- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
çokta umurunda olur da... adamın istediği 1 göz sende engellemişsin ya .Adamında istediğini yapmışsın bahanesinide kolaylaştırdın aferim sana iyi yol açmışsınİşten dolayi tel kapatma şansım yok
Onu engelledim
Bundan sonra ne yapmalı sence ?suç sizde.
niye arıyosunuz.
ben olsam değil aramak, aradığında da açmaz, altına s.çrtırdım.
onu da sallamazsa zaten, k.çına tekme basılacak kıvama gelmiş demektir.
sen sokak kedisimisin ya, öküz herif ucuz buldu hor kullanıyor anlaşılan.
çok sinirlendim.
Engeli kaldirayim o zamançokta umurunda olur da... adamın istediği 1 göz sende engellemişsin ya .Adamında istediğini yapmışsın bahanesinide kolaylaştırdın aferim sana iyi yol açmışsın
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşaAllah yuvanızda mutlu ve huzurlu yaşarsınız. Amin.Engeli kaldirayim o zaman
Bundan sonra ne yapmalı sence ?
Onu engelledim
Em az 1 hafta daha. Hatta belki daha fazla.Engeli kaldır.
Arama sorma.
Daha kaç gün ayrı olcaksınız, ona göre taktik veriyim?
Em az 1 hafta daha. Hatta belki daha fazla.
O orada olacak. Ben ise gidip gelucem burada.
Taktiğe çok ihtiyaç duyuyorum şu an
Tamam çok güzel ama .Yapman gereken taktik şu canım. Asla aramayacaksın ve mesaj da yazmayacaksın. Ararsa kesinlikle cevap vermeyeceksin. Yokmuş gibi davranıcaksın. Öyle bikaç gün değil epeyce bir süre böyle devam edicek. Sinirlensen üzülsen bile bunu ona asla belli etme. Umursamaz davran. Bak nasıl peşinde dolanmaya başlıycak bir süre sonra hemen değil ama
Yaparım valla sorun değil. Ama dayanamaz sorar ne oldu sana diye.Hiç arama ve çook mutlu bi imaj çiz.
O arayınca da tatlım sana döncem de, dönme.
Tekrar arayınca ay unuttum dönmeyi de.
Yani burda püf nokta: onsuz çok mutlu olduğunu düşünsün ama numara ya da trip attığını asla anlamasın.hatta varsa bulunduğun yerde arkadaşların onlarla takıl.gez toz.
O çünkü tam olarak böyle üzdü seni: sensiz mutlu olduğunu göstererek.
Sorarsa diyeceğin şu 'bişey olmadı canım sana öyle geliyor bir sorun yok' ve devamında aynen umursamaz bir şekilde davran. Emin ol o senin üzerine düşmeye başlıycak.Tamam çok güzel ama .
Sorar ben tanıyorum onu.
Ne oldu der. Çünkü çok düşkündum ona. Birden böyle olunca soracak ne diyeceğim. Artık seni sallamiyorum mu diyeyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?