Sorumsuz dengesiz eş geliyor...

Beyazrugu90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
413
553
53
Önceden yazdığım konudan bilgisi olan arkadaşlar ; bilir.

Ancak hatirlatiyim Alkol problemimiz, yalan , önüne gelen kadını internette aratma , geldiği zamanda yanımızda durmaz pek. En fazla 1-2 gün evde olur. Geriye kalan zaman mutlaka bahaneler vardır. O zamanda ya arkadaşlarıyla içer yakınlarda . Ya arkadaşına ise yardım der içer. Konuşmak imkansız, hakaret veya üzerine yürüme. Çocukla tehdit etme. Psikolojik şiddet. Fiziksel yok . Kısacası herşey var ama kendisi çok mutluyuz sanıyor. İçkisine kesinlikle karisamazsin . Karışmayı geç kaç tane içtin diyemezsin bile. Ceza evinde yaşıyorum bir nevi yani. Dört duvar oğlum ve ben. Boyle bir durumda bosanamiyorsunda çünkü öfke problemleri ve dengesiz hareketleri var. Yani çocuğu alır gider. Ve boşanmada sosyal medya içki fotoları dışında pek şahit yok. Zaten bu durumda pek boşanma ihtimali yok .

Yarın sanırım geliyor ; oğlum pasaport işlemleri haftaya. Yani konusmadigim için haberimde yok. Ama anlam veremiyorum. Nasıl bir insan çocuğunu eşini merak etmez. Aslında en çok bu düşünceler değil olay . Siz sürekli odun vermek zorundayken; karşınızdakinin hiç dönüp bakmamasi koyuyor. İnsan halı o yüzden neden neden diye herşeye takılmaya başlıyor. Ve Oğlum için üzülüyorum .... Onun yanında iyi baba olmaya çalışır. Ama içkisi mutlaka onun yanindan kaçısidir.

Tamam psikolojik sorunlusun belli . Daha öncede böyle takıntılı bir tartışma cikardiginda ; "ben seni arayıp sormiyim o zaman . Bizi önemsediginde ararsın" dedim. Yurtdisindaydi 1 hafta aramadı geldiğinde de hicbirsey yokmuş gibi . Dünyanın en sorumlusu babası edasindaydi . Ve suçlu ben oldum . Ben aramadım ben çocuğunu gostermedim oldu. Geçen seferde gene aynı ama 4 gün kendi aradı ve oğluyla konuştu direk.yani özlediği için oğlunu aradı. Demekki ozleyedebiliyor.

Şimdi 1 hafta oldu. Hicbirsey yok. Zaten normal bir davranışta beklenemez ya ondan. Tamamda be adam hiç mi farkında değilsin kendinin. Sanırım biraz hissettiklerimi yazmak istedim. Gelicek ve yine ben suçlu olucam . Cevap vermeye bile mecalim yok artık ona.

Konusmadigin zamanda problem , sevgi bırakmadın kendini zorla sevdirmeye çalışıyorsun . Üstüne içten sevmiyorsun diye hatalı oluyorsun . Git o zaman . Cehennem ol. Bitir . Boşan dersin ; tamam gidebilirsin ama oğlum burda . Susarsin ananı özledin galiba. İncelediğim yerden kopacak bir gün .ama o güne kadar dengesiz bir koca olduğu için sabretmek zorundayım. Desteğinize ihtiyacim var. Dengesiz bir insanla mecburiyetten devam etmek zorundaysaniz napardiniz?. En fazla gene 10- 15 gun kalır. Umarım daha erken gider.

Son düzenleme:
Çok birşey anlamadım, hala evlisiniz ama eşiniz iş dolayısıyla yurtdışına gidiyor sanırım, oturun konuşun neyi çözemiyorsunuz, ikiniz ve çocuğunuz için en sağlıklı kararı verin, ortada bir evlilik yok gördüğüm kadarıyla

Evet şuanda iş için düzenli gidip geliyor. Alkol problemimiz, yalan , önüne gelen kadını internette aratma , geldiği zamanda yanımızda durmaz pek. En fazla 1-2 gün evde olur. Geriye kalan zaman mutlaka bahaneler vardır. O zamanda ya arkadaşlarıyla içer yakınlarda . Ya arkadaşına ise yardım der içer. Konuşmak imkansız, hakaret veya üzerine yürüme. Çocukla tehdit etme. Psikolojik şiddet. Kısacası herşey var ama kendisi çok mutluyuz sanıyor. İçkisine kesinlikle karisamazsin . Karışmayı geç kaç tane içtin diyemezsin bile. Ceza evinde yaşıyorum bir nevi yani. Dört duvar oğlum ve ben. Boyle bir durumda bosanamiyorsunda çünkü öfke problemleri ve dengesiz hareketleri var. Yani çocuğu alır gider. Bir kere oğlum 2 aylıkken kavga etti. Kucağına aldı üstüme yürüdü. Oğlanın boynu koptu zanettim kafa geldi gitti. Yani ne yapacağımı şaşırdım.

