Sorumsuz eş

yazdıklarını okudum canım kayınpedernin afedersnz ama dindar burun karıştırma,gaz,küfür,dedikodu,insanlarla dalga geçme,doğu batı ayrımı,kendini beğenmişlik hepsi mevcut benimkilerde de benim tek alternatifm uzak olmam yakın olsak aynı olacama eminim çünkü benim kayınvalidede başımı örtüyorum orda yok göğsün açık diyor dediğide açık değil azcık tenim görünüyor boynumn altı yada bu darmış yok pardesü giy ama şakayla karışık ben böyle iyiym giymicem ben seviyorum diyorum hatta hiç unutmam bidefa yola bakıyorduk başım açıktı başıma pis bir el bezi koydu ki saçım görünmesn görümcem kızdı anne sen napıosn diye aldı attı benim yapmam gerekirken ama keşke deseydim ama baş açık olunca onların gözünde müslüman değilsin ama onların yaptıklarnn yüzde 90ı bende yok bir başörtüyle nasıl böyle yargılanıldığını halen anlamış değilim kapalılığa karşıda değilim gelecektede düşünüyordm onu biliyorum eşinle mutluysan keşke yakın değilde başka biryerde otursaydnz...........

canım hiç sıkma canını hayat bu herşeyde bir hayır vardır. en azından bebegin yok düşünsene eşin anladıgım kadarıyla sorumsuz biraz. cocuk olsaydı daha çok canın yanardı. hem böyle biri cocuğuylada ilğilenmezdi.. yuvasının yıkılmasına göz yumduguna bakarsak. iyi taraftan düşün sevse zaten ayrılmamak için 40 takla atardı. seni sevmeyen biriyle ne işin olcek ki . olumlu düşün , hakkında hayırlısı olsun inş.

boşanmak için belgeleri topladım ama gidip veremedim babam engelledi Biraz daha beklememi istedi tmm dedm eşimde bugün arayıp durdu eve dön diye istemiyorum dedim bugün hastaneye gittim faranjit olmuşum bi arkadaş eşin hastalık kapmış olabilir demişti alakası olabilirmi yoktur dimi???

kasık ağrısı oluşurmuş 2haftadır aşırı belim ağrıyo kasıklarımda ağrıyo bi haftadr ama adet yüzünden kaynaklanıyodur başka bişeyi aklımdan bile geçiremiyorum

siz den bu kadar açıklık veya kapaılık üstünde durdunuz tabiki kimse kimseye istemediği hiç birşeyi yaptıramaz yaptırmışsa bu kadında istediği içindir ne yani kapanmasan seninle evlenmem bayanda ne olur benmle evlen mi dedi birde insanlar çözüm ararken en son söylencek lafı en başta söylüyosunuz hemen boşan ne demekya o bayan boşanmayı bilmiyomu ama eşini seviyo ve burumdan çıkmak için çözm arıyo kim boşanarak evliliğini sürdürmüş yapmayın ne olur

çok mutsuzum eşim beni istemiyo artık eminim

canm herşerde vardr bi hayır o seni istemiyosa sen hiç isteme baksana o zaten çoktan çıkarmış seni gözünden ALLAH inşallah bundan sonraki hayatında senin yüzünü güldürür ALLAHTAN çocuğun yok oda olsaydı çıkamazdn işin içinden en güzel dünler senin olsn

kasık ağrısı oluşurmuş 2haftadır aşırı belim ağrıyo kasıklarımda ağrıyo bi haftadr ama adet yüzünden kaynaklanıyodur başka bişeyi aklımdan bile geçiremiyorum

Genelde cinsel organın oralarda yara, döküntü, kabarıklık gibi şeyler oluyor bu hastalıklarda diye okumuştum, ama şu andaki şikayetleriniz adetten sonra geçmezse yine bir kadın doktoruna gözükün, zührevi hastalık değil de başka bir şey olabilir belki.

tmm sağolun

sağol çok kötüyüm her yönden sesim kısıldı konuşamıyorum bile kaynanamın misafirleri gelcekmiş arıyolar beniki ne dicem onlara yarın çık gel eşim bile annem misafirlere ne dicek ayıp olcak gel diyo çok kötü hissediyorum kendimi benim halimden hiç anlamıyoo

yok artık gidecek misin,bırak sen kendini düşünmeyi kocan bile değil elalemi düşünüyorsun,çoktan vazgeçmişsin kendinden

yok artık gidecek misin,bırak sen kendini düşünmeyi kocan bile değil elalemi düşünüyorsun,çoktan vazgeçmişsin kendinden

asla sen yanlış anladın sanırım, onlar başkaları ne dicek diye düşünüyo başkaları için arayıp tutuşuyolar ne dicez onlara diye dönmicem ben annemdeyim onlar benden vazgeçmişler artık kendimi düşünüyorum ama böyle olmasına üzülüyorum

canım basından berı bellıymıs esının nıyetı..
sımdı aglama ve dık dur..
adam senı ıstemıyorsa sen gurursuzca yalvaracakmısısn yanı..
bukadar kolaymı bu ısler.
adam benı zorla kapatacak, dısarıda gozlerı fıldır fıldır donecek, ben kayınvalıdemle oturucam falan fılan..

ılk basta tabı uzulursun ama hayırlısı buymus senın ıcın arkadasım.
artık ac gozunu bıraz..
bak msj atmıssın gelmemeıs daha neyı beklıyorsun kı.
kendınden gıdıyor gıden farkında degılmısın
ıyı barı cocugun yokmus..
allah yolunu acık etsın arkadasım..
agır oldu ama belkı uyanırsın artık gordugun bu kabustan...

ayrılmak istemiyorum diyo ama aileler girdi araya bana karşı pek pozitif değil farkındayım ama ayrılmak istemiyorum diyo bilmiyorum ama en son şunları söyledim ben o eve dönmeyeceğim saçımıda artık açtım kapatmayacağım gidip dilekçede vermiyorum ben annemdeyim beni istiyorsan ev bitsin zaten az kaldı kendi evimize çıkalım saçımı kapatmak içinde zorlama beni eğer kabul etmiyosan adliyenin yolunu biliyosun git sen hallet bakalım ne olacak...

Valla canım kendinizi benim yerime koyup akıl verin demişsin ya..
Ben olsam bu kadar ilgisiz yaşayamazdım herhalde ya..
Ben kocamı çok seviyorsam onunda ilgisi benim üstümden eksik olmamalı.
Ben biraz ilgi arsızıyım bu konuda..
Allah yardımcın olsun demekten başka çare yok be canım.
Çünkü bütün yapıp yapmayacakların senin elinde.
Şimdi şunu bunu yap diyemem,karı koca arasına girmiş gibi olur insan.
Çünkü çok ağır birşey yok ortada boşan kurtul vs diyecek kadar.

Hah şöyle ya...İşte bu kadar !

Başınızı açmamanızı istiyor değil mi birde o var..
Kimse kimseye baskı yapamaz.
Bu başlı başına boşanma sebebi olabilir.
İstiyorsanız açarsınız bu eşiniz bile olsa kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…