Sorumsuz mu sonumuz ne olacak patlıcam sıkıntıdan :(

bi kaç kez ev arkadaşımın sevgilisnn büük hediyeler aldıığını duydu dio ne var yani görgüsüzler dio :) sadece 10 aydır 50 liraya bi yılbaşı hediyesi aldı ne doğum günümde ne sevgililer gününde tek çöp almadı değil almak bi yemeğe bile çıkarmadı doğum günümde bi mum bile üfletmedi ((( seven illa yapmalımıymış

çok üzüldüm

Kızlar canımı bide ne yakıo bilio musunuz eski kız arkadının donuna kadar o almış laptoplar altınlar özel tasarım hediyeler neler yapmamışki...tatiller.. yemiş içmş gezmişler şimdi adamın kahrını ben çekiorm bi sürü borç etmiş onu ödüo bana doğum günümde bi çöp bile almadı bi pasta bile

erkek arkadaşının babası biraz zengin heralde:26: çocuk bu kadar umursamaz olduğuna göre:26:

bu yaşına kadar böyle bi sorumsuzluk içindeyse zaten daha ne beklenir böyle birinden ki....

beklentm sıfır zaten artık çok zengn diiller sadece babsı ona bi ev almış o kadar yani bi de kendi evleri var filan orta halli

Yuh dicem artık Niye birliktesin bu kadar eksisi olan bir adamla:26:

O erkek arkadaşın diyeceğim ama umarım ilişkini kesmiş ağzının payını vermişsindir cidden sinir bozucu bir tip. Lütfen kendin ve burdakilerin sinir sistemi için bırak onu boşver 24 yaşında hayatının baharında birisin 30 yaşındaki bu kazmayı napacaksın sen. Ondan yol olmaz köprü olmaz bahçe kapısının önüne taş bile olmaz salla gitsin ya. Senin annen baban seni okutmak için çektiği emekler çileler gelsin ya da senin o vize final sınavlarından geçmek için gösterdiği çabalar hepsi bu keyif düşkünü işe yaramaz herif için miydi ağır yazdım biraz ama çalışan bir bayan olarak ne kadar zorlu yollardan geçildiğini biliyorum ve böyle emek yüzsüzlerine taviz verilmesini hoş karşılamıyorum.

Elbette ki sorumsuz
Bu yasa kadar dikis tutturamamissa bu yasdan sonra da zor .

Zaten hep boyle erkekler isi meslegi iyi bir kadina yamanip parasini yemeyi, asalak hayati yasamayi planlarlar ...

Adimlarini saglam at...

İyi yapıyorsun..
Bile bile git uçuruma.
10 aylık ilişki için ne bu kadar çile anlamadım ya neyse..
30 una gelmiş adam askerlik yok iş yok güç yok sınava hazırlık diye evde yatması şart mı
insan gider hem çalışır az maaşla hem sınavına hazırlanır.
Belli bu rahatına düşkün çok çekersin bilmiş ol..

arkadaşlarına, eşine ,dostuna , akrabalarına erkek arkadasın ne iş yapıo dıe sorduklrında sen ne cvp verıosun ? boş gezenın boş kalfası mı dıosun? cnm kusura bakma ama çk önemli bu. kendını ortamda bıle kotu hıssettırır.

Arkadasim ikimiz de hemen hemen ayni durumdayiz. Gel birbirimize destek olalim, kurtulalim su beceriksizlerden.

Offff tam can evimden vurdunuz su anda. Bu sorunun karsisinda o kadar ezildigim oldu ki benim. Eminim konu sahibi arkadasimiz da benim gibidir. Cok sevdigim saydigim bi buyugume gercegi anlatmistim bi gun dertlesmek icin. Ayy Allah korusun kizim biyle biriyle evlense dert sahibi olurum demisti. Bu laf hic aklimdan cikmaz mesela.

tahmin etmiştim canım çok kötü bi durum öyle bi durumda olsam bende kendımı kotu hissederdim. Davul dengi dengine derler ama sevdiğin zamanda gözüne bir şey gözükmüyor ama bi yerde dur demek lazım. sorumsuz olmak vurdumduymaz olmak geleceği düşünmeden anı yasamak günümüz şartlarına uymuor. tamam iş bulamayabilir işi olmayabilir ama çaba göstermek çok önemli.

