sorumsuz es..

Tebve yaRABBIM sanki kedi gibi sizi bir yere terk etmis eve donmus gibi.
Tevbe tevbe...
Insan sevmesede merak eder ya.
Bende bazi insanlari sevmiyorum.umursamiyorum ama baslarina birsey gelmesinide istemem bazen sevmedigim.kisileri bile ariyorum iyimisin diye.
Bu ne?

Umursanmadığının farkındasın o nedenle burada sorguluyorsun ama yerinde olsam eşime sorardım sebep nedir diye?insan kavga dahi etse merak eder ne yaptın diye sorar, senin eşin merak dahi etmiyor sevgisini sorgulamak bana düşmez ama ciddi can sıkıcı bir durum....

Ben kendi kocamı sorumsuz zannederdim. Adam beni yolda giderken en az 3 defa arıyor. Ama sizin için eşiniz sizi sevmiyor diyemem. Çünkü herkesin huyu farklı. Belki adamın huyu böyle sorumlulukları olan başka yanları vardr belki

Karakter olarak vurdumduymaz biri evet o da var. Normalde sevdiğini söylerdi ama ciddi şüphe oluştu şimdi içimde. Ya.
Tam tersi olsa ben onu uyanır uyanmaz arardım. Kahvaltı filan yapmadan.
2 dk olsa iyi olduğunu öğrenir kapatirdim isim varsa.
Ya artık şüphe duyuyorum sevgisinden ciddi manada.
Şimdide kandil mesajı atmış
Biliyor suçunu . Konuşayım diye atmış muhtemelen.

Bu rahatlik nereden geliyormus?

Aramazdım ki.. o arayana dek aramazdım.. aramazsa da kaldığım süreyi uzatır hiç haber fakan vermezdim.. o meraktan kudursun ben ne merak edeyim onu

suç sizde.
niye arıyosunuz.
ben olsam değil aramak, aradığında da açmaz, altına s.çrtırdım.
onu da sallamazsa zaten, k.çına tekme basılacak kıvama gelmiş demektir.
sen sokak kedisimisin ya, öküz herif ucuz buldu hor kullanıyor anlaşılan.
çok sinirlendim.

sanki adam kadın gitsede bi rahat etsem modunda olmuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…