Sorumsuz mu sonumuz ne olacak patlıcam sıkıntıdan :(

ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi de beni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio

Allahım aynı laflar yaa :))) Onların mantığına göre aşk her şeyden üstündür herhalde. Çünkü bu şekilde işlerine geliyor. Ben bu lafları duyunca sadece maddi yönden değil olgunluk olarak da evliliğe hazır olmadığını düşüyorum. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Şu anda yaşanan beraberliği aynı evin içinde devam ettirmek falan gibi düşünüyorlar. Eee o evi kim veriyor? Ya da kirasını kim ödüyor? Faturalar? Mutfak masrafı? Gezip tozma eğlence için ayrılacak para? Allah korusun bir sağlık sorunu çıkarsa? Çocuk olduğunda onun giderleri? Büyüdüğünde eğitim masrafı? Hadi aşk çözsün bakalım bu sorunları o zaman.

kasımda gidicem dio biraz önce aradım kasım celbi için ayın 15 i başvuru son gün dedim uyuyorummm bunun içindi uyandırdın dedi.. daha çok varmış dedi sinir oldum kapadım

Karpuzda yata yata büyür deseydn :)) Vala canm ben bu senın erkek arkadasına acayıp gck oldum yerınde olmak hc ıstemezdm. Allah basa vermesın.. Bence sen ona fazla guven vermısın senı kaybetme korkusu olsa azck calısırdı ugrasrdı. Böyle gelmıs boyle gder. Soluyorum kasımda flnda askere gtmeeez o :)))

bunları dile getirince herşeyi lüx yaşamak zorunda diiliz elbet bi iş olur biz zorlukla büyüdük çocuğmzda büyüsün havalarında kendi çalışmıo bi de bana çok alışveriş yapıosn kuaförn pahalı dikkat et harcamalarna naraları atıo ya sanane eşek gibi çalışıorm harcarımda deli mi ne

bazen suratının ortasına geçirip gidesim gelio gıcık aldım iice ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ailem biliyo maalesef konu açılınca çok maddiyatçısın dio aile evet annesi sürekli haklısın oğlum diyo çok şımartmışlar ve haala öyle

ya evet bozuldum sanki paracıyım öyle olsam onla ne işim olacaksa gider direk parası olanı bulurdm yeri gelio ben böyleym die atarlanıo bi de beni param vardır die mi sevdin işim olur diemi sevdin dio

Ay ne kadar sacma . Sorsan evlenmek ıstıyo ama . iş olmadan para olmadan kım evlenmıskı sen evlenıceksın demezlermı adama

Bir şey sormak istiyorum. Senin ne kadar maaş aldığını biliyor mu? Evlilik planları yaparken ben işe girdiğimde şu kadar alsam sen de bu kadar alıyorsun zaten ohoo geçiniriz yeter falan diyor mu?

bazen suratının ortasına geçirip gidesim gelio gıcık aldım iice ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Vala canm genelde ben bu tarz konularda yonlendrmeyı pek sevmem ama senınkı bunu çoktan haketms.. sora gecen gunlerıne yanmazsn ıns ya onu boyle sorumsuz ıssız gucsuz olarak kabul edeceksın ya da ayrılacaksın.10 ay uzun bı sure deılkı gozunde buyutme yanı. sen calıs o da yan gel osman yat olduuuuu :)))senın yas kac bu arada cnm

Ay ne kadar sacma . Sorsan evlenmek ıstıyo ama . iş olmadan para olmadan kım evlenmıskı sen evlenıceksın demezlermı adama

aşkımız herşeyi aşarmışşşşş.. ben çalışacağım aşkımız aşar tabi geçen yıl eniştesi ( adam boğaziçi mezunuu bi şirkette müdürdü ) master için ücretsiz 6 ay izne ayrıldı ablası çalışıodu ee 5 yıllık evliler neymşte enştesi çalışmamış ablası bakmış ya adam müdür master için ara verdi ve şimdi iki katı maaşla girdi bu mu örnek.. dört dörtlük düğünü evi oldu bana onu kıyas yapıo

senınkı zıvanadan cıkms annem :))) onun yuzunede soluomsn pekı sanane dıye.. para benm maas benm kıme ne dmııı :)))

