- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Çocukluguma da inelim istersen ha ne dersinYaa tatlinmiyim gerçekten?
Başarısız olman belli aslında konuşma tarzından dalga geçmiyoruz soru soruyoruz herhalde başarisizim diye yakınan sensin.
Evet dogum haritanida at hattaÇocukluguma da inelim istersen ha ne dersin
Konudaki olayla ilgili sen olsan napardinEvet dogum haritanida at hatta
Sen denemeye devam hadi arayan bulur.
Zorlamayin hoşlanmıyor demekki sizdenSelamlar
Umutsuzvakanız geri döndü :)
Benim tanıştığım biri var benden 8 yaş falan büyük tanismistik sonra kopukluk oldu.
Aradan bir kaç ay geçti bana mesaj atti tekrar
Benim soguk olduğumu ve onemsemedigimi soyledi ve bu yuzden uzaklasmis
Oyle bir kac gün konuştuk
En son hastalandim ona mesaj atmistim hasta oldugumu bilsin diye
Gecmis olsun dileklerinde bulundu
Ondan sonra ne o yazdi ne de ben yazdim
En son sali günü konuştuk
Sizce ne yapmaliyim?
Ben de ayni şekilde hoşlanmıştım böyle soğuk gibiydi hareketleri en sonunda evlendik. Belli olmuyo bu işler ama şunu söylüyüm. Sana karşı ilgisizse bağlanmadan bitir bence sevmek mi sevilmek mi desen kesinlikle SevilmekkkPeki ya etkilendiysem o zaman ne yapmaliyim?
Zorlayan ben degilim ki oZorlamayin hoşlanmıyor demekki sizden
E araniz nasil oldu sogukluktan sonraBen de ayni şekilde hoşlanmıştım böyle soğuk gibiydi hareketleri en sonunda evlendik. Belli olmuyo bu işler ama şunu söylüyüm. Sana karşı ilgisizse bağlanmadan bitir bence sevmek mi sevilmek mi desen kesinlikle Sevilmekkk
Beni önemsemeyen insanı silip atardım.Aylar sonra hatirlasa ne anlamı var ki vakit kaybı sadece.Konudaki olayla ilgili sen olsan napardin
Ama beni sucluyo sen soguksun onemsemiyorsun beni o yuzden boyleyiz diyoBeni önemsemeyen insanı silip atardım.Aylar sonra hatirlasa ne anlamı var ki vakit kaybı sadece.
Konuştuğumuz dönemde 3 kere ayrılıp barıştık hep ben seviyodum en çok esim tam emin degildi bana karsi duygularindan ben de böyle olunca evlilikten.korkuyodum. ufacik tartismalardan ayriliyoduk. En sonunda ayrıldığımda bayağı üzüldüm istiyodum yani en son konuştum ve iş.ciddiye bindi. AMA atladığımız bir yer vardı evlilik öyle hoşlanmakla sevmekle olmuyo sadece karşındakinin karakteri ve ailesi çok önemli. Evlendigimden beri sıkıntılar yaşıyorum hala da devam ediyo. Ama yapacakbisey yok kendi düşen ağlamazmişE araniz nasil oldu sogukluktan sonra
Gercekten seni isteyen birisi çabalar ya bunlar bahane bence. Araya zaman girmis aylar sonra falan. Erkeklere güven olmaz ki belki başkasıyla deniyodu olmayınca sana sardı. Sana dönebilmek için de sana suç atıyoZorlayan ben degilim ki o
Ben numarasini falan silmiştim
Aylar sonra mesaj atanda o onemsemedin çabalamadin diyen de
Üzüldüm senin adinaKonuştuğumuz dönemde 3 kere ayrılıp barıştık hep ben seviyodum en çok esim tam emin degildi bana karsi duygularindan ben de böyle olunca evlilikten.korkuyodum. ufacik tartismalardan ayriliyoduk. En sonunda ayrıldığımda bayağı üzüldüm istiyodum yani en son konuştum ve iş.ciddiye bindi. AMA atladığımız bir yer vardı evlilik öyle hoşlanmakla sevmekle olmuyo sadece karşındakinin karakteri ve ailesi çok önemli. Evlendigimden beri sıkıntılar yaşıyorum hala da devam ediyo. Ama yapacakbisey yok kendi düşen ağlamazmiş
Ben ugraşmam böyle adamla söyledim ya.Engeli basip kurtula bilirsin tabi gönlun varsa sana kalmış.Ama beni sucluyo sen soguksun onemsemiyorsun beni o yuzden boyleyiz diyo
O zaman naparsin
Aa bak bu açidan hic dusunmemistimGercekten seni isteyen birisi çabalar ya bunlar bahane bence. Araya zaman girmis aylar sonra falan. Erkeklere güven olmaz ki belki başkasıyla deniyodu olmayınca sana sardı. Sana dönebilmek için de sana suç atıyo
Gönlüm varsa peki o zaman nolacakBen ugraşmam böyle adamla söyledim ya.Engeli basip kurtula bilirsin tabi gönlun varsa sana kalmış.
Allaha sor.Gönlüm varsa peki o zaman nolacak
Kullarina da sorsam nolacakAllaha sor.
Boylesine de ilk defa denk geldim yaŞimdiki erkeklerin baltalar elimizde uzun ip belimizde ıssız adam tavırları beni benden alıyor. Bir gürün sonra hiç sormayan triplerden hayır gelmez. Bellki boş vakitlerini sizinle doldurmaya çalışıyor ara. Yol verin gitsin.
Alla aşkına kullandığı cümleye bakın. 05 yaş grubunda sanki.O da diyo ki benim yön verecek yanim kalmadi yok mu kayigin beni de alip goturecegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?