Sorumsuz bir eş

O paranın ben olsam kurusunu koklatmam ona
Hatta iban numarasına 5 tl gönderir alay ederdim :)

Kızlar bu arada yoldayım, gidiyorum annemin evine. Öküz kapıdan koydu eşyalarımı taksiye döndü arkasını gitti.

Kızlar bu arada yoldayım, gidiyorum annemin evine. Öküz kapıdan koydu eşyalarımı taksiye döndü arkasını gitti.
Canım gidiyom yazmışsın inan içine hiç hiç hiçbir üzüntü pişmanlık kızgınlık kırgınlık gelmesin. O asalaktan kurtuldugun için tebrik ederim. Seni kutlarım. Kalbini içini ferah tut en doğru kararı verdin.

4 e kadar uyumayip burada takılmış 9da da gitmissin... Seni seviyor olsa zaten senin herseye ragmen üzüldüğünü görüp küçük bi sevgi şefkat gösterirdi.... Elbet üzülüyor insan ama inan ki onun yüzünden döktüğün gözyaşı iki damlayı geçmesin... Bu da onun için değil çaldığı yılların için. Sakın geri dönme o in gibi yere sakın

Ayrıca para meselesinde de para onun evlilik öncesi birikmişi ise mahkemede alabilir haberin olsun.

6 yıl çıkmışsınız bu adamla bu adam madem iş tutturamıyordu girip çıkıyordu, düzenli bir geliri size ev tutacak gücü yoktu ne demeye evlendiniz? şimdi de niye şikayet ediyorsunuz o zaman. Bunları bile bile evlenmişsiniz yani göz göre göre de mantık yürütmeden geleceğimiz nasıl olacak demeden de nasıl evlenir insan aşk diyeceğim ama 6 yıl da mantıkta devreye girer artık çocuk nasıl yapacaksınız peki yazık değil mi size. Resti çekin ya iş bulmasını ya da ayrılacağınızı söyleyin.

Ne güzel de özetledin. Beni taksiye bindirip gittiğinde gözlerim doldu onu görünce ama o göz yaşının akmasına izin vermedim. Söz veriyorum kendime, ağlamayacağım. Dim dik duracağım. Yeni bir hayat beni bekliyor.

İste böyle gerizekalı herif bulmus bu şartlara razi olan kızı da bunuyor. Amaaaan salla. Kimseye de kendini ezdirme bundan sonra.

Bravo... En doğrusunu yapmışsın, çok arar seni çoook...

Uzulcez ama gecicek canım hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor ...gecicek!değmeyen insanlarla yasayacagimiza ömür boyu tek çalışıp yiyelim gezelim daha iyi ....embesilleri besleyemeyiz kimse kusura bakmasın ... defolsun gitsin ...dik dur ...

hih bi ciftin daha bosanmasina vesile olmussunuz
tebrikler bdv

Bu günü atlattım ya, bakalım neler olacak çok merak ediyorum. Dayanacağım sanırım. Hayatımı yeniden inşa ediyorum. Bu sefer özenle dizeceğim her bir taşı.

Bu günü atlattım ya, bakalım neler olacak çok merak ediyorum. Dayanacağım sanırım. Hayatımı yeniden inşa ediyorum. Bu sefer özenle dizeceğim her bir taşı.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Umarim tez zamanda atlatirsiniz bu tatsiz gunleri.
Cok uzuldum konunuzu okuyunca. Bundan sonrasi icin her sey gonlunuzce olsun.

Kararınız için sizi tebrik ediyorum ben de burada pek boşan gitsincilerden değilimdir.Kararı zaten vermişsiniz ama olur da bir süre sonra aklınız karışırsa,pişman olursanız diye bir yorum da ben yazmadan duramadım.Bir ablamız sizinle pek benzer bir hayat yaşıyor.Kadıncağız eşinin çalışabileceğini hayal dahi edemiyor sanki yenidoğmuş çocuk çalışsın diyoruz! Kendi emeğiyle bir ev bile aldı.Ee evi var,kendine yetiyor,moral olarak da durumu kabullenmiş,normalleştirmiş daha ne olsun diyor kimileri.Ne var biliyor musunuz: bu karınca gibi çalışkan azimli kadının evlatları o asalak babayı örnek alıyor.Buna bakan biri var illa ki bize de biri bakar fikrindeler.Hırsızlık,tembellik,hesapsızlık daha ufak yaştan yapışmış çocuklara.Uzun sözün kısası şüpheye düşerseniz (sabırla okuduğunuz )bu uzun yorumumu hatırlayın,siz endoğrusunu yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…