çok mutsuzum eşim beni istemiyo artık eminim
faranjit olmuşum bi arkadaş eşin hastalık kapmış olabilir demişti alakası olabilirmi yoktur dimi???
bende lale hanıma katılıyorum..
sen kendi ellerinle kaderini onlara emanet etmişsin. şimdi yakınma zamanı değil. bir an önce o evden kaçmaya ve tekrar istediğin gibi açık olmaya bak. eşine de göz dağı vermeyi ihmal etme. edersen çok üzülürsün canım. allah kolaylık versin...
çok mutsuzum eşim beni istemiyo artık eminim
kasık ağrısı oluşurmuş 2haftadır aşırı belim ağrıyo kasıklarımda ağrıyo bi haftadr ama adet yüzünden kaynaklanıyodur başka bişeyi aklımdan bile geçiremiyorum
Genelde cinsel organın oralarda yara, döküntü, kabarıklık gibi şeyler oluyor bu hastalıklarda diye okumuştum, ama şu andaki şikayetleriniz adetten sonra geçmezse yine bir kadın doktoruna gözükün, zührevi hastalık değil de başka bir şey olabilir belki.
canm herşerde vardr bi hayır o seni istemiyosa sen hiç isteme baksana o zaten çoktan çıkarmış seni gözünden ALLAH inşallah bundan sonraki hayatında senin yüzünü güldürür ALLAHTAN çocuğun yok oda olsaydı çıkamazdn işin içinden en güzel dünler senin olsn
yok artık gidecek misin,bırak sen kendini düşünmeyi kocan bile değil elalemi düşünüyorsun,çoktan vazgeçmişsin kendinden
ayrılmak istemiyorum diyo ama aileler girdi araya bana karşı pek pozitif değil farkındayım ama ayrılmak istemiyorum diyo bilmiyorum ama en son şunları söyledim ben o eve dönmeyeceğim saçımıda artık açtım kapatmayacağım gidip dilekçede vermiyorum ben annemdeyim beni istiyorsan ev bitsin zaten az kaldı kendi evimize çıkalım saçımı kapatmak içinde zorlama beni eğer kabul etmiyosan adliyenin yolunu biliyosun git sen hallet bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?