Sorumsuz eş

tüm yazılan yorumları okumadım ama çoğu arkadaş aynı seyleri soylemis. bende onlara katılıyorum. bir ilişkide hep aynı taraf fedakarlık yapmamalı eşlerde (ozellikle erkeklerde) akıllarının bir kosesinde eşlerini kaybetme korkusu olmalı kesinlikle. ben 5 yıllık evliyim. çevremdede çok sayıda evli arkadasım var erkekler karısının ondan ne olursa olsun vazgeçemeyeceğini bılınce aynen eşinin sana davrandığı gibi davranıyor. ne olursa olsun bu kadar ipleri eline vermemek lazım erkeklerin. ailenin durumunu bilmiyorum ama eşin ailenin arkanda olduğunu bılse seni üzünce karsınında ondan hesap soracak anne-baban olduğunu bılse seni bu kadar üzemez.

hayır olurmu siz yazdıkça rahatlıyorum sevgisinden emin olmam için ne yapacağım onun için yazdım onu

Arkadaşım çocuk değilsiniz,ergen değilsiniz,net konuşayım..
İnsan sevildiğini de sevilmediğini de hisseder...
Ama siz sevgisinden emin değilim diyorsanız neyi kurcalıyorsunuz artık!
Adam sizi zorla kapatmış,annesinin yanına yerleştirmiş,kendisi dışarıdaki kızlara bakıyor,sizinle ilgilenmiyor. Şimdi ben "bu adam sizi seviyor,aman biraz işve cilve yapın herşey yoluna girer" dersem mutlu mu olacaksınız?

ben asla kapanmak için kötü demiyorum ama istemiyorum rahatsız oluyorum

ama o kadar çok kendini şartlmışşınki iyi olmadığına sonuçta farklı bi hayattasın artık öncelikle eski hayatınla karşılaştırmayı bırak artık yeni hayatına katılan kişilere alışmaya çalış yoksa devamı zor olur bu evliliğin eşinin sana destek olması için sende onun dikkatini çekmeye çalış

annem babam ayrı babamla görüşüyoruz genelde tflda çünkü uzakta annem çok yumuşaktr işey söyleyip onu üzmek istemez beni üzgün görüncede dayanmaz çok üzülür biraz kimsesizm yani

insan kapalı olunca,çirkin mi oluyo ki,kocasının gözü illa başkalarında olsun?
biz kapalıyız diye eşlerimiz bizi beğenmiyo mu şimdi?
sen bence kapanmayı kendine yakıştıramıyosun ilk başta,tabiki zorlamamaları gerekiyodu,çok uyanıklık yapmışlar,özellikle kayınvaliden,ama madem eşinde sesini çıkarmadıysa,demkki ya baştan öyle planladılar,yada o da razı,sende eşini seviyosan,bence kapalılığı öcülükmüş gibi görmemelisin.
kayınvalidene gelince,bazıları oluyo öyle evin bi odası benim diye söyleyen,sende yarı şakayla karışık,yok öyle,tatlı tatlı gel anne,azcık özleyelim birbirimizi falan diyerek geçiştir,zaten taşındıktan sonra o kadarda sık gelemez bence.

haklısın bu akşam son kez konuşacağım onunla bu şekilde devam edemiceğimi gitmek istediğimi offff kafamı toplayıp ne diyeceğmi bile bilmyorum beynim dondu sanki, psikolojm bozuldu

sanki can çekişiyorum ölmek herşeyi unutmak istiyrum fena oldum bi anda ne çok birikirmişim allahım yardım et bana

bence eşinize ondan vazgeçebilecek kadar karalı olduğunuzu göstermelisiniz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizi cepte biliyor

bende kapalıyım hemde uzun zamandır ama yinede seni bir baskasının hele esinin anne babasının isteğiyle kapanmanı doğru bulmuyorum. tamam benimde inancıma gore ortü allahın emri ama baskasınnı isteğiyle kapanmak zorunda bırakılan bır insanada ne güzel ortünmüssün ber de iyiy yanından bak demek te pek mantıklı gelmiyor bana. zaten bastan konusulmus , zamanla kapanırım demissin onun üzerine k.valide hanım al su tülbenti basına tak demis takılmıs yok oyle. sende bir bireysin sonuçta bu kadar yonetilmezki insan.birde evin anahtarı verilecekmis k. valideye ben okudukça sinirlerim geriliyor allah sana yardım etsin. ama sonuç olarak fazla iyi niyetinden gelmis bunlar basına yok esim üzülmesin yok kimse kırılmasın ya onlar senden daha mı değerli sen üzülmüssün yazık değil mi sana.bu aksam konusacağım yazmıssınız insallah konusmanızın bır yararı olur size.

