- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
yan yana çok iyiyiz hiçbir problem yok. güveniyorum da her şeyi ortadadır. şifreleri falan. ama artık içime kurt düşüyor. bu kaçıncı uyarım. bu kadar zor mu dediğiniz gibi Günaydın iyi geceler yazmakBu konularda hassassın Evlenince daha da odunlastiklarina gore bu isi sıkı tut. Yani uykum geldi ben yatıyorum derse bir sey kaybetmezdi. Ama boyle şeyleri sevmiyor belki. Yan yanayken nasılsınız?
sizin nasıldı böyle miydi çok özensiz davranıyor ya ben mi abartıyorum diye düşünüyorum bazen deayrıl kesinlikle değmez düzelir diye bekleme düzelmez ben de sevgilimi düzelir diye çok bekledim ama adam aksine daha beter oldu
maalesef huyu bu arkadaşlarıyla da böyle. yontmaya çalışmak mı ileride çok güzel şeyler olabilecekken ayrılmak mıGünaydın.
Açıkçası ben de hoşlanmam öyle arayıp sormayan insanlardan.
Ama adamın da huyu buysa yapacak bir şey yok.
Tercih meselesi.maalesef huyu bu arkadaşlarıyla da böyle. yontmaya çalışmak mı ileride çok güzel şeyler olabilecekken ayrılmak mı
her gün böyle konular geçiyor bir daha olmayacak diyor ama daha da sinir olacağım bi şey yapıyor ertesi günTercih meselesi.
Ben yontmakla uğraşamam,yorulurum.
Yani bir kaç defa söylemişsindir sorumsuzluklarını di mi?
Anlamıyorsa yapacak bir şey yok.
aynıydı ben kafama vura vura bitirdimsizin nasıldı böyle miydi çok özensiz davranıyor ya ben mi abartıyorum diye düşünüyorum bazen de
ona göre çok küçük şeyler bunlar hep ben abartıyorumaynıydı ben kafama vura vura bitirdim
çok yeni daha 2 ay olduBirlikteliginiz ne kadar oldu?
Bence bile bile yapıyor.her gün böyle konular geçiyor bir daha olmayacak diyor ama daha da sinir olacağım bi şey yapıyor ertesi gün
zaten kadın hep abartır kadın hep hata yapar kendileri sütten çıkma ak kaşıkona göre çok küçük şeyler bunlar hep ben abartıyorum
ben de aynısını dedim ölsem kalsam haberin olmaz. saçmalama falan diyor çok bunaldım artıkBence bile bile yapıyor.
Kendini böyle kabul ettiriyor.
Burada okuyorum,eşiyle tüm gün hiç konuşmayanlar,hatta buna gerek duymayan kadınlar var,öyle alışmışlar,onlara göre de normali bu. Adam da aramak istemeyince karşılıklı olarak mutluluk oluşuyor.
Ben anlamıyorum,Allahım korusun,düşsen,ayağın acısa,en son onun mu haberi olacak?
Başından beri bu sekilde davranmiyorsa zaten kaç. Daha çok yenisiniz, hicbir ders calisma sekli bahane olamaz habersizlik için. Nişanlım ve ben ayni sinava calistik. Kimsenin kimseyi ortada habersiz birakmasina gerek yok. Bir de şu var ki iletisime gecmek isteyen her turlu gecer !çok yeni daha 2 ay oldu
Diyorum ya bilerek yapıyor bence.ben de aynısını dedim ölsem kalsam haberin olmaz. saçmalama falan diyor çok bunaldım artık
hayır bi de kızdığım nokta İnterneti açıp bana yazmamasıBaşından beri bu sekilde davranmiyorsa zaten kaç. Daha çok yenisiniz, hicbir ders calisma sekli bahane olamaz habersizlik için. Nişanlım ve ben ayni sinava calistik. Kimsenin kimseyi ortada habersiz birakmasina gerek yok. Bir de şu var ki iletisime gecmek isteyen her turlu gecer !
Kesinlikle katılıyorum! Bastan gosteriyor yuzunu kabul etmen baş kaldirmaman icin...Bence bile bile yapıyor.
Kendini böyle kabul ettiriyor.
Burada okuyorum,eşiyle tüm gün hiç konuşmayanlar,hatta buna gerek duymayan kadınlar var,öyle alışmışlar,onlara göre de normali bu. Adam da aramak istemeyince karşılıklı olarak mutluluk oluşuyor.
Ben anlamıyorum,Allahım korusun,düşsen,ayağın acısa,en son onun mu haberi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?