Bayram öncesi konuştum kızlar.. içimde ne varsa söyledim onunla yapamayacağımı sorumsuzluklarını şu anki durumunu. Çok bozuldu gözleri dolu dolu dinledi..çıktım sonra bayram tatiline gittim. hiç açmadım telefonunu filan. gelince konuşalım diye tutturdu. dedi senden sadece kasım a kadar zaman istiyorum askere gideceğim kasımda ve gitmeden bişeyleri oturtACAĞIM. eğer sözümü tutmaz ve düzeltmezsem bişeyleri o zaman her konuda haklısın der giderim.ama sadece bi kaç ay ver dedi. napcağımı bilemedm.çok farklı bi durum.. çıkmaz bi durum zaman verirsem gerçekten oturtursa yada aynı kalırsa düşünüyorum işin içinden çıkamadım..

Canını sıkmak istemem ama gerçekten hiçbişey olacağı yok bu adamdan.
Gözleri dolu dolu dinlemesi,sen anlatınca bozulması bile aynı
Ve sana tavsiye.Askerliğini bekleme.
Ben bekledim, hayatımın hatasını yaptım.Dönüp geldikten sonrada hiçbişey yapmadı.Aynı şeylerine devam etti.
Bana kalırsa hiç uzatma derim.

ne kadersizim nereden bulaştım Allahımmmmmmm sen yardım et

mavidelisi arkadaşım az çok tanışıyorduk ama bu konunu bilmiyordum senin

genceciksin hayat dolusun lütfen kendini böyle ateşe atma .. 10 ay çok uzun bir zaman değil. sana sahip çıkabilecek adam gibi adam mutlaka çıkar karşına. bence hiç uzatma bebeğim yol yakınken bırak o yoluna sen yoluna

Canm sen ayrılmayı kafana koyduktan sonra annesını babasnı dusunme.. sennkı anne baba deglmı?? sende benm aılem ıstemyo dersn onlarda ogullarının ne mal oldgnu bılıo tabı senı kacrmak ıstemyolar

E tabi kaçırmak istemezler çalışan mesleği olan kızı bulmuşlar tembel oğullarını kime kakalicaklar

biliolar zaten babası sürekli laf vuruo sorumsuzluğuna

Canım sürekli laf vuruyor diyorsun da emin ol göstergelik oğullarını atıp seni tutmazlar bir ben şunu anlamıyorum çocuklarının ne olduğunu biliyorlar nasıl nasıl günahına girmeye çalışıyorlar oğulları çalışmayınca onlar mi bakicak sana

Rabbim senden uzak tutsun da bi tanıdığım var böyle biriyle evli eşi yatıyor kadın çalışıyor hemde vardiyali fabrikada iki küçük oğlu vardı çocuklara para bırakıyormus bisiler yesinler diye adam çocukların parasını içkiye veriyordu o abla bi gün eve gidiyo sabahtan akşama kadar çocuklar bisi yememiş o anlattıkça içim acımisti ve kadın öyle hale gelmişti ki gencecikti ama sıkıntıdan neler çekiyordu çocuklar anneye öyle kenetlenmisler ki babayı saymıyorlardi biz sana bakicaz anne diyorlardı okullarına dört elle sarilmislardi okumak para kazanıp anneye bakmak babadan kurtarmak çocuklar için amaç olmuştu. Böyle hayat geçmez abla dedikçe ailem arkamda değil diyordu ki o adama verende ailesi öyle severek filan da değil rabbim kimseyi o hale düşürmesin.

Canım sende kendini düşün su dünyada herkes çıkar peşinde seni senden başkası düşünmez. Hakkında hayırlısı olsun.

Arkadasim bu adam daha once eski sevgilisi nisani atsaymis sizi yuzustu birakicakmis
Siz bu yaptigini affetmissiniz
Adam eski sevgilisne yagdirmis hala onun borcunu oduyor ve size bir pasta bile almamamis dogum gununuzde
Demekki adam odun degil deger verdigine yapiyor borc harc bisekilde
Siz kendinizi degersiz hissetmiyormusunuz
Simdiden takilara goz dikmis
Yani bu adam askerligini bitirip en guzel iste calissa ne olur karakter 0 bence
Ben boyle bi adamla saniye durmazdim siz hala nasil katlaniyorsunuz inanamiyorum

tam olarak bu yorumu yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…