Sorun bende mi acaba

Boşta kaldıkca sana yazıyor. Biraz net ol hatta kırıcıda ol ki birdaha sana yazmaya cesareti olmasın.

Boşta kaldıkca sana yazıyor. Biraz net ol hatta kırıcıda ol ki birdaha sana yazmaya cesareti olmasın.
Ben zaten sert yaptim
Tam bi ruh hastasi ya
Dogru söylüyorsun hasta oldugumu biliyo nasil oldugumu bile sormadi
Ona acaba mesaj atip haddini mi bildirsem kafasina gore bir daha yazamayacagini anlasin

Bu hikayeyi daha önce yazmıştın şekerim. Kendini tekrar ediyorsun artık.

Bu hikayeyi daha önce yazmıştın şekerim. Kendini tekrar ediyorsun artık.
Yani hala bir sevgililiğe dönemeyen ilişkiler yumağı. Kaç sene oldu bir tanesi bile mi ilişkiye dönmez. En umutsuz vakaların bile ilişkisi olur. Artık biraz da kaynana adayı elti adayı sorunu zamanı geldi bence de

Yine ne yaptin ettin buldun beni
Gizli hayranim falan misin ayol
Ayrica bu bir kaç gün once yaşandi daha öncede geçen yaz aynisini yapmıştı o yüzden oldu sanirim
Forumun en hit sayfasına yazıyorsun ben mi çaba sarfedip seni bulmuş oluyorum? Çok acayip bir düşünce yapın var umutsuz.

Gönul ister ki bende kaynana elti temali konular açayim artik ama daha iliski yurutemiyorum
Bu adamdan etkilenmiştim aslinda ama cok tutarsiz ya ona acaba bi mesaj mi atsam soguksun diyen sen yazmayan sen gibi tutarsizligini yuzune vurayim bir daha yazmaya cesaret edemesin

Uçan kuşun kendisine yürüdüğünü düşündüğü için sürekli flört ettiğini sanıyor ama adamların bundan haberi yok ilişkiler yumağı bile değil

Uçan kuşun kendisine yürüdüğünü düşündüğü için sürekli flört ettiğini sanıyor ama adamların bundan haberi yok ilişkiler yumağı bile değil
eğer gerçekse çok acıklı ya. İnsan bunca sene bu kadar istekli olup herkese yürüyüp nasıl tek bir tane bile ilişki yaşayamaz

Forumun en hit sayfasına yazıyorsun ben mi çaba sarfedip seni bulmuş oluyorum? Çok acayip bir düşünce yapın var umutsuz.
Kudrasiz hava sahasi oh be diyordum ama ne mümkün
Hayranlarimin hasretine daha fazla kayitsiz kalamadim nolmuş yani
Beni görünce heyecanlandin mi dogruyu söyle

Kudrasiz hava sahasi oh be diyordum ama ne mümkün
Hayranlarimin hasretine daha fazla kayitsiz kalamadim nolmuş yani
Beni görünce heyecanlandin mi dogruyu söyle
Foruma girmek, konu açmak zorunda değilsin şekerim. Kudrasız hava sahası istiyorsan başka seçenekler de var, kullanabilirsin. Ben saçmalıklarını yüzüne vurmaya devam edeceğim

eğer gerçekse çok acıklı ya. İnsan bunca sene bu kadar istekli olup herkese yürüyüp nasıl tek bir tane bile ilişki yaşayamaz
Yok tatlim yok asparagas haber
Her duyduguna inanmaman gerektigini bilecek yaştasin diye düşünüyorum
Kudranin dedigi gibi olsa benim flört listemi tutar mi sence
Az mantikli konuşalim

Yok tatlim yok asparagas haber
Her duyduguna inanmaman gerektigini bilecek yaştasin diye düşünüyorum
Kudranin dedigi gibi olsa benim flört listemi tutar mi sence
Az mantikli konuşalim
Flört listesi değil ki o, başlığı bile “umutsuzun aşkları”… Senin peşlerine düştüğün haberi olmayan adamlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…