sorumsuzluk mu sevgisizlik mi

maalesef huyu bu arkadaşlarıyla da böyle. yontmaya çalışmak mı ileride çok güzel şeyler olabilecekken ayrılmak mı
İlerisi için birşeyler düşünüyorsanız değiştiririm diye hayal kurmayın. Sevgiliyken böyle olan adama evliyken hicbirsey yaptıramazsınız.

Bakin yoğun bir is temposu vs olsa dersin ki atamiyor atmak istiyor herseye vakit bulamiyor..
Ama keyfi durumda atmamak kusura bakmasin işine oyle geliyor seni ugrastirmak istiyor
Evliyken bizimde mesajlarimiz vs havada kaliyor coğu zaman ama benim yoğun calisiyor. Bir atsa 2 atamiyor bliyorum.
Ama sendeki durum sinir bozucu birak ne hali varsa gorsun bu tipler insanin omrunu yer hayat zaten zor.. yani biraz elini etegini cek tut kendini ne ara ne sor.. niye aramadin acmadin drse ayni tepkiyi ver..

yoğun çalışıyor gerçekten bir de adli tatil bitti iyice yoğunlaştılar ama boş vakitlerinde de aynı. ben de öyle düşünüyorum kendimi çekicem biraz. bakalım ne yapacak

yoğun çalışıyor gerçekten bir de adli tatil bitti iyice yoğunlaştılar ama boş vakitlerinde de aynı. ben de öyle düşünüyorum kendimi çekicem biraz. bakalım ne yapacak
Aynen fazla ustüne dusme mesajlasmayi seven erkek pek yok. Ama evlenince oldu ki uzak kalsaniz nasilsa eşim der telefonu bi kenara birakir cogu zaman yani kisa sureli ayriliklarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…