Merhaba dostlarım. Uzun zamandır içinden çıkamadığım konuyu, burada sizin yardımız ile kesinleştirmek istiyorum.
Eşimle yaklaşık 6 yıllık bir ilişkimiz var, 1 yıllık evliyiz.
İlk tanıdığımda böyle değildi. Evlendikten sonra inanılmaz değişti.
Oturduğumuz ev 1+1, yatak odası bile olmayan bir ev. Ailesinin apartmanında kalıyoruz kiracı değiliz. Tüm hayatımızı bir oda içerisinde sürdürmeye çalışıyoruz. Salonda yatıyor, salonda kalkıyor, salonda yemek yiyoruz. İlk zamanlar yeni bir eve taşınırız diye düşündüm fakat eşim bunun için hiç çaba göstermiyor.
Evlendikten sonra neredeyse hiç çalışmadı, ara ara işlere girdi, yapamayıp çıktı. Her seferinde bir sorun yaşadı.
6 aydır ben çalışıyor, ev faturalarını, mutfak giderlerini karşılamaya çalışıyorum. Yarı zamanlı çalıştığım için asgari ücretten düşük bir maaş alıyorum. Bu da biraz zor yetiyor bir ay boyunca.
Eşim ise bütün gün uyuyor. 15 saat uyuyup uyanıyor bütün gün bilgisayar başında, yemek yediği tabağı kaldırmaktan aciz. Durum bu olunca çok sinirleniyorum. Hem çalışıyorum hem ev işlerine yetişmeye çalışıyorum. Fazlasıyla dağınık olduğu için, bir gün yaptığım iş ertesi güne kalmıyor.
2.gün ev işlerini yapmasam bana laf söylüyor hiç iş yapmıyorsun diye.
Evde bir şey tamir edilecek olsa, 2-3 ay boyunca o tamiri yapmıyor. İşin özü, bu adam hiç bir şey yapmıyor. Sürekli koltuk tepesinde ya uyuyor ya tv izliyor ya da bilgisayarıyla oyun oynuyor.
İnanılmaz saygısız birisi oldu. Artık sevgisini göstermiyor, kendi halinde takılıyor. Aslında o kadar çok şey var ki yazacak, daha çok uzatmak istemiyorum.
Çok yoruldum. Sanırım her şeyi bırakıp ailemin evine döneceğim...
Cocuk konusunda dikkatli olMerhaba dostlarım. Uzun zamandır içinden çıkamadığım konuyu, burada sizin yardımız ile kesinleştirmek istiyorum.
Eşimle yaklaşık 6 yıllık bir ilişkimiz var, 1 yıllık evliyiz.
İlk tanıdığımda böyle değildi. Evlendikten sonra inanılmaz değişti.
Oturduğumuz ev 1+1, yatak odası bile olmayan bir ev. Ailesinin apartmanında kalıyoruz kiracı değiliz. Tüm hayatımızı bir oda içerisinde sürdürmeye çalışıyoruz. Salonda yatıyor, salonda kalkıyor, salonda yemek yiyoruz. İlk zamanlar yeni bir eve taşınırız diye düşündüm fakat eşim bunun için hiç çaba göstermiyor.
Evlendikten sonra neredeyse hiç çalışmadı, ara ara işlere girdi, yapamayıp çıktı. Her seferinde bir sorun yaşadı.
6 aydır ben çalışıyor, ev faturalarını, mutfak giderlerini karşılamaya çalışıyorum. Yarı zamanlı çalıştığım için asgari ücretten düşük bir maaş alıyorum. Bu da biraz zor yetiyor bir ay boyunca.
Eşim ise bütün gün uyuyor. 15 saat uyuyup uyanıyor bütün gün bilgisayar başında, yemek yediği tabağı kaldırmaktan aciz. Durum bu olunca çok sinirleniyorum. Hem çalışıyorum hem ev işlerine yetişmeye çalışıyorum. Fazlasıyla dağınık olduğu için, bir gün yaptığım iş ertesi güne kalmıyor.
2.gün ev işlerini yapmasam bana laf söylüyor hiç iş yapmıyorsun diye.
Evde bir şey tamir edilecek olsa, 2-3 ay boyunca o tamiri yapmıyor. İşin özü, bu adam hiç bir şey yapmıyor. Sürekli koltuk tepesinde ya uyuyor ya tv izliyor ya da bilgisayarıyla oyun oynuyor.
İnanılmaz saygısız birisi oldu. Artık sevgisini göstermiyor, kendi halinde takılıyor. Aslında o kadar çok şey var ki yazacak, daha çok uzatmak istemiyorum.
Çok yoruldum. Sanırım her şeyi bırakıp ailemin evine döneceğim...
aramıza hoşgeldin düzelmiyorlarmış canım evlenince iyice aslıları çıkıyor ortaya..ben bitirdim sana kolay gelsin..Ne kadar desen haklısın. Benim aptallığım. Düzelir diye umut ettim.
Evliliğinin en güzel yıllarında resmen hayat mücadelesi veriyorsun. Hem çalışmıyor, hem dağıtıyor, toplamıyorsun diye sana yükleniyor, hem de ha bire altınlarını yiyor. Bir odada yaşıyorum diyorsun. Sen hem dışarıda çalış, hem evde, hem de altınlarını heba et. Valla sabır taşı olsa çatlar.
Ailen arkandaymış, bir an olsun düşünme. Beyefendi bakalım bu kadar fedakar bir kadın bulabilir mi birdaha
Kac yasindasiniz?
Bir an önce toparlan ve koşarak o evden git arkana bile bakma.Önemli eşyaları al mutlaka.Sakın ola taviz verme altınlarını da asla bu adama verme yaşattıklarının tazminatı olsun sana.
Sakın ola seviyorum özledim muhabbetine dönme bu adama hayatının hatasını yaparsın.İlk defa bu kadar net bir yorum yazıyorum buraya.
Iflah olur düzelir diye düşünüyorsan,iflah olmaz kardeşim.boşanma taraftarı Değilim ama çocuk olmadan bu işi bitir.yoksa çok pişman olursun.
aramıza hoşgeldin düzelmiyorlarmış canım evlenince iyice aslıları çıkıyor ortaya..ben bitirdim sana kolay gelsin..
Çok üzüldüm durumunuza şimdi onu terk edeceğinizi biliyor mu peki
Adam ergenligine devam ediyor. Kendini besleyen, işini yapan, giderleri karşılayan eşi de var oh ne rahat lüküs hayat.
İşiniz ne olacak böyle apar topar gidiyorsunuz
Balık baştan kokarmış canım. İşi gücü olmayan biriyle neden evlendin ? Şahsen bu kriter benim için çok önemli. Çlaışkanlığını falan da 5 senede anlaman gerekirdi. Sevgilimle bizde farklı şehirlerdeyiz, yalnız yaşıyor ve yanına gidip geldiğimde sürekli gözlemliyorum. Evi hep tertemiz, kendisi titiz, sorumluluklarının bilincinde. Siz hiç mi aynı ortamda kalmadınız? Ne bileyim evlenmeden önce bazı şeylere dikkat edebilirdiniz.
Bu saatten sonra yapılacak tek şey var: ya eşin büyüyecek ya da sen evi terk edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?