sorumsuz eş

Eşim emlak işi yapıyor.bir satış işleri vardı.Olunca ev tutmaya gelecekti.Ha bugün olacak ha şu gün olacak.bu iş olmadı başka iş olacak diye oyaladı.Kırklareli den çanakkale ye taşınacaktık.Buradan eşya alacaktık.
Krediyi işi olmadığı için çekti.emlak dükkanını yürütemediği için başka birine devir etmişti.
bir annesi bir halası var.eşyalarımı almaya gittiğimde onları da aramadığını söylediler.
kirayı aidatı ödemediğini komşudan duydum ev sahibi söylemiş ona da.

Allah allah ne tuhafainiz.bide beni merak etmiyor mu diyorsun.adamin telinede ulasilamiyor.esas sorumsuz sizsiniz.adamin basina bi is mi geldi oldumu kaldimi.hic mi ici icini yemez insanin??

facebook,whatsapp tan ulaşmaya çalıştım.arkadaşlarını aradım onlarda ulaşamıyor.koskoca istanbul da nasıl bulabilirim.

belliki maddi sıkıntı içinde kimbilir nerede düze çıkmayı bekliyor. inşallah başına kötüü bir şey gelmemiştir. eğer hiç bir iz haber yoksa mutlaka polise bildirin. allah yardımcınız olsun.

Iyide adam ortada yok!senin simdi bosanma davasi acman normalmi ?yani ortada elle tutulur bisey yok,aramizda sorun yoktu diyorsun sorumsuzlugu disinda tabi ama yinede ne olursa olsun adam ortaya cikana kadar bekleyin bence bu cok cirkin..sanki bosanmak icin adamin yoklugunu firsat bilmis gibi oluyor yani nerden bakarsan bakya basina bi is geldiyse ?nasil vicdanen rahat olacaksin..

eşyalarımı satıp ailemin olduğu yere geldim.kimsemin olmadığı bir yerde bir başıma çocukla beklemek istemedim.ev sahibi kendi çocuğunu oturtacakmış çıkın demiş.bizde dedik orada nasıl olsa ev bark iş yok.çanakkale de ikimizde işe girer çalışırız annemde çocuğa bakar dedik

Biz de dedik diye başlayan cümlelerinizi hangi ayda yaptınız? Kasım? Aralık? Ocak?
Ne zaman karar verdiniz Çanakkale'de iş aramaya, çalışmaya?
Çocuğunuza annenizin bakacağınıza eşinizle ne zaman konuşup ortak karar aldınız?

Adamın huyunu suyunu anlamış olacaksınız ki ,başına birşey geldi mi diye düşünmeyip sizi terkettiğini kabullenmis annenizin evine dönmüşsünuz.
Aylarca ödenmeyen kira ve aidattan da nasıl haberiniz olmaz buda tuhaf doğrusu. Sizde evliliginizi sorumsuz yürütüyormuşsunuz sanırım.

Eşinizi siz merak etmiyor musunuz. Başkası olsa müge anlıya giderdi. Siz evinizi boşaltıp adamı boşuyorsunuz.

Tamam da sen esinden haber alamiyosun,
Hersey cok olagan gibi iyi bari ortada yok ama boyle karar vermistik diye hala hic birsey yokmus gibi esya satip tek basina yerlesiyorsun.
Kayıp basvurusunda bulundunuz mu.
Bu adamin basina bisey gelmis olsa bu kadar zaman ortada yok,
Bildirmediginiz için zan altinda bile kalabilirsiniz.
Rahatlığıniz şaşırtıcı zaten.

2009 da evlendik.ilk 1,5 sene fabrika da çalıştı.sonra iş bırakıp kahvehane açtı.o işi de yürütemeyince devir etti.Medikal de eleman olarak işe başladı.ilk bir ay deneme süresi diye maaş vermediler.sonraki ay da maaş vermeyince işi bırak dedim 5 ay boyunca cep harçlığı gibi komik bir paraya çalıştı.sonra çıktı.ben işe başladım 9 ay kadar fabrikada çalıştım.kendisi çalışmıyordu.eve bankalardan ihtarnameler gelmeye başladı.fabrikada çalışırken bankalardan krediler çekmiş.
ben dedim bir işe gir bak borçlar var dedim.çalışırsam maaşıma el koyarlar dedi.bende el koyarlarsa koysunlar benim aldığımla geçiniriz dedim.yinede girmedi
halasının köydeki evini sattı.30 bin tl oradan bende 20 bin verdim(babam vermişti bana ev satıp),halası istanbuldaki evini sattı 40 binden oradan verdi.annesinin de üzerinden 20 bin cekti.ve hala daha borcu var.

Adam bence pratikte konu sahibini çoktan boşamış da
Kağıt üstünde hala evli görünüyorlar...

Valla konu başligi sorumsuz eş ama sorumsuz eşten daha çok kayıp eş gibi bir konu... adam birden kayboluyor ses seda yok telefonlar kullanim dışı sende adami boşuyorsun.. bana çok garip geldi... insan once koşa koşa polise gider hastahaneleri sorgulatir ne biliyim kotu dusunmeyelim ama adli tipa bile gider yani insan bi bakar...

sanırım gerçekten sorumsuz ve konu Sahibi bıkmış doğal olarak. .ama bişey olsa üstüne kalır valla sen hemen başvuru yap polis e sonra neden yapmadın denmesin..

Evlilikleri zaten normal değil ki
Ben o yüzden rutin evliliklerle kıyaslamadan dan diye yorum yaptım

Ağustosta anneme gittim
Kurbanın ikinci günü eşim geldi
Kasım 5 te gitti
Bi daha görüşemedik
Whatsapptan yazdım
Bi daha da telefonuna ulaşılamadı

İş gereği şehir dışına çıkan çok eş var
Ama gün içinde ille arar sorar
İyi mi yaşıyo mu nasıl diye
Bunlarda öyle bişey yok
Adam kaçmış bence

Hatta konu sahibi de kayınvalide ve halayla aynı evdeyiz yeter ben anneme gidiyorum
Geleceksen gel burda ev tutalıma bağlamış bence
Adam da iş için gidiyorum demiş bi daha da dönmemiş
Kayıp olsa konu sahibi sallamasa bile annesi dizlerini döver polise giderdi
Annesi biliyodur, konu sahibinden saklıyorlar. Adam temelli silmiş bence hayatından

Haklı demiyorum ama bana böyle geldi
Bence konu sahibi de vazgeçsin ondan koca olmaz, eserekli midir nedir işe diye gidiyo bi daha da tık yok . Seni geçtim çocuğunu merak eder insan, baba değil cacık ta olmaz bundan

Polise haber verın kac gün olmuş hıcbır sekılde ulasamıyorum bırsey mı oldu dıye onlar bulurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…