- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
Annem dediğim dedik,titiz,sabit fikirli,birazda eski kafalı biri. her zaman onun dediği olsun istiyor.31 yaşımdan bu yana hep hayatıma müdahele etti. "oraya oturma,onu oraya koyma,oraya gitme, hayır benim dediğim olacak..."bu gibi şeylerle hayatı kendime göre yaşamama izin vermedi. Nişanlımdan ayrıldım istemediğimiz bi harekette bulunduğu için.Şimdi geri dönmek istiyor,birbirimizi seviyoruz ama annem inada bindirdi vermem seni diye. Aynı şekilde kardeşiminde hayatında senelerdir tanıdığım kadarıyla düzgün ve efendi olan bir çocuk var.Buarada onlarda 21 yaşında henüz.Çocukluk aşkı ve 4 yıl sonra barıştılar tekrar devam etme kararı aldılar. Bugünde onu inada bindirdi sanada kesinlikle karşıyım diye kızı darlıyor.Çocuğu tam olarak tanımayan birinden ailesi hakkında kötü birşey duymuş. Aslını astarını bilmeden şimdi kardeşime de banada tavır aldı. Annemin bu hareketlerinden çok sıkıldık artık.koruma içgüdüsü olduğunu çok iyi biliyorum fakat Bizimde bir hayatımız olduğunu idrak edemiyor.Ne yapmalı,nasıl başa çıkmalı bilemiyorum?