• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz, umursamaz, bencil, ilginç..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınvalidem ile aramda hiç sıkıntı yok ama çok değişik huyları olduğu gerçeğini bu değiştirmez. Eşim ve kardeşleri için çok üzülüyorum. Eğer birgün benim evladım olursa ona iyi bir anne olmak için elimden geleni yapacağım Allah nasip ederse. Eşim küçükken annesine hevesle karnesini göstermeye eve geldiğinde bile annesi hep komşuda olurmuş Bi kere olsun annesini hiç evde bulamamış. Ne yemek yapardı ne ilgilenirdi dedi. Yatağın üstünde kıyafetler doluyken yorganı çekip uyuyormuş öle kıyafetlerle. Babası da çok kötü bir adammış zaten. Ne doğru düzgün annelik yapan olmuş ne de babalık. O yüzden zaten eşim küçükken başlamış çalışmaya. Babası ile annesi ayrılınca eşim bakmış ailesine hep. Annesi o kdr umursamaz ki hala aynı. Bi kere bile arayıp sormuyo nasılsınız kızım oğlum diye. Evine gdiyoz evde olmuyo bazen. Arıyoruz hergün her Allah ın günü gezmeye gdiyo. Çalışmaya yanaşmıyor ama hergün geziyor. Ya küçük oğlu dayak yemiş bizde kaldı anneesi görmesin diye gece eve gitmedi. Eve gelmeyen evladını aramadı kadın nerdesin diye. Eşim dün kaza yaptı arabayla büyük kaza atlattı. Annesinin haberi yok. bazen işlerimiz çok kötü gdiyo bile bile para verin diyo. Bi kere bile işiniz nasıl oğlum demiyo. Dükkan açtık iki yıl oldu açalı dükkana iki kez geldi. Sürekli eşime bencil vs diyo ama kendi bencil farkında değil. Eşim geçen 100 tl vermiş annesine. Annesi de gdip kendine mont almış 60 tl ye. Üstüne de bişeyler almş. Milletin içinde eşimin duyacağı şekilde bağıra bağıra 110 tl ye de daha iyileri vardı diyo eşim duymadı iki üç kez tekrar etti eşim yine duymadı tekrar söyledi aynı cümleyi. 100 tl vermiş zaten bi teşekkür bile etmedi 10 tl den bahsediyor. Vs.vs.hep böle şeyler. Eşim de umursamaz gibi davranıyor ama biliyorum çok üzüldüğünü. Ana yok baba yok diyor. Annesi hiç aramadığı işi gücü hiç bişeyi sormadığı için üzülüyor.
Gidip geliyoruz ama gerçekten çok umursamaz. Çok sorumsuz birşey için söz verip asla yapmıyor. Bişey rica et asla yapmaz. Annem aramış mevlüt vardı ona çağırmış arıycam seni demiş aramamış. Ne biliyim en son bize geldi kıyafetlerini getirmiş kalmak için bizim haberimiz yok kalacağından neyse sorun yok. Kaldı. Sabah banyodan su sesi geliyordu duş alacağını anladım. Havlu vermeseydim eşimin bornozunu kullanacKmş öle dedi. Öle olur mu dedim verdim yeni havlu. Neyse sonra çıktı bu sefer baktım etrafa bakınıyo. ütü masası arıyormuş gömleğini verdi ütüledim. Sonra tarağı aldı gtti yatak odasına ( daha yeni uyanmştık yatakta idi eşim de) yatağa oturdu saçlarını taradı. Kahvaltı yaptık baktım yatak odasında tek tek bütün çekmeceleri açıyor. Ne arıyorsun ben vereyim dedim. Krem arıyormuş. Belki özel bişey var yani gdip çekmecelerin hepsini açması ilginç geldi bana. Böle böle şeyler yani. Normal mi bunlar sizce ne amaçla böle davrandı anlmadım. Belki rahatsızlık vermemek kendi halletmek istedi ama yine de ayıp bütün çkmeceleri karıştırmak.

Kayinvalidenize iyi tahammül ediyorsunuz. Ne cüret yatak odasına oturup saç taramak çekmeceleri karıştırmak pesss... Mesafe koyun aranıza ne bu böyle

Yatak odasına girip yatağa oturup saç taramak nedir ya?
Aşırı umursuz bir kadınmış hakkaten.
Herkesin içinde eşimi, yani oğlunu bir daha yermezsen sevinirim. Birşey lazımsa bana söylersen sevinirim, çekmecelerimin karıştırılması hoşuma gitmiyor, gibi cümlelerle uyar sürekli.
Başka ne yapılır bilemedim.

Psikolojik bozuklugu var belli ki kvnizin, siz mesafenizi mumkun oldugunca koruyun ama esinizin mesafe koymasi için herhangi bir girisimde bulunmayin hatta telkin etmeye calisin

Çok üzüldüm esiniz adına.
Kaza atlatmışsınız büyük geçmiş olsun.
Böyle anneler ancak filmlerde olur sanıyodum malesef...

Back
X