hayır olurmu siz yazdıkça rahatlıyorumsevgisinden emin olmam için ne yapacağım onun için yazdım onu
ben asla kapanmak için kötü demiyorum ama istemiyorum rahatsız oluyorum
annem babam ayrı babamla görüşüyoruz genelde tflda çünkü uzakta annem çok yumuşaktr işey söyleyip onu üzmek istemez beni üzgün görüncede dayanmaz çok üzülür biraz kimsesizm yani
Arkadaşım çocuk değilsiniz,ergen değilsiniz,net konuşayım..
İnsan sevildiğini de sevilmediğini de hisseder...
Ama siz sevgisinden emin değilim diyorsanız neyi kurcalıyorsunuz artık!
Adam sizi zorla kapatmış,annesinin yanına yerleştirmiş,kendisi dışarıdaki kızlara bakıyor,sizinle ilgilenmiyor. Şimdi ben "bu adam sizi seviyor,aman biraz işve cilve yapın herşey yoluna girer" dersem mutlu mu olacaksınız?
Eşimle severek evlendim demişsin ama sonrasında anlattıkların hiç öyle göstermiyor.
Eşin ilgisiz,gözü dışarıda,baskı var vs...
Nasıl tanıştınız ? Kaç yıldır evlisiniz ? Başka şehre mi gelin gittin ?
Herşey evlenir evlenmez mi değişti ?
Evlenmeden önce rahat bir hayatın varmış.
Nişanlılık döneminde eşin hiç renk vermedi mi ? Evlendikten sonra bunu bunu istemem gibi...
evet akşam konuştuk ama sonuç negatif bundan sonrada bişey değişceğini sanmıyorum bana dediği sen yanlış anlıyosun ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum sanki laf olsun diye dermiş gbi sonrada illede ayrılmak istersen sen işlemleri başlat ben gelip imza atarım dedi şimdi annemdeyim galiba yarın işlemleri başlatıyorum
öncelikle başınızı açmak istiyorsanız açın yaradanla yaradan arasına kimse giremez sizin kararınızdır bunlar... ayrıca kimse değinmemiş ama ben söliyim kendinize bi kaç test yaptırın cinsel hastalık kapmış olabilir eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?