sorumsuz eşim

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba

eşim normalde çok iyi. anlaşıyoruz herşey yolunda güzel gidiyor 3 yıllık evliyiz 6 aylık hamileyim. ama eşim çok unutkan herşeyi unutuyor. beni rahatsız eden kısım da bi yere gider geç gelecek olur ya şarjı biter ya telefon çekmez ( bunlar doğru yani bu konuda sorun yok) ama sürekli bana haber vermeyi unutur. yani nerde olduğunu biliyorum da

mesela bugün pikniğe gittiler arkadaşlarıyla avea çekmiyor. gün içinde beni aradı arkadaşının telinden 6 gibi çıkıcaz dedi ve iki saatlik bi yer az önce aradım teli kapalı arkadaşını çaldırdım o da kapalıydı korktum tabi. sonra yine çaldırdım biraz geçtikten sonra. aradı. daha yeni çıktık diyor. insan bi haber verir çıkarken ya sürekli böyle şeyler oluyor. ve ben her defasında ulaşamadığım ilk anda o kadar panik yapıyorum ki hemen strese giriyorum ağlıyorum:( ben olsam asla habersiz bırakmam ve hiç bi şey mazeret olamaz bana göre ya

bı bakış açısıyla baktığımda onu anlayamıyorum:( yaptığı düşüncesizlik değil mi bi de hamileyim.
bunu konuştuğumda beni anlıyor ama yine yapıyor değişen bi şey yok. :( bende her defasında saf gibi üzülüp ağladığımla kalıyorum

haklısın ama bu kadar üzülmene gerek yok hamilesin sonuçta esin umursamamaz lik etmiyo unutuyo ben eşime senin yaptığın gibi yapsam kızar bu kadar üstüme düşme bak birşey olmadi burdayım gibi şeyler söyler

haklısın ama bu kadar üzülmene gerek yok hamilesin sonuçta esin umursamamaz lik etmiyo unutuyo ben eşime senin yaptığın gibi yapsam kızar bu kadar üstüme düşme bak birşey olmadi burdayım gibi şeyler söyler

tamam o da her seferinde bana bi şey olmaz boşuna üzülme diyor ama ben daha düşünceli olmasını bekliyorum. unutmamalı bence

sürekli pikniğe mi gidiyorlar yoksa daha değişik yerlere de gidiyorlar mı ?

1.hattını degiştirsin
2.eve gelince hemen eşinin telefonunu şarja tak
3.hamilesin ne gerek var aglamaya kendini üzmeye

ya bence sizin kocanızın teli kapatma (şarjının bitmesi bile olsa) gibi bir lüksü olamaz..
ne yani hergün şarjımı bitiyor bu telefonun. ayrıca telefon çekmeme neymiş..
şimdi çekmeyen hat mı var? eğer hattı çekmiyosa hemen değiştirsin..
en önemli şey aranıldığında ulaşılabilmesi.. kalan herşey önemsiz..
ne geniş adamlar var yaa

Alışkanlık meselesi işte..
Benim annem 1 saat eve geç gitsem 10 defa arardı,dolayısıyla bende eşim biraz gecikse hemen telefona yapışır
türlü türlü senaryolar üretirim.
Ama kayınvalidem bende olduğu zaman(çalışıyorum kızma bakıyor arada) bütün gün aramasam akşamda eve 10 da bile gitsem
öldünüz mü kaldınız mı diye merak edip sormaz.
Dolayısıyla eşim daha rahat bu konularda ..
Ama zamanla değişiyorlar merak etmeyin.
Tecrübeyle sabit:))
Bana birşey olmaz dediğinde "sana olmaz ama belki bana olur"deyin.

bunu eşinizle konuştunuz mu ayrıca hamileniz allah korusun bi sancınız felan olsa tansiyonunuz yükselse eşinize ulaşamayacak mısınız bence bunları eşinizle konuşun

eğer bu davranışların devam ederse ve hatta ben doğururken bile sen yanımda olmazsan gene kafana göre yaşamaya devam edeceksin çünkü ben bebeğimi de alıp gidicem haberin ola de bakalım noluyo..bu arada eşin umursamaz değil muhtemelen arklarının yanında kılıbıklık psikolojisne giriyordur ondan zırt pırt aramıyordur..

Back
X