• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi anlamadım.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse iki senedir evliyim eşimle çok şükür arada ufak tefek sorunlarımız olsada mutlu bir evliliğimiz var. Ama eşim yapı olarak hesap vermeyi sorgu suali sevmeyen biri bende tam tersi onunla ilgili herşeyi merak ederim. Arkadaşımin nişanina gidicem dedi bende beraber gidelim dedim ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz dedi ve ben sorun çıkarsam daha çok aramız bozuluyo ne yapicam bilemedim ben çok mu sık boğaz ediyorum acaba ):

???? Siz neden illa onunla gideceksiniz? Giderseniz niye ayri masalarda oturacaksiniz? Evlilikte paylasmak, beraber biseyler yapmak güzeldir ve öyle olmali ama herseyide beraber yapamazsiniz, biraz alan her iki taraf icin olmali...:ssz:

guveniyorsaniz arada yalniz birakabilirsiniz. nusana da beraber gidip siz orada oteki bayanlarla takilirdiniz esiniz de dostlariyla. yerinizde olsam benle zaman gecirmekten hpslanmadigini dusunurdum.

ben hesap vermekten hoşlanmam de, her işin içinden çık.
iyiymiş o öyle :110:

Ben gitmiyorsam oda gitmiyecek, birlikte gidersekte yanımda oturacak okadar!

guveniyorsaniz arada yalniz birakabilirsiniz. nusana da beraber gidip siz orada oteki bayanlarla takilirdiniz esiniz de dostlariyla. yerinizde olsam benle zaman gecirmekten hpslanmadigini dusunurdum.

Güveniyorum ama evlilikte böyle yerlere beraber gitmek istiyo insan.

???? Siz neden illa onunla gideceksiniz? Giderseniz niye ayri masalarda oturacaksiniz? Evlilikte paylasmak, beraber biseyler yapmak güzeldir ve öyle olmali ama herseyide beraber yapamazsiniz, biraz alan her iki taraf icin olmali...:KK14:[/QUOT

Illa gidicegim diye birşey yok canım ama genelde böyle tepkiler verdiği için rahatsız oluyorum.

arkadaşlarıyla da oturmayıversin.
nişan bu yani.
tabii eğer siz gitmeyi çok istiyorsanız.

ben eşimin iş arkadaşlarının nikahlarına falan gitmeyi pek sevmem. 1-2 kere oldu gerçi, eşim gitti geldi.

evlendiniz diye her yere beraber gitme zorunluluğunuz yok.. ya gidip onun arkadaşlarıyla oturmasına göz yumacaksınız ya da gitmeyeceksiniz.. bir olaydan beraber vakit geçirmekten hoşlanmadığı sonucu çıkmaz, sonuçta siz kız arkadaşlarınızla gezerken ben de geleceğim dese ne kadar saçma olur değil mi? birbirinize alan bırakın..

Eşiniz çevresi genel olarak bekar galiba ..
Ayrıca evli bir adam da kadın da ben hesap vermeyi sevmiyorum deyip sıyrılamaz,
Siz sormadan anlatmalı zaten ayrıcada ..
kusurabakmayın ama Eşinizi bu konularda biraz yontmalısınız ..

kimse eşiyle gelmiyorsa senin ne işin var
Şu adamları azcık rahat bırakın yahu...

Eşinize; asker uğurlamaya değil de nişana gittiğini hatırlatın. Diğer erkekler eşlerini getirmiyor olabilir ama sen eşinle gidebilirsin. Sonuçta sadece erkek erkeğe eğlenilecek bir ortam değil. Soruna gelirsek, sorun sende değil.

Hayır canım ayrı değil bir ama onun oturcagi masada sadece erkekler varmış kimse eşini falan getirmiyomuş.

evet. benim karşılaştığım sorunlardan birisi buydu. ben 5 yıllık evliyim. eşimi kesinlikle başkasının düğününe tek göndermek istemedim, şimdiye kadar. güvenle ilgili bir şey değil. sonuçta ben onunla evliyim ve düğün benden sorulur:KK53:.

en son iş yerinden birinin düğünü vardı. başka ildeydi. şükür durumumuz iyi ikimizde arabaya atlar gidebiliriz. ama benim beyim arkadaşlarıyla gitmek istediğini söyledi. ne yapıp edip bende gittim. iyiki senle gitmişim dedi. adam para hesabı bilmez, milletin yediğini içtiğini öderdi oralarda. o parayla biz yedik içtik :KK53:

tatlı tatlı anlatırım genelde. sonra yavaş yavaş dozu arttırırım. iyice kanına girerim. sonra hayır diyemez:nazar:. benim taktiğim bu.

evet. benim karşılaştığım sorunlardan birisi buydu. ben 5 yıllık evliyim. eşimi kesinlikle başkasının düğününe tek göndermek istemedim, şimdiye kadar. güvenle ilgili bir şey değil. sonuçta ben onunla evliyim ve düğün benden sorulur:KK53:.

en son iş yerinden birinin düğünü vardı. başka ildeydi. şükür durumumuz iyi ikimizde arabaya atlar gidebiliriz. ama benim beyim arkadaşlarıyla gitmek istediğini söyledi. ne yapıp edip bende gittim. iyiki senle gitmişim dedi. adam para hesabı bilmez, milletin yediğini içtiğini öderdi oralarda. o parayla biz yedik içtik :KK53:

tatlı tatlı anlatırım genelde. sonra yavaş yavaş dozu arttırırım. iyice kanına girerim. sonra hayır diyemez:nazar:. benim taktiğim bu.

Neden?

Zaman zaman eşimde bir arkadaşının düğünü ya da nişanı olduğunda erkek arkadaşlarıyla birlikte gittiği için tek gidiyor.

evlendiniz diye her yere beraber gitme zorunluluğunuz yok.. ya gidip onun arkadaşlarıyla oturmasına göz yumacaksınız ya da gitmeyeceksiniz.. bir olaydan beraber vakit geçirmekten hoşlanmadığı sonucu çıkmaz, sonuçta siz kız arkadaşlarınızla gezerken ben de geleceğim dese ne kadar saçma olur değil mi? birbirinize alan bırakın..

kimse eşiyle gelmiyorsa senin ne işin var
Şu adamları azcık rahat bırakın yahu...

konudan anladığım kadarıyla düğün. yani kadın erkek birlikte oynadıkları bir eğlence. adamlar sap gibi ne işleri var tek başlarına. erkeklerin düzenlediği altın günü değil ki.

Back
X