Arkadaşım kızma ama erkek arkadaşınn senin maaşına mesleğine güveniyo şuan.aman diyoo iş beğenemezsem bulamazsam eşim mühends ne olsa sırtım yere gelmez diyodur.valla çok zorluk çekersinn..hanii kadınlar temizliğe gidio adamlar kahvede oturup bide eve gelip kadından hzmet bekliyoya hiç bi farkı kalmaz bence.iyi düşün taşınn..elini sallasan ellisi=)

Senınkı alısmıs sekerım ekmek elden su golden yasamaya . Sen calıs bak ona oldu canım baska derdı varmıymıs cocuguda o dogursun o zaman . Kısa surelı ıznler ıs bırakmalar olabılır ama senınkınde hıc kıpırtı yok . Olmaz anacım senınkıyle . Benım teyzemın ogluda boyle 88 li bırde sozlu ne askere gıder ne bı ıste calısır sozde evlenecek kac yasına gelmıs hala cebıne parayı teyzemler koyar askerlıgı habıre ertelıyo yok agustos yok kasım yok bılmem ne . olan kızlara oluyor ıste .

24 yaşındaım canm

Verdiği örneğe bak yaa. Benimkinin bana verdiği örnek de bir tanıdığı evlenmiş, kız da erkek de evin tüm masraflarını hesaplayıp yarı yarıya veriyorlarmış. Sanki ev arkadaşımla eve çıkıyorum. Çocuk doğunca ne olacak ondan haber ver. Kim bakacak çocuğa? Ben kesinlikle çocuğum olursa işten çıkarım, zaten bakacak kimse yok, bakıcıya mı bırakacağım, baştan söyledim. O zaman nolucak diyorum, ses yok. O zaman ben bakarım diyor. E tamam neyle bakacaksın? Ses yok!!!!! İşte ne kadar kazanıyorsam onunla idare edeceğiz diyor. Ama ne kadar kazanacağı da belli değil ki. Hep hayaller, somut bir şey yok. Çalışıyor olsa hayatım biliyorsun ben x lira maaş alıyorum, onunla idare ederiz dese o zaman oturur düşünürüm, ben yapabilirim ya da yapamam deyip karar veririm, böyle ortada hayallerden başka bir şey olmayınca deliriyorum işte.

çok tanıdık geldi yaşadıkların
ben 5 sene çektim..kendi çalışmaz , aöf kpss dgs vs vs ne varsa ders çalışırdı.bütün gün evde balık beslesin,hatırladıkça sinirleniyorum
üstüne bide beyefendi benim çalıştığım işe laf söylerdi
bence canım sen yol yakınken kalbini bir kenara bırak ve mantığınla karar ver..
bu adam bir evin sorumluluğunu alabilirmi?Alamaz.
Eğer seviyorsa çaba göstermek zorunda.Sadece senin fedakarlık yapmanla nereye kadar yürüyebilir..
Umarım hakkında hayırlı olur

Bir şey sormak istiyorum. Senin ne kadar maaş aldığını biliyor mu? Evlilik planları yaparken ben işe girdiğimde şu kadar alsam sen de bu kadar alıyorsun zaten ohoo geçiniriz yeter falan diyor mu?

evet tabi hatta maaşıma zam yapıldı baya sevindi dio kredi çek araba alalım

aynen bende iki gün önce dedim ki ben evlenip hamile kalınca çalışamam işim sahada şantiyede ağır iş dedim gülüyo yani filan yapıo.. babası ev veecek bi o var güvendiği düğünde takıları anne tarafındakiler de bize versin dio şimdiden almazlar dimi dio takılan herşey gelinn yapıorm bozdurmucakmıyız düğünden sonra dio ŞİMDİDEEEENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…