Allah yardımcınız olsun inşallah ya düzelir yada kurtulursunuz ondan ..Ama su oğlumun boynu koptu zannettim dediniz ya ,valla eşim öyle oglum kucagindayken saçma sapan bir hareket yapıp hirpalanmasina sebep olacak kafasını kırarım herhalde cidden konu çocuğum olunca gözüm dönüyor yani 2 aylık bebek ya yuh ...Bırakın evde durmasin daha iyi defolsun gitsin

Anladım, baya problemli bir eşmiş, direk bunları yazsaydınız daha iyi tavsiyeler alabilirdiniz, bunlar çok önemli problemler, aileniz yanınızda mı yoksa ne halin varsa gör mü der, kendi ayaklarınız üstünde durabilir misiniz, çocuğa zarar vereceğini düşünüyorsanız büyüyene kadar evcilik oynamaya devam etmek gerekebilir, belliki bu adam için ortada bir evlilik yok, sizde onu takmak yerine neden bizle ilgilenmiyor gibi düşünmek veya şunu yaptı etti şu huyu var(size zarar vermediği sürece) düşünmemek ne halin varsa gör demek en iyisi, ayrıca zaten bir gidiyor baya gelmiyormuş daha iyi. Her gün tepende olmasındansa.

Ama müdahale edemiyorsunuz işte. Mecbursunuz alttan almaya. Leş gibi içkili çocuk kucağında ama yok. Yalvarıyorum çocuğu koysun kenara diye yok. Aman olabildiğince konuşmamaya calisiyodum zaten artık. Ama bir yerde tükeniyor insan. Sevgisizlikten geçtim hak etmediğine üzülüyor insan. Bir kere çocuğa ceza vercem diye kafası duvarla koltuk arasında kaldı. Yani koltuğun kenarında bir insanın durabilecek kadar boşluk var. Bir yaramazlık yaptı anlasın diye geçirmedi. Çocuk bagriyor ağlıyor. Bir de inattir oğlum. Geldim o anki can havlimle aldım çocuğu yaklaşma yanına. Sen nasıl bir insansın diye koparsa kopsun ipler dedim. Bağırıyorum sen nasıl bir insansin diyorum . Oldurcekmisin çocuğumu . Derdin ne senin el kadar çocuktan. Sen bile anlamiyorsun konuşmaktan bu çocuk ne anlasın senin ona ceza verdiğini. Ceza verilecek ne yaptı bu çocuk oraya oyuncağını atiyormus. Bukar misin sen . Senin derdin ne benimle oğlumla . Çocuğu sevmeye kalktı o anda bırak dokunma dedim. Normalde hiç yapmazdım böyle şeyler korkudan. İçkisiz di o gün. Ben böyle bir insanmiyim. Beni böyle mi görüyorsun dedi. Evet dedim sen busun hastasın! Sendeb herşey beklenir dedim. Uzaklaşın yanimdan dedi zarar vericem suanda yoksa dedi. Gozunden yas geldi. Hiç bir zaman farkında değildiryaptiginin hep hakkıdır. İlk kez o zaman gördüm . Ama inanmıyorum artık.

Aynen şuan böyle . Değişebiliyor gitme durumu. Bazen işte zannedersin dünya iyisi. Çevresine hep iyi. Gelen giden yok elinde şahit yok. Ailem hep yanimda manevi maddi destek yapar. Ama onlada çocuk gorusemez ben gider yarım saat oturur gelirim. Zaten aile dediğim bir anne. Oda içkisine laf etti diye ona da taktı. Sonuç bu . Konu daha ince yazıldı diye . Takar yazıp sıkmak istemedim. Ama duzenlerim

canim.ya su an nasilsiniz

Neden çocuğa pasaport çıkartıyor?
Sizin pasaportunuz var mı?

Ayni durum hatta giddikce kötüye gidiyor. Bayağı konu varda gerekmedikce knsmuyorum. Hatta evde olmamasi isime geliyor. O gelmeden
Neden çocuğa pasaport çıkartıyor?
Sizin pasaportunuz var mı?
Yok hayir bu vatandaşlık pasaportu . Baska bir ulkenin vatandasliga sahip. Çocukta babadan dolayi o hakki aliyor. Ama tabi o vatandaşlıkta artik elimi kolumu bagliyor. Çünkü dışarda çalışıyor ve bizi de oraya götürmeyi düşünüyordu. Ve biraz benim 3. Ulke vatandasi olmam çocuğun ab vatandasi olmasi bir problem oldugunda durumu zora sokabiliyor. Tabi simdi bir şekilde yurtdışında yaşamin bizi zorluycagina ikna ettim. Oda rahatini bozmak istemedi buyuk ihtimal. Suan cikmiyoruz Bir yere. O dışarda calisiyor. Suanda . Konu eski ama bu konudan sonra geldi 2 ay geri gitmedi. Ve hayatimiz zindanin zindanina girdi. Daha yeni gitti sayilir.

