyor bir yandan! Bir kere uyardım bağırmadan oynayın diye kadın çıkmış kimseyle kavga etmek ıstemiyorum içeri gecin diye ters ters bakıyor herkes o bencil olmuski sadece kendini düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?