Eşimle severek evlendim demişsin ama sonrasında anlattıkların hiç öyle göstermiyor.
Eşin ilgisiz,gözü dışarıda,baskı var vs...
Nasıl tanıştınız ? Kaç yıldır evlisiniz ? Başka şehre mi gelin gittin ?
Herşey evlenir evlenmez mi değişti ?
Evlenmeden önce rahat bir hayatın varmış.
Nişanlılık döneminde eşin hiç renk vermedi mi ? Evlendikten sonra bunu bunu istemem gibi...

eşin galiba evlendik diye rahatlamış biraz onun rahatlığıyla biraz sorumsuz davranıyo bence artk kaybetme korkusu aşılamanın zamanı gelmiş bile ! biraz korkutmalısın onu çnkü hep kendinden ödün vermişsin hata birazda sende.anlıyorum sevginden yapmışsın hep onu mutlu etmek için ama işte erkekler böyle biz nekdr ii niyetli olursak okadar vurdumduymaz oluyolar ve okadr üstümüze binmeye çalışıyolar!

evet akşam konuştuk ama sonuç negatif bundan sonrada bişey değişceğini sanmıyorum bana dediği sen yanlış anlıyosun ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum sanki laf olsun diye dermiş gbi sonrada illede ayrılmak istersen sen işlemleri başlat ben gelip imza atarım dedi şimdi annemdeyim galiba yarın işlemleri başlatıyorum

ablamın arkadaşının erkek kardeşi uzun zamandr tanıyodum ama muhataplığımız yoktu 2yıl önce ablamların ortamında benle ilgilenmeye başladı ben önce yüz vermedm ama sonra bi şekilde başladık görüşmeye 7ay sonra nişanlandık 6ay sonrada evlendik biraz aceleye getirdi eşim beni kaybetmekten korkmuş :97: 1buçuk yıldır evliyiz aynı şehirdeyiz evlenmeden önce herşey güzel olcak seni asla üzmicem hep senin yanında olcam ailemden korkma ne olursa olsun arkadayım falan değişmesi erken başladı eskisi gibi duyarlı ilgili olmadı ...........

öncelikle başınızı açmak istiyorsanız açın yaradanla yaradan arasına kimse giremez sizin kararınızdır bunlar... ayrıca kimse değinmemiş ama ben söliyim kendinize bi kaç test yaptırın cinsel hastalık kapmış olabilir eşiniz

akşam konuşacaklarım var beni biraz dinlermsn dedim biraz oturdukdan sonra odaya geçip gelmesini bekledim 1saat geçti ailesiyle oturdu ... geldi girdi yatağa uyucak gibiydi baktım ona konuşmicağızmı dedim anlat dedi niye böylesin benmi bi hata yapıyorum niye bana bu kadar ilgisizsn hiçmi önemim yok susuyo sonra bende bilmiyorum diyo sanki bişe dicek diyemiyo... babam evi yaptırmamız için bize biraz para göndermişti annemde biraz vermişti o paraları ayarlayıp sana geri vereceğim dedi dondum o an ben daha ayrılmak istediğimi söylemeden bunu dedi tmm dedim artık konuşmamın bi anlamı yok bitsin anlaşmalı ayrılalım yok mok dedi ama almam yan cebime koy der gibi herşey bitti

canım allah yardım etsin eşinde sanki gönüllü ayrılmaya başka bi erkek olsa neden diye düşünür azcık. belkide ailesinin etkisinde kalıyordur kim bilir. evinin ayrılmasını bekleseydin keşke belki o zman farklı olurdu. ne deyim şaştım allah sabır versin ama eşinde anlatıgına göre hiç gayret yok tek taraflı olmaz..

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun. Bana doğru bir karar gibi geliyor.

Son düzenleme:

açılacağım artık kendim için yaşayacağım... biz evlenmeden bayağı önce yapmış o işleri sanmam hastalık olduğunu ama sağol yinede hastalık kapmış olabilirmi öyle olsa anlamazmıydı:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…