- Konu Sahibi mavi_delisi
-
:)))) aslinda boylelerine ben sunu isterim bunu isterim diye yuzsuzluk yapicaksin. bi arkadasima esi araba almis sevgilisi yuzuk almis falan diyceksin. beklentin fazla olucak. senden bisey koparamayacagini anliycak, bi de ustune bakicak ki parasi gidicek bak nasil o kaciyo.
Kuzenim böyle bir adamla tüm karşı çıkmalarımıza karşı evlendi. Ben evlenince onu adam ederim diyordu. Evlenince değişir evine bağlanır işine daha çok sarılır gibi düşünüyordu. Şimdi ablam çalışıyor eniştenin borçlarını ödüyor eniştede öyle takılıyor. Kuzenim de hala bir umut var boşanmıyor çok aşık yine. Hatta bu sefer çocuk istiyor çocuktan sonra değişir diye ama adam yatağınada gelmemeye tv karşısında uyumaya başlamış. Yani canım hemen bas tekmeyi yol yakınken!!!
erkek arkadaşının babası biraz zengin heralde:26: çocuk bu kadar umursamaz olduğuna göre:26:
bu yaşına kadar böyle bi sorumsuzluk içindeyse zaten daha ne beklenir böyle birinden ki....
Kızlar canımı bide ne yakıo bilio musunuz eski kız arkadının donuna kadar o almış laptoplar altınlar özel tasarım hediyeler neler yapmamışki...tatiller.. yemiş içmş gezmişler şimdi adamın kahrını ben çekiorm bi sürü borç etmiş onu ödüo bana doğum günümde bi çöp bile almadı bi pasta bile
Kızlar canımı bide ne yakıo bilio musunuz eski kız arkadının donuna kadar o almış laptoplar altınlar özel tasarım hediyeler neler yapmamışki...tatiller.. yemiş içmş gezmişler şimdi adamın kahrını ben çekiorm bi sürü borç etmiş onu ödüo bana doğum günümde bi çöp bile almadı bi pasta bile
arkadaşlarına, eşine ,dostuna , akrabalarına erkek arkadasın ne iş yapıo dıe sorduklrında sen ne cvp verıosun ? boş gezenın boş kalfası mı dıosun? cnm kusura bakma ama çk önemli bu. kendını ortamda bıle kotu hıssettırır.
Offff tam can evimden vurdunuz su anda. Bu sorunun karsisinda o kadar ezildigim oldu ki benim. Eminim konu sahibi arkadasimiz da benim gibidir. Cok sevdigim saydigim bi buyugume gercegi anlatmistim bi gun dertlesmek icin. Ayy Allah korusun kizim biyle biriyle evlense dert sahibi olurum demisti. Bu laf hic aklimdan cikmaz mesela.
arkadaşlarına, eşine ,dostuna , akrabalarına erkek arkadasın ne iş yapıo dıe sorduklrında sen ne cvp verıosun ? boş gezenın boş kalfası mı dıosun? cnm kusura bakma ama çk önemli bu. kendını ortamda bıle kotu hıssettırır.
Bayram öncesi konuştum kızlar.. içimde ne varsa söyledim onunla yapamayacağımı sorumsuzluklarını şu anki durumunu. Çok bozuldu gözleri dolu dolu dinledi..çıktım sonra bayram tatiline gittim. hiç açmadım telefonunu filan. gelince konuşalım diye tutturdu. dedi senden sadece kasım a kadar zaman istiyorum askere gideceğim kasımda ve gitmeden bişeyleri oturtACAĞIM. eğer sözümü tutmaz ve düzeltmezsem bişeyleri o zaman her konuda haklısın der giderim.ama sadece bi kaç ay ver dedi. napcağımı bilemedm.çok farklı bi durum.. çıkmaz bi durum zaman verirsem gerçekten oturtursa yada aynı kalırsa düşünüyorum işin içinden çıkamadım..
Canını sıkmak istemem ama gerçekten hiçbişey olacağı yok bu adamdan.
Gözleri dolu dolu dinlemesi,sen anlatınca bozulması bile aynı
Ve sana tavsiye.Askerliğini bekleme.
Ben bekledim, hayatımın hatasını yaptım.Dönüp geldikten sonrada hiçbişey yapmadı.Aynı şeylerine devam etti.
Bana kalırsa hiç uzatma derim.
Canm sen ayrılmayı kafana koyduktan sonra annesını babasnı dusunme.. sennkı anne baba deglmı?? sende benm aılem ıstemyo dersn onlarda ogullarının ne mal oldgnu bılıo tabı senı kacrmak ıstemyolar
biliolar zaten babası sürekli laf vuruo sorumsuzluğuna
Arkadasim bu adam daha once eski sevgilisi nisani atsaymis sizi yuzustu birakicakmis
Siz bu yaptigini affetmissiniz
Adam eski sevgilisne yagdirmis hala onun borcunu oduyor ve size bir pasta bile almamamis dogum gununuzde
Demekki adam odun degil deger verdigine yapiyor borc harc bisekilde
Siz kendinizi degersiz hissetmiyormusunuz
Simdiden takilara goz dikmis
Yani bu adam askerligini bitirip en guzel iste calissa ne olur karakter 0 bence
Ben boyle bi adamla saniye durmazdim siz hala nasil katlaniyorsunuz inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?