- 10 Şubat 2013
- 1.170
- 468
- 323
- Konu Sahibi mavi_delisi
-
ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi debeni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio
kasımda gidicem dio biraz önce aradım kasım celbi için ayın 15 i başvuru son gün dedim uyuyorummm bunun içindi uyandırdın dedi.. daha çok varmış dedi sinir oldum kapadım
Allahım aynı laflar yaa :))) Onların mantığına göre aşk her şeyden üstündür herhalde. Çünkü bu şekilde işlerine geliyor. Ben bu lafları duyunca sadece maddi yönden değil olgunluk olarak da evliliğe hazır olmadığını düşüyorum. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Şu anda yaşanan beraberliği aynı evin içinde devam ettirmek falan gibi düşünüyorlar. Eee o evi kim veriyor? Ya da kirasını kim ödüyor? Faturalar? Mutfak masrafı? Gezip tozma eğlence için ayrılacak para? Allah korusun bir sağlık sorunu çıkarsa? Çocuk olduğunda onun giderleri? Büyüdüğünde eğitim masrafı? Hadi aşk çözsün bakalım bu sorunları o zaman.
Karpuzda yata yata büyür deseydn :)) Vala canm ben bu senın erkek arkadasına acayıp gck oldum yerınde olmak hc ıstemezdm. Allah basa vermesın.. Bence sen ona fazla guven vermısın senı kaybetme korkusu olsa azck calısırdı ugrasrdı. Böyle gelmıs boyle gder. Soluyorum kasımda flnda askere gtmeeez o :)))
ailem biliyo maalesefkonu açılınca çok maddiyatçısın dio aile evet annesi sürekli haklısın oğlum diyo çok şımartmışlar ve haala öyle
ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi debeni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio
bunları dile getirince herşeyi lüx yaşamak zorunda diiliz elbet bi iş olur biz zorlukla büyüdük çocuğmzda büyüsün havalarında kendi çalışmıo bi de bana çok alışveriş yapıosn kuaförn pahalı dikkat et harcamalarna naraları atıo ya sanane eşek gibi çalışıorm harcarımda deli mi ne
bazen suratının ortasına geçirip gidesim gelio gıcık aldım iice ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ay ne kadar sacma . Sorsan evlenmek ıstıyo ama . iş olmadan para olmadan kım evlenmıskı sen evlenıceksın demezlermı adama
bunları dile getirince herşeyi lüx yaşamak zorunda diiliz elbet bi iş olur biz zorlukla büyüdük çocuğmzda büyüsün havalarında kendi çalışmıo bi de bana çok alışveriş yapıosn kuaförn pahalı dikkat et harcamalarna naraları atıo ya sanane eşek gibi çalışıorm harcarımda deli mi ne
aşkımız herşeyi aşarmışşşşş.. ben çalışacağım aşkımız aşar tabi geçen yıl eniştesi ( adam boğaziçi mezunuu bi şirkette müdürdü ) master için ücretsiz 6 ay izne ayrıldı ablası çalışıodu ee 5 yıllık evliler neymşte enştesi çalışmamış ablası bakmış ya adam müdür master için ara verdi ve şimdi iki katı maaşla girdi bu mu örnek.. dört dörtlük düğünü evi oldu bana onu kıyas yapıo
Vala canm genelde ben bu tarz konularda yonlendrmeyı pek sevmem ama senınkı bunu çoktan haketms.. sora gecen gunlerıne yanmazsn ınsya onu boyle sorumsuz ıssız gucsuz olarak kabul edeceksın ya da ayrılacaksın.10 ay uzun bı sure deılkı gozunde buyutme yanı. sen calıs o da yan gel osman yat olduuuuu :)))senın yas kac bu arada cnm
aşkımız herşeyi aşarmışşşşş.. ben çalışacağım aşkımız aşar tabi geçen yıl eniştesi ( adam boğaziçi mezunuu bi şirkette müdürdü ) master için ücretsiz 6 ay izne ayrıldı ablası çalışıodu ee 5 yıllık evliler neymşte enştesi çalışmamış ablası bakmış ya adam müdür master için ara verdi ve şimdi iki katı maaşla girdi bu mu örnek.. dört dörtlük düğünü evi oldu bana onu kıyas yapıo
24 yaşındaım canm
Bir şey sormak istiyorum. Senin ne kadar maaş aldığını biliyor mu? Evlilik planları yaparken ben işe girdiğimde şu kadar alsam sen de bu kadar alıyorsun zaten ohoo geçiniriz yeter falan diyor mu?
evet tabi hatta maaşıma zam yapıldı baya sevindidio kredi çek araba alalım
Verdiği örneğe bak yaa. Benimkinin bana verdiği örnek de bir tanıdığı evlenmiş, kız da erkek de evin tüm masraflarını hesaplayıp yarı yarıya veriyorlarmış. Sanki ev arkadaşımla eve çıkıyorum. Çocuk doğunca ne olacak ondan haber ver. Kim bakacak çocuğa? Ben kesinlikle çocuğum olursa işten çıkarım, zaten bakacak kimse yok, bakıcıya mı bırakacağım, baştan söyledim. O zaman nolucak diyorum, ses yok. O zaman ben bakarım diyor. E tamam neyle bakacaksın? Ses yok!!!!! İşte ne kadar kazanıyorsam onunla idare edeceğiz diyor. Ama ne kadar kazanacağı da belli değil ki. Hep hayaller, somut bir şey yok. Çalışıyor olsa hayatım biliyorsun ben x lira maaş alıyorum, onunla idare ederiz dese o zaman oturur düşünürüm, ben yapabilirim ya da yapamam deyip karar veririm, böyle ortada hayallerden başka bir şey olmayınca deliriyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?