canım allah yardım etsin eşinde sanki gönüllü ayrılmaya başka bi erkek olsa neden diye düşünür azcık. belkide ailesinin etkisinde kalıyordur kim bilir. evinin ayrılmasını bekleseydin keşke belki o zman farklı olurdu. ne deyim şaştım allah sabır versin ama eşinde anlatıgına göre hiç gayret yok tek taraflı olmaz..
mesela HIV vücuda girdikten 5 10 yıl sonra AIDS ortaya çıkabilir
mesela HIV vücuda girdikten 5 10 yıl sonra AIDS ortaya çıkabilir
bunun eşinin sorumsuz olmasıyla alakası ne peki...
yok hiç gayreti yok umursamıyo böyle bi ilişki için beklemem için hiç çabası yok tmm evi yaptırıyo ama beni hep ihmal ediyo sanki beraber yaşamicaz orda ben seviyorum onu açık kapıda bıraktım giderken gidersem dönüşü yok artık gücüm kalmadı sabrım taştı beni istiyosan annemdeym ev bitsn geleym yerleşelim olmaz ailem karşı çıkar dedi tmm 2. şık sundum ev bitene kadar annenle yaşayalım ama beni istemediğm yerlere götürmesn istemedğm insanlar gelnce evde durmim çünkü geriliyorum kafam almıyo evimize çıkıncada saçımı açayım bunada yok dedi yok yok orta yolu bulamadık ne git diyo ne kal ama kalamadım
bunun eşinin sorumsuz olmasıyla alakası ne peki...
önceki ilişkileriyle alakalı... sorumsuzluk değil güvenle alakalı bişeydi
Kendi sokakta, hem de siz yanındayken bile, açık kadınlara bakan adam, sizin açılmanızı kabul etmez tabi. O her herkesi gendi gibi zannediyordur.
af buyurun ama aidsli olmasının ne önemi var boşanıyor olmanızda gerçekten anlayamadım ben neden özellikle hastalık kapmış olabilirmi diye sordu bayan anlam veremedim
ilginç yani nasıl bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor :26:hiç mi sevmiyor seni yada ne bileyim büyük sorunları var depresyonda falan mı mantıklı düşenemiyor mu aklım almadı inan:44:
evet stresli borç harç ev yaptırıyoruz ama onun kadar bende stres ediyorum bu yüzden niye beni üzüyo nasıl içi rahat ediyo bu nasıl sevgi ilgiye ihtiyacım var kötüyüm dememe rağmen yok umursamıyo ben keyifsizken eşimle sorunlrm varkn kafam bu kadar doluyken nasıl kaynanamla gidip gezip eğleneyim rol yapamamki
sağol cnm inş kolay atlatırım çok berbat haldeyim üşütmüşüm bide hasta oldum hiç çekilmiyo bu halde hastalık inş pişman olmam bundan sonra mutlu olmak gülmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?