- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Kızlar annelerinin dert ortağıdır elbette ama her allahın günü aynı hikaye . Sürekli aynı konular . Bitmiyo . Buldugum çözümü de beğenmiyor . Herkesin artı eksi yönleri hesaplanabilir bunda ne kötülük varKızlar, annelerin dert ortağıdır. Sana anlatmayacakta kime anlatacak. Öyle rahatlıyo demek ki. Dinlemek zorundasın, zorundayız. Ayrıca, annenin, artı eksi yönlerini hesaplamakta nedir! Nokta.
Anneniz ne güzel sizi dostu bilmis ve siz bundan rahatsizlik duyuyorsunuz. Keşke annemle ayni yerde yasasak bana yine dertlerini anlatmaya devam etse ve o bunu yaparken sakalarimla onu yeniden güldürebilsem. Uzakta oldugum icin annemin sıkıntılarını dinlemekten de uzağım. Cidden bugunlerinizin kiymetini bilin. Anneniz sizin icin ne kadar cok fedakarlik yapti. Derdini anlatarak rahatlatiyor kendini bunu ona cok görmeyin.Çok özverili çok becerikli bir annem var . Yanyana gören abla kardeş sanar eğlence anlayışımız, giyim tarzımız her şeyimizle çok iyi anlaşırız .
Ama senelerdir aşamadigim bir sorunumuz var . Benim annem beni arkadaşı sanıyor . Cocuktum babamla olan kavgalarında hakem yapardı. Büyüdüm hem hakem oldum hem ilişkilerinin hemen hemen tüm detaylarına hakım oldum . Anlatma dedigimde küstü tavır koydu .
Eşimin işi dolayısıyla sehirdisina çıktığında bende annemlerde kalıyorum zaten evlerimiz çok yakın . . Ne zaman gelsem ya tartıştıklarını anlatıyor ya aralarındaki sorunları .bunları anlatmadiginda burada olmaktan çok keyif alıyorum. Çok rahatım annemin babamın yanında ama ... Dinlemek istemiyorum . 35 senelik evli insanlar kendi çözsün artık bana anlatmasın .
Ben 2 senedir evliyim . 2 senedir anneme ya 1 ya 2 kere anlatmışımdır bir sorunumu . Huzursuz etmek istemiyorum. Huzursuz olmak da istemiyorum .
Babamın evet insanin sinirlerini çok bozan bir sürü yönü var ama güzel yönleri de çok fazla . Iyiyken araları o zaman bile mutlaka bir kulp bulur takar kafasına beni de bezdirir .
Ben bu soruna kendimi yıpratmadan nasıl çözüm bulabilirim
cunku o sadece anlatmak istiyor. bir cozum arayisinda degil. anlatip desarj oluyor.Kızlar annelerinin dert ortağıdır elbette ama her allahın günü aynı hikaye . Sürekli aynı konular . Bitmiyo . Buldugum çözümü de beğenmiyor . Herkesin artı eksi yönleri hesaplanabilir bunda ne kötülük var
Dedim. Küstü.Anlatma dedin mi?
Anlatırsan ben küserim de.Dedim. Küstü.
Çünkü bir elemin zikri bana göre başka bir elemdir.
Benim annem de öyle ama benim annem 61 yaşında ve yaşadıklarından çökmüş bir kadın. Ben çok sorun etmiyorum annem için üzülüyorum kendini böyle daha fazla yıpratıyo. Psikiyatriye götürdük verdiği ilaçların pek iyi gelmediğini gözlemledik işini iyi yaparn bilişsel terapi uzmanları da çok pahalıydı gidemedik. Şu aralarda çalışmıyorum o yüzden elimden bişey gelmiyo ama eğer imkanınız varsa bilişsel terapi yapan uzmanları bulun bu ona çok iyi gelecektir.Çok özverili çok becerikli bir annem var . Yanyana gören abla kardeş sanar eğlence anlayışımız, giyim tarzımız her şeyimizle çok iyi anlaşırız .
Ama senelerdir aşamadigim bir sorunumuz var . Benim annem beni arkadaşı sanıyor . Cocuktum babamla olan kavgalarında hakem yapardı. Büyüdüm hem hakem oldum hem ilişkilerinin hemen hemen tüm detaylarına hakım oldum . Anlatma dedigimde küstü tavır koydu .
Eşimin işi dolayısıyla sehirdisina çıktığında bende annemlerde kalıyorum zaten evlerimiz çok yakın . . Ne zaman gelsem ya tartıştıklarını anlatıyor ya aralarındaki sorunları .bunları anlatmadiginda burada olmaktan çok keyif alıyorum. Çok rahatım annemin babamın yanında ama ... Dinlemek istemiyorum . 35 senelik evli insanlar kendi çözsün artık bana anlatmasın .
Ben 2 senedir evliyim . 2 senedir anneme ya 1 ya 2 kere anlatmışımdır bir sorunumu . Huzursuz etmek istemiyorum. Huzursuz olmak da istemiyorum .
Babamın evet insanin sinirlerini çok bozan bir sürü yönü var ama güzel yönleri de çok fazla . Iyiyken araları o zaman bile mutlaka bir kulp bulur takar kafasına beni de bezdirir .
Ben bu soruna kendimi yıpratmadan nasıl çözüm bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?