Sorumsuz mu sonumuz ne olacak patlıcam sıkıntıdan :(

Çok çirkin yaaa. Hem geleceğinize bir katkısı yok hem kendi maddiyatçı hesap kitap derdinde. Benimki de böyleydi işte. Hadi ben 4-5 senelik ilişkiyi bir anda silip atamıyorum, sen vazgeç canım.

alalım derken?? Katkısı mı olacakmış da çoğul konuşuyor??

bende dedim sen ne kadar koyabilirsin yada kredi çekersin dio biliosun işim yok kredi borcum var çekemem de dedimm eee yani bana nie alalım diosn dedi sen çeksen dedim oldu canım başka derdin var mı benim de tek düşüncem buydu şimdi

Iki arkadaşıma anlattım bi kız bi erkek ikiside daha derdin ne ayrıl gitsin bundan adam olmaz yaptılar ya ayrılmayı çok denedm çok direndi ailesini araya soktu annesi yalvar yakar oldu offfff

Bİr haftada 9000 tl para yiyen ve doğru düzgün bir sebep açıklayamayan adamdan ne bekliyorsun ki. ailesi onu adam etmemiş sen mi edeceksin, değişmesini bekleme. kendisi üzülmüyor endişelenmiyorsa senin uğraşmanla hiçbir şey olmaz. evlenirsen de senin paranı yeyip oturursunuz

Iki arkadaşıma anlattım bi kız bi erkek ikiside daha derdin ne ayrıl gitsin bundan adam olmaz yaptılar ya ayrılmayı çok denedm çok direndi ailesini araya soktu annesi yalvar yakar oldu offfff

Canm sen ayrılmayı kafana koyduktan sonra annesını babasnı dusunme.. sennkı anne baba deglmı?? sende benm aılem ıstemyo dersn onlarda ogullarının ne mal oldgnu bılıo tabı senı kacrmak ıstemyolar

Allah sabır versin canım böyle adamla işin çok zor, yarın birgün evlenseniz ilk zamanlar gözünü boyar çalışıyorum ayağına sonra koyverir kendini diye korkuyorum doğrusu. Senin geçimin iyi, kim kaçırmak ister ki .. Bence sen güzel bi' tart bu adamı sağlıklı karar ver. Edebiyat öğretmenim; sadece tembel adamdan korkarım , çünkü çevreye en büyük zararı tembeller verir derdi. :26:

Son düzenleme:

aynen öyle valla

E oldu olacak istemeye de siz gidin bari.. Bide araba istemis pasam.

:)))) aslinda boylelerine ben sunu isterim bunu isterim diye yuzsuzluk yapicaksin. bi arkadasima esi araba almis sevgilisi yuzuk almis falan diyceksin. beklentin fazla olucak. senden bisey koparamayacagini anliycak, bi de ustune bakicak ki parasi gidicek bak nasil o kaciyo.

Kuzenim böyle bir adamla tüm karşı çıkmalarımıza karşı evlendi. Ben evlenince onu adam ederim diyordu. Evlenince değişir evine bağlanır işine daha çok sarılır gibi düşünüyordu. Şimdi ablam çalışıyor eniştenin borçlarını ödüyor eniştede öyle takılıyor. Kuzenim de hala bir umut var boşanmıyor çok aşık yine. Hatta bu sefer çocuk istiyor çocuktan sonra değişir diye ama adam yatağınada gelmemeye tv karşısında uyumaya başlamış. Yani canım hemen bas tekmeyi yol yakınken!!!

erkek arkadaşının babası biraz zengin heralde:26: çocuk bu kadar umursamaz olduğuna göre:26:

bu yaşına kadar böyle bi sorumsuzluk içindeyse zaten daha ne beklenir böyle birinden ki....

30 yaşına kadar böyle yaşamış bir adamı asla bu yaşantıdan çekip alamazsın..
Ömrün boyunca da evde çalışmayan adama bakmak kadına zor gelir, çok koyar..
Hiç düşünme, yolunu açık et..
Şimdi üzülürsün, ömür boyu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…