- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
İyide sürekli çiçeğim böceğim modunda konuşulmazki. Çok sıkıcı bence.ama aradığında ben istiyorum ki güzel güzel konuşalım, aşk dolu sevgi dolu, bana sevgisini hissettirsin, ilgi göstersin falan.
Şimdi boyle durumlarda hemen birini sulamak yanlıs senin ilgi beklemen de normal onun ilgi gostermemesı de normal.Bizim 1 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var. Nişanlım ilk başlarda çok ilgiliydi bana karşı hep güzel güzel konuşurdu, üzerime çok düşerdi, e tabi ben ilgiyi çok seven olarak, bu duruma çok alıştım. Ama sonradan eskisi gibi ilgili olmamaya başladı, e tabi amacına ulaştı, beni kazandı..
Haftanın 6 günü yoğun çalışıyor, gün içinde fazla konuşamıyoruz. Akşam eve gelir, duş yemek falan derken saat geç oluyor, beni arıyor ama aradığında ben istiyorum ki güzel güzel konuşalım, aşk dolu sevgi dolu, bana sevgisini hissettirsin, ilgi göstersin falan. Ama o benimle normal sohbet ediyor, instagramda falan takılıyor o sırada. Ben ona bu durumdan bahsedince, ilgi sevgi istiyorum dediğimde, bencil olma zaten bütün gün yoruluyorum üzerime gelme istersen diyor. Ama ben sevildiğimi hissetmek istiyorum yani, yorgun olsada sevdiğine vakit ayırabilmeli.. ki biz farklı şehirlerdeyiz, insan daha fazla Özlem duymalı.
kendimce diyorum ki, hatasını anlasın diye bende çok soğuk umursamaz ilgisiz olayım belki anlar. Sonra içim el vermiyor, çocuk geleceğimiz için falan çalışıyor benim yaptığıma bak diyorum.
Acaba ben mi çok ilgi manyağıyım, o mu çok ilgisiz çözemedim bir türlü..
okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım yardımcı olursunuz, kötü yorumlar yapmamanız dileğiyle.
Bu sizin tercihiniz sevgiyi belli etmek kadar guzel bsıy yokKusura bakmayın siz yazdığınız için rahat yazıyorum ama bence evet ilgi manyağısınız. Herkes ilgiyi sever ama bir senedir nişanlı olduğunuz adam size her gün sizi ne kadar sevdiğini anlatsın beklentiniz bana aşırı geldi
Sosyal medya hesaplarımız var, sadece ortak bir tane fake Instagram kullanıyoruz o da gündem vs için. Dediğiniz gibi üzerine gitmemeye çalışacağımŞimdi boyle durumlarda hemen birini sulamak yanlıs senin ilgi beklemen de normal onun ilgi gostermemesı de normal.
Oncelıkle sabırlı olmak gerekir süreci takip etmek gerekli sosyal medya hesaplarının sıfresını bilmek lazım gizli takip edin ama bunu ona belli etmeyin ve sakın ustune gitmeyin bırakın ilgisiz davransın bunlar normal dedıgım gibi fakat takibini saglamakta fayda var.
Evet haklısınız, doğru diyorsunuz. TeşekkürlerKusura bakmayın siz yazdığınız için rahat yazıyorum ama bence evet ilgi manyağısınız. Herkes ilgiyi sever ama bir senedir nişanlı olduğunuz adam size her gün sizi ne kadar sevdiğini anlatsın beklentiniz bana aşırı geldi. Sevildiğini hissetmek illa sözsel olarak anlaşılmaz ki
Bu sizin tercihiniz sevgiyi belli etmek kadar guzel bsıy yok
Evet orası öyle tabiki, ben biraz fazla beklentili de duygusal olduğum için böyle düşünüyorum. Birde uzakta olmasından dolayı Özlem olunca ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyorum aslındasiz ilgiyi çok seven ve beklentisi bu yönde olan birisiniz ,nişanlınız ise iş güç yorgunlukla normal sohbet ediyor.
Siz beklentilerinizi törpülemezseniz çocuk sıkılır ve soğur kimse sürekli ilgi isteyen biriyle birlikte olmak istemez, siz de o kadar ilgiden sıkılırsınız zaten.
herşey dozunda güzel empati yönünüzü arttırın saatlerce çalışıp bir de akşam nişanlınızın gönlünü eylemek zor olurdu değil mi?
o da uzakta onun da aynı şekilde ilgiye ihtiyacı olabilir empati derken bunu kastetmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet orası öyle tabiki, ben biraz fazla beklentili de duygusal olduğum için böyle düşünüyorum. Birde uzakta olmasından dolayı Özlem olunca ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyorum aslında
1 veya 1 buçuk saat konuşuruz. Bazen 1 saat bile sürmediği zamanlarda oluyorKaç dk konuşuyorsunuz her gün?
Yani sizinle konuşurken İnstagram'da falan takılıyorsa gerçekten çok mu uzun tutuyorsunuz da adam sıkılıyor acaba? Kaliteli zaman geçirmek daha önemli süredense.
Konuşmak da zorla olmaz ki. İnsanın modu her gün değişiyor. Karşınızdaki de bir insan robot değil. Bence çok darlamayın
Evet tamda öyle. Ona söyledim zaten belli ettim alındığımı ilgi istediğimi. Bencilce davrandığımı falan söyledi işte.. dediğiniz gibi bende bir adım geri gideceğim anlasın o daHaklı buldum beklentinizi. Aslında sizin demek istediğiniz size aşk methiyeleri dizmesi değil, bir iş arkadaşı ya da tanıdığı ile konuşur gibi gunluk havadan sudan konuşma yapmak yerine daha sıcak, size hitap edecek bir konuşma yapması. Örneğin dışarıdan konuşmasını duyan bir kimse kız arkadaşı ile görüