Benmı hastayım bılmıyorumkıeşinizin neresinde vurdum duymazlık var anlamadım biraz eksik olmuş sinirlisiniz galiba . Yani çocuklara bakmaz mı evinimi geçindirmez . Dışarda istedigini yer evlatlarını düşünmezmi . Yoksa sadece kavga esnasında size cevap vermemesi mi vurdum duymazlıgı. Size cevap verse belki çok daha kötü olcak yani bi de bu taraftan düşünmek lazım. Eşiniz cevap verse inanki konunuz eşim hiç altta kalmıyor olurdu.
Geçmişe çok takıkma canım aynı bana benziyorsun eşime sinirlenince bütün yaptıkları film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Evet eşinde biraz sıkıntı var garip bir tip ama herkesin eşlerinde sorun var inan bana . Yanlız degilsin yani bizde neler atlattık nelerBenmı hastayım bılmıyorumkı
Bı tarafını anlatsam buda dertmı denır
Bı tarafından anlatsam bencil gamsız
Mesela hamıleyken tansıyonun bırden yukselmesıyle doktor ucaga bınemez tam teşekkullu bır hastaneye gıtmesı gerekır dedı
Aramızda kavga vs olmamasına ragmen
Ucak bıletı yanmasın dıye benı bılmedıgım bı şehırde bırakyı bındı gıttıı..
Bunu yıllardır aklım almıyor kafayı yıyecek oluyorum
Bır ınsan kapısındakı kopege yapmaz nasıl bır ınsan bunu yapabılır..
Yıllardır bunu soyledıgım ıcınde dırdır eden ben oluyorum
Bu zaman olmuş hala ben bır hayvanlık yaptım demıyor
Ozaman oyle dusunmuşum napayım dıyor
Beynım almıyor bunu ...
Evet bende öyleyim ve eşime herşeyi söyleme taraftarı degilim onun çenesini dinleyecegime herşeyi kendim yapmayı tercih ediyorum . Zıt kutuplarız işte .5 ev degıstım evı ben buldum naklıyecı vs hepsıyle ben ılgılendım
Su var kı yapmasaydın ...dıyorlar
Tasınmama ıkı gun kalmıs ramazan baslıcak ben oruclu olucam
E ev yerlestırme bayana kalıyor
Yapmazsam onun keyfını beklıcem
Ben hersey zamanında olsun ısterım mukemmellıyetcıyım
Ama buda geregınden fazla gamsız
Pekı neden yanıEvet bende öyleyim ve eşime herşeyi söyleme taraftarı degilim onun çenesini dinleyecegime herşeyi kendim yapmayı tercih ediyorum . Zıt kutuplarız işte .
Genelde bak çevremde herkes şu dertten yana: Eşim benimle ilgilenmiyor. Eşim benimle konuşmuyor telefonla oynuyor televizyon izliyor sonrada uyuyor . İlklerde emin ol bende bunlardan çok çektim ama bende aynısını yapmaya baslayınca hayatım mükemmelleşti :) ben artık benimle konuş demiyorum şunu yap bunu yapda demiyorum susuyorum ilgide beklemiyorum ben beklentiyi azalttıkca çok şükür o üzerime düşmeye başladı tabi kedi gibi de degil eskisinden yinede iyi idare ediyoruz işteOnun dısında harcarım yerım ıcerım gezerım araba altımda ..
Ama benım ıstedıgım benı cocukları ıcın bıseyler yapan bjr ınsan olsun
Valla bi kötü gidip bir iyisi gelmezPekı neden yanı
Neden bu ınsanlarla olmayı ısrar edıyoruz
Yokmukı bızden once evını cocugunu dusunecek sarıp sarmalayacak ınsan
Ben cok verıcıyım sızde oylesınız demekkıGeçmişe çok takıkma canım aynı bana benziyorsun eşime sinirlenince bütün yaptıkları film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Evet eşinde biraz sıkıntı var garip bir tip ama herkesin eşlerinde sorun var inan bana . Yanlız degilsin yani bizde neler atlattık neler
Ben onu yapınca canıma mınnet dıyor daha cok kendı halıne oluyorGenelde bak çevremde herkes şu dertten yana: Eşim benimle ilgilenmiyor. Eşim benimle konuşmuyor telefonla oynuyor televizyon izliyor sonrada uyuyor . İlklerde emin ol bende bunlardan çok çektim ama bende aynısını yapmaya baslayınca hayatım mükemmelleşti :) ben artık benimle konuş demiyorum şunu yap bunu yapda demiyorum susuyorum ilgide beklemiyorum ben beklentiyi azalttıkca çok şükür o üzerime düşmeye başladı tabi kedi gibi de degil eskisinden yinede iyi idare ediyoruz işte
Koyverınce sorun cıkmıyorKoy ver gitsin ya neye dert ediyosun bırakmak o kadar kolaymı evlilik sabır işidir
Bızı Hep bu dusunceler tutan degılmı..Valla bi kötü gidip bir iyisi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?