- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
yani ...haklisinSevmiyor, umursamiyor veya bir halt yiyor diye dusunurdum.
Bu rahatlik nereden geliyormus?2 gün is nedeniyle il dışına çıkmış olsaydınız. Eşinizde başka bir ilde olmuş olsaydı . Ve sizi 1 kere bile aramasaydi vardın mi diye. Ne düşünürdunuz.
Yolda hastalandıniz ve eşiniz de bunu biliyor. Ona rağmen gece vardın mi yolda basina bisey geldimi naptin diye sizi aramak yerine rahatça uyanıp kahvaltısıni ediyor. .
Ve siz onu arıyorsunuz. . Merak edip..
Aramazdım ki.. o arayana dek aramazdım.. aramazsa da kaldığım süreyi uzatır hiç haber fakan vermezdim.. o meraktan kudursun ben ne merak edeyim onu2 gün is nedeniyle il dışına çıkmış olsaydınız. Eşinizde başka bir ilde olmuş olsaydı . Ve sizi 1 kere bile aramasaydi vardın mi diye. Ne düşünürdunuz.
Yolda hastalandıniz ve eşiniz de bunu biliyor. Ona rağmen gece vardın mi yolda basina bisey geldimi naptin diye sizi aramak yerine rahatça uyanıp kahvaltısıni ediyor. .
İşten dolayi tel kapatma şansım yokTelefonumu kapatırdım meraktan ölsün diye
2 gün is nedeniyle il dışına çıkmış olsaydınız. Eşinizde başka bir ilde olmuş olsaydı . Ve sizi 1 kere bile aramasaydi vardın mi diye. Ne düşünürdunuz.
Araması gereken eşin idi,sen neden aradın ki?
Tamam indim ben diye aranır ama hep mi sen hiç merak etmiyormu seni?ben de bizde hep giden ben indim diye arar yazacaktım tam
biz tersiz galibaaaa
Tamam indim ben diye aranır ama hep mi sen hiç merak etmiyormu seni?
Tebve yaRABBIM sanki kedi gibi sizi bir yere terk etmis eve donmus gibi.
Tevbe tevbe...
Insan sevmesede merak eder ya.
Bende bazi insanlari sevmiyorum.umursamiyorum ama baslarina birsey gelmesinide istemem bazen sevmedigim.kisileri bile ariyorum iyimisin diye.
Bu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?