sorumsuz nasıl olunur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben burda sorumsuzluk değil eşinin sana karşı yaptığı bir saygısızlığı görüyorum sadece anasına gitmek için bile senin kira parası diye ayırdığın parayı yüzsüzce alan bir Ada'mın yaptığı sorumsuzluk değil saygısızlıktır. Bence tavrını koy ortaya hemde sert bi dille kimse kimsenin eşeği değil bu devirde çok atıp yaptığı ezdirme cnm kendini sakın taviz verme ilerde çoğalarak getirir bu davranışlar sorunları

Evlilik demek karşılıklı fedakarlık demektir ona tamam da eşiniz resmen size dayamış sırtını.
Yani sürekli olarak bişeyleri alması ve sonrasını düşünmemesi kusura bakmayın ama sadece sizden kaynaklı.
Baştan böyle alıştırmasaydınız keşke.

Siz eve ancak yetiriyorum dediğiniz sürece eşiniz basına buyruk harcamalarına devam eder
atmayın peki:=)
atmiyorum degil atamiyorum.teknik olarak imkansiz hale geldi.ev kirasini odemezsem evden
AtiliriZ faturalari odemezsem hizmet alamam.geriye kalanin cogu mutfak ve cocuklarim icin harcaniyor.cikmaz sokaga girdim.
Hayir birde bunun ustune ailesi tarafindan savurgan damgasi yiyorum

Tamam sizi anladım da
atmiyorum degil atamiyorum.teknik olarak imkansiz hale geldi.ev kirasini odemezsem evden
AtiliriZ faturalari odemezsem hizmet alamam.geriye kalanin cogu mutfak ve cocuklarim icin harcaniyor.cikmaz sokaga girdim.
Hayir birde bunun ustune ailesi tarafindan savurgan damgasi yiyorum
Tamam sizi anladım da siz beni anlamıyorsunuz
Siz evin erkeği gbi sürekli bunları kendinize görev edinirseniz şuanki durumda olmanız pek de kacınılır durum değil
Kiranız ödenmesin bir ay ne olacak
Eşine para yetmio de
Mutfak pazar vs anca yetiriyorum de
Kirayı o düşünsün
Faturalar ödenmesin elk kesilsin
Bırakın kocanız düşünsün
Haksız miyim siz herseye kosarsanız adam da nasılsa ev bir sekilde dönüyor die sorumluuklarından kacar

Tamam sizi anladım da

Tamam sizi anladım da siz beni anlamıyorsunuz
Siz evin erkeği gbi sürekli bunları kendinize görev edinirseniz şuanki durumda olmanız pek de kacınılır durum değil
Kiranız ödenmesin bir ay ne olacak
Eşine para yetmio de
Mutfak pazar vs anca yetiriyorum de
Kirayı o düşünsün
Faturalar ödenmesin elk kesilsin
Bırakın kocanız düşünsün
Haksız miyim siz herseye kosarsanız adam da nasılsa ev bir sekilde dönüyor die sorumluuklarından kacar
haklisiniz galiba.adam daha bana firca atiyor nasil yetiremiyorsun parayi anlamiyorum diyor.en iyisi bir anlami olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X