- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Gece diye herhalde pek anlamadım ama...
Şimdi siz yerleşmeye karar verince orada ev tuttunuz mu? Yoksa siz annenizin evinde mi bekliyorsunuz?
5 Kasım'da iş için gidip şu ana kadar (Bugün 16 Ocak) sizi ne bahanelerle oyaladı da yanınıza gelmedi?
Eşyaları almaya gelmiyordu derken eşyalar neredeydi? Uzakta kirada dediğiniz yerde mi? Ev tutmuşmuydunuz ki eşyaları almaya gelsin? Eşyaları nereye koyacaktınız? Siz niye sadece kıyafetlerinizi aldınız?
Neden eşyaları sattınız? Size eşya lazım olmayacak mıydı?
En son cumartesi ya da pazar konuştuk diyorsunuz, bugün cumartesi. Krediyi neden çekmiş? Mafya, tefeci gibi bir iş mi var acaba? Kaçırıp öldürdüler mi eşinizi? Polise haber verdiniz mi? Ailesini arayıp sordunuz mu?
Ne kadar kredi çekmiş?
Kirayı ve aidatı ödemediğini nereden öğrendiniz?
Allah allah ne tuhafainiz.bide beni merak etmiyor mu diyorsun.adamin telinede ulasilamiyor.esas sorumsuz sizsiniz.adamin basina bi is mi geldi oldumu kaldimi.hic mi ici icini yemez insanin??
facebook,whatsapp tan ulaşmaya çalıştım.arkadaşlarını aradım onlarda ulaşamıyor.koskoca istanbul da nasıl bulabilirim.
Iyide adam ortada yok!senin simdi bosanma davasi acman normalmi ?yani ortada elle tutulur bisey yok,aramizda sorun yoktu diyorsun sorumsuzlugu disinda tabi ama yinede ne olursa olsun adam ortaya cikana kadar bekleyin bence bu cok cirkin..sanki bosanmak icin adamin yoklugunu firsat bilmis gibi oluyor yani nerden bakarsan bakEşim emlak işi yapıyor.bir satış işleri vardı.Olunca ev tutmaya gelecekti.Ha bugün olacak ha şu gün olacak.bu iş olmadı başka iş olacak diye oyaladı.Kırklareli den çanakkale ye taşınacaktık.Buradan eşya alacaktık.
Krediyi işi olmadığı için çekti.emlak dükkanını yürütemediği için başka birine devir etmişti.
bir annesi bir halası var.eşyalarımı almaya gittiğimde onları da aramadığını söylediler.
kirayı aidatı ödemediğini komşudan duydum ev sahibi söylemiş ona da.
Iyi ama siz misafirlikteyken yerleşim karari aldınız. Olabilir
Adam döndü ses yok seda yok.
Insan hic mi eve dönmez.
Ses ciksa bile illaki döner, bi plan yaparsın. Hazirlanirsin.
Nasıl olsa buraya yerlesecegiz simdi gidip gelme yapmayalim kafasıni anlamadim ben.
Adamdan haber yok, esyalar satilip dava açılıyor. Cok enterasan.
Polise haber verin artık bence.
Bulunmak istemiyor olabilir veya başına bir iş gelmiş olabilir.
eşyalarımı satıp ailemin olduğu yere geldim.kimsemin olmadığı bir yerde bir başıma çocukla beklemek istemedim.ev sahibi kendi çocuğunu oturtacakmış çıkın demiş.bizde dedik orada nasıl olsa ev bark iş yok.çanakkale de ikimizde işe girer çalışırız annemde çocuğa bakar dedik
pazartesiyi bekleme şimdi bile gidebilirsin karakollar haftasonu tatil olmuyor.pazartesi gidip soracağım
eşyalarımı satıp ailemin olduğu yere geldim.kimsemin olmadığı bir yerde bir başıma çocukla beklemek istemedim.ev sahibi kendi çocuğunu oturtacakmış çıkın demiş.bizde dedik orada nasıl olsa ev bark iş yok.çanakkale de ikimizde işe girer çalışırız annemde çocuğa bakar dedik
Iyide adam ortada yok!senin simdi bosanma davasi acman normalmi ?yani ortada elle tutulur bisey yok,aramizda sorun yoktu diyorsun sorumsuzlugu disinda tabi ama yinede ne olursa olsun adam ortaya cikana kadar bekleyin bence bu cok cirkin..sanki bosanmak icin adamin yoklugunu firsat bilmis gibi oluyor yani nerden bakarsan bakya basina bi is geldiyse ?nasil vicdanen rahat olacaksin..
Bencede bu evlilik coktan bitmis..birinin digerinden haberi yok,herkes kendi kafasina gore hareket ediyor..Adam bence pratikte konu sahibini çoktan boşamış da
Kağıt üstünde hala evli görünüyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?