- Konu Sahibi mavi_delisi
-
Alalım derken?? Katkısı mı olacakmış da çoğul konuşuyor??
canm sen adanadamı calısıyorsun bende adanalıyım da hemen dkkatmı cektı tabı :))
aynen bende iki gün önce dedim ki ben evlenip hamile kalınca çalışamam işim sahada şantiyede ağır iş dedim gülüyo yani filan yapıo.. babası ev veecek bi o var güvendiği düğünde takıları anne tarafındakiler de bize versin dio şimdiden almazlar dimi dio takılan herşey gelinn yapıorm bozdurmucakmıyız düğünden sonra dio ŞİMDİDEEEENNNN
evet canım adanadayımmm
Ay onun ne katkısı olcak canm bu zavallım arabayı alır kızdan cok kendı surer :))))
alalım derken?? Katkısı mı olacakmış da çoğul konuşuyor??
kan çekti tabı hehe :))
:))) evett mutlu oldum hiç adanadan yoktu tanıştıım buradan
Iki arkadaşıma anlattım bi kız bi erkek ikiside daha derdin ne ayrıl gitsin bundan adam olmaz yaptılar ya ayrılmayı çok denedm çok direndi ailesini araya soktu annesi yalvar yakar oldu offfff
canm sen ayrılmayı kafana koyduktan sonra annesını babasnı dusunme.. Sennkı anne baba deglmı?? Sende benm aılem ıstemyo dersn onlarda ogullarının ne mal oldgnu bılıo tabı senı kacrmak ıstemyolar
[ı]allah sabır versin canım böyle adamla işin çok zor, yarın birgün evlenseniz ilk zamanlar gözünü boyar çalışıyorum ayağına sonra koyverir kendini diye korkuyorum doğrusu. Senin geçimin iyi, kim kaçırmak ister ki .. Bence sen güzel bi' tart bu adamı sağlıklı karar ver. Edebiyat öğretmenim; sadece tembel adamdan korkarım , çünkü çevreye en büyük zararı tembeller verir derdi. [/ı] :26:
E oldu olacak istemeye de siz gidin bari.. Bide araba istemis pasam.
E oldu olacak istemeye de siz gidin bari.. Bide araba istemis pasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?