Ayni durum hatta giddikce kötüye gidiyor. Bayağı konu varda gerekmedikce knsmuyorum. Hatta evde olmamasi isime geliyor. O gelmeden uyutmaya calisiyorum genelde oglumu. Olabildigince canim cicim diyorum . Sadece çıkış yolu ariyorum. Duzeltme gibi yada duzelcegine imanmaya gucum yok. Zaten oyle bir ihtimalde yok. Hasta . Bir an önce oglumu kurtarmaya bakıyorum suan. İlticaya kadar arastirdim. Ama halan bir çözüm bulamadim. Bilmiyorum bir yerde patliyacak birsey. Birsey yapacaj en sonunda ama umarım oglum bundan sıyrılır.

Bu dengesiz halleri çoğunlukla içki ve karakter.. uzun süre alkol kullanmanın zararları işte beyine ruha fiziksel falan

Yurtdışına gitmeyi kabul edin ve orada boşanın.
Orada kanunlar daha sıkı ve korkutucu.
Çocuğunuzla bir hayat kurarsınız.

Yurtdışına gitmeyi kabul edin ve orada boşanın.
Orada kanunlar daha sıkı ve korkutucu.
Çocuğunuzla bir hayat kurarsınız.
Bazi sknti ve prosedürler var o konuda ama iste. Bu şekilde baba üstünde gibi görünüyor. Benim vatandaşlığım yok. Ben türk vatandasiyim. Oglum yabanci pasaport sahibi. Vasisi baba olarak gözükmüs oluyor. Cunku ben oturumlu olan kisi oluyorum. Yani skntida konsoloslukla devreye sokarak çocuğu alabilirde. Yabanci ulkede yasiyanlar daha iyibilir. Yani hem ben hem oglum turk pass ile giris yapsam bu kadar karışmıyor olay bildigim kadariyla. Gene yanlissa duzeltin de ona gore zaten çıkış yolu ariyorum.

Aynen öyle. Ama içen adamlar genelde ben ickisizde boyle bir insanim sen taniyamamişsin der. Halbuki beynini yakmışlar haberleri yok.
içki zamanla kalıcı zarar veriyor o ayrı birde içip serhoş olunca insanların gerçek karakteri düşünceleri çıkıyor ortaya.. evliliğin başından beri mı vardı içki meselesi.. çocukla tehdidine aldanma alkolik olduğunu kanıtlarsan vermezler çocuğu ona.. ama sanırım boşandıktan sonraki gelecek de korkutuyor seni o bilinmezlik... seni korkutmak için öyle çocukla tehdit ediyor boşanma diye.. çünkü biliyor senin zayıf noktan evladin

cok uzuldum durumunuza canim.aile destegij yok mu meslegin falan .cikmazda hisseidyro olmalisin.Allah yardimcin olsun

Eşin yurtdışı vatandasiysa sen de onunla evli olduğun için direk yurtdışı vatandaşı olmuyor musu zaten. Böyle değil mi bu isler

Madem sabretmek zorundasınız.
O ülkeye taşının. Zamanı gelince vatandaşlık alırsınız. O zamana kadar dil öğrenir, çalışır birikim yaparsınız.

Bir düşünün derim.

Yok canim yapar ruh hastasi gercekten . Ailesi bile laf edemiyor buna oyle hasta yani. Soyle dusun mesala atiyorum konuyu yazmiyim. Bir ses kaydi almis ses kaydindan ben yanlışlıkla gulmusum uzaktan onun sesi cikmis . Abartmiyorum 50 defa dinletti. Sonra sinir harbi yapti ve ben agir hastaydim o gün. Kapilar pencereler birbirine girdi. Dolap kapaklarim suan bu yavas kapanan kapaklardan artik cat diye carpiyor. Yani konus ses kaydi degildi ama misal bu sekilde verdim. Yok bu sekilde degildi icki olayi. Evlenmeden once. Cok yalan hikaye var zaten. Kendi bile itiraf eder ne yalan soylemisim sana iyi kandirmisim diye. Sknti velayet degil. Velayet zaten anneye gider bu boyle. Sknti bu adamla oglumun yatili kalicak olmasi. Zaten ruh hastasi birde alkol. Adam alkolünden arkadas cevresinden vazgecmemek icin inat nedeniyle o ortamlara koycak. Dagda bayirda cocugu goturcek. Pis pis manyaklarin arasinda. O ortamda hap satildiginda agzindan kacirdi asiri ickilyken. Hadi bu kismi gec yatili vermesi ya da 4-5 saat refakatcisiz gorusme cocugunu unut demek zaten. Bir daha gor gorebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…