Sorumsuz mu sonumuz ne olacak patlıcam sıkıntıdan :(

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Olumsuzluklar silinsin kiiiiii geçmişe dönüp bakmayayımmm üzülmeyeyim o yüzden yazılanlar silinsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Son düzenleme:
30 yasina kadar birsey olamamis , anladigim kadariyla isinede gelmiyor tembel biras , askerlik yok ?
Bence cok zorluk cekersin canim.
Sorumluluk sahibi olmayan adamdan ne koca ne baba olur yol yakinken dön derim

bence işin çok ama çok zor....

şuan normal şartlarda 30 yaşında bir erkeğin çoktan askerliğini yapmış olması ve işini eline alması lazımdı.
hı kariyer yapanlar oluyor onlar askerliği erteliyorlar ama sen de böyle bir durum da yok....
bildiğin sorumsuz,rahata alışmış.......
bu zor çalışır.hatta çalışmaz....baba parası yemeye alışmış bir kere...ben ümitsiz vaka diyorum...
ne olursa olsun bir erkek erken yaşlarda sorumluluk almayı öğrenmeli.

benimde bunlar aklıma gelio herşey ii hoş ama bu adam nasıl baba olacak bi de şu var kızlar mesela iş yerini devrettiler 9000 tl para eline geçti babası verdi dedi ki parayı almadan önce nişan için şimdiden bişeyler alalım takı filan sen bilirsin nasıl istersen dedim arada bi hafta geçti konu açıldı para bitti dedi... sürekli borcu var borç kapıyo eline geçen paraylada anlamıyorum sorunca geciştirio ne borcu benmle paylaşmıyo

Ben de böyle bir durumun içindeyim. Buraya ilk konumu ne yapayım diye açtım hatta. Hiç kimse bekle ya da devam et demedi haklı olarak. Erkek evliliğin ve ev geçindirmenin sorumluluğunu almadan evlilik nasıl gerçekleşebilir ki? Benimki de şu an bir akrabasıyla çalışıyor, ben bunu işten saymıyorum çünkü zaten geçici bir süre. Bu arada iş bulsa bile benim ona güvenim kalmadı. İleride işten çıkarılsa bir şey yapamaz evde yatar gibi geliyor. Hani bazı erkekler vardır limon satar evini geçindirir benimkinde öyle bir durum yok. Seninkinde de böyle bir hava sezdim. Yani sonuç olarak ben ayrıldım, hala arıyor beni. Barışalım mutlu olacağız falan diyor ama güvenim yok. Çok berbat bir durum. Kendim bir çözüm bulabilmiş değilim o yüzden sana da bir şey öneremiyorum ama hislerini paylaşıyorum (

tahmin ediyorum off napcaz ya çok seviyorum ama yaşayacağım sorunlarıda biliorm nasıl yola gelcek çok çıkmazdayım

Ovv ısın cok zor canım senın 30 yasına gelmıs adama ne ogretebılırsın neyı alıstırabılırsın 18 yasındakı cocuk degılkı karakterı oturmus resmen . Bence henuz aılende bılmıyoken vazgecmelısın . Gercekten sevıyosan zor olur ama yınede yapmalısın . 15 yasındakı cocuklar tası sıkıp suyunu cıkarıyorlar para kazanmak ıcın senınkınde kıpırtı yok nasıl ev gecındırecek bu adam . Ama suc adamda degılkı onu bu kadar vurdumduymaz yetıstıren aılede ..

:44:umarım kumar tarzı seyler oynamıyordur.
işsiz güçsüz boş boş gezen adam ne yapacak? ya gıdecek kahveye oyun oynucak ya da evde akşama kadar yatacak.
valla çok aşık değilsen ayılıp bayılmıyorsan kendi iyiliğin için bu işe son ver.
ilerde çok mutsuz olursun inan...

kışın tv da bır programda ;
bu konularla ılgılenen bır prof. eşliğinde bir çift vardı....
kadın acayıp şikayetcı kocasından.sebebi adam çalışmıyor. yası da 25-30 arası falan....
soruyorlar bu evın ıhtıyaclarını karsılıyorsun.
iş olursa çalısıyorum dıyor. ailesi arada para gönderıyormus.yanı çok kötu bır durumdu.çok iyi düşün ciddi bir adım atmadan önce. ve kesinlikle ailenın karsıısna böyle sorumsuz bır adamı çıkarma.

tahmin ediyorum off napcaz ya çok seviyorum ama yaşayacağım sorunlarıda biliorm nasıl yola gelcek çok çıkmazdayım

Ben bir de 4,5 senedir beraberim. İlk beraber olmaya başladığımda okulu bitirmişti. Sonra askere gitti geldi, o günden beri iş bulsun diye bekliyorum. Artık sabrımın sonuna geldim. Bu tipler iş bulsa bile çare değil. İnsanın içinde olacak bir şeyler yapma başarılı olma isteği. Sonra o sevgin de bitecek. Bana şu an sorsan tamam insan olarak seviyorum, yaşanmışlıklar bağlılık var, o kadar benimsedim ki arkamı dönüp gitmek adilik vicdansızlık gibi geliyor, ama erkek olarak sevgili olarak sevmiyorum onu. Aşk falan bitti, heyecan yok. Yol yakınken dön derim. Ah benim şimdiki aklım olsaydı... Ne kadar inanarak bekledim, ne kadar destek olmaya çalıştım ama insanın içinde olmayınca olmuyor işte.

kumar filan yok kendisi bana söylemedii bi arkadaşından öğrendim bunun benden önce 10 yıllık bi ilişkisi olmuştu ona bayaaa harcama çekmiş onun babasının kredi çekip borcunu ödemiş şimdide onu ödüo

bende yıllarımı heba etmek istemiorm şimdiden yoruldm çok serbu konuda konuşunca sorun yaşıorz açmasam ben tükendim annem bi yandan ne zaman hayatı yoluna girecek bu adamın dio

ailem biliyo maalesef konu açılınca çok maddiyatçısın dio aile evet annesi sürekli haklısın oğlum diyo çok şımartmışlar ve haala öyle

bende yıllarımı heba etmek istemiorm şimdiden yoruldm çok serbu konuda konuşunca sorun yaşıorz açmasam ben tükendim annem bi yandan ne zaman hayatı yoluna girecek bu adamın dio

Benim ilişkim uzun sürdüğü için ailemden herkes biliyordu. Tanışma falan olmadı annem dışında kimseyle de onun hakkında konuşmadım ama teyzeler halalar falan anneme evlilik yok mu deyince annem de erkek arkadaşı var hayırlısı falan dediği için herkes bir şekilde öğrendi. Gel zaman git zaman bir hareket olmayınca ailene karşı da eşe dosta karşı da zor durumda kalıyorsun. Bu sefer annen kızım olmayacak herhalde böyle evlenilmez falan diyor, ister istemez soğuyorsun.

ailem biliyo maalesef konu açılınca çok maddiyatçısın dio aile evet annesi sürekli haklısın oğlum diyo çok şımartmışlar ve haala öyle

Hahahah aynı yaa. Bir de üstüne sen de maddiyatçı oldun değil mi? :))) Kendini suçlamaya, acaba öyle miyim demeye de başladın mı??

bence yol yakınken hemen dön.sonra gerçekten çok pisman olursun.bu tip insanlar asla düzelmez.allah bilir o okuluda zar zor bitirmistir o da askere gitmemek için tanıdıgım çok yakın bir örnek var ordan biliyorum.bu insanlar adam olmaz.yatıp akşama kadar uyur.iş buluym para kazanayım dertleri yok düzen sevmezler hazıra alışmışlardır.30 yaşına gelmiş bir adama içinde yoksa onun sen hiçbisey yaptıramazsın.istersen 10 sene bekle hiçbisi olmaz bunlardan.

Bendede benzer vaka var ama benmkı 23 yasında hakkını yemeym smdı :) Yenı mezun olcak.. 30 yasına kadar iş güç düşünmediyse bu saatten sonra bse bekleme canm. hele kpss fln umutlanma bıle sen o bu rahatlıkla ne sınav kazanır ne bse.. daha askerlık yapcak da ıs bulcak da bence umutsuz vaka ya.. uzuldum senın adına ama 10 ay da uzun bır sure degıl kı?? asıgım asıgım dıyosun da ılerde bu sorumsuzlugu senın gozune batar bence

Hahahah aynı yaa. Bir de üstüne sen de maddiyatçı oldun değil mi? :))) Kendini suçlamaya, acaba öyle miyim demeye de başladın mı??

ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi de beni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio

aynen okul zor ki ne zor bitti sonunca açıktan bitrdi iki üniyi bırakıp

ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi de beni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio

Aşk karın doyurmuyor deseydın tobe yarabbım parası ıcın sevmedınde sen mı beslıceksn onu.. Vala canm sen bu gdsle daha cok beklersn adam kendnı 20 yasnda sanıo sanrm .. Dusunsene erkek arkadasn ne ıs yapıyor ıssız ?? ustelık 30 yasında vala bu kadar sorumsuzluguda anlamyrm ya askerlıgını yapsında bı ıse yarasn bari

kasımda gidicem dio biraz önce aradım kasım celbi için ayın 15 i başvuru son gün dedim uyuyorummm bunun içindi uyandırdın dedi.. daha çok varmış dedi sinir oldum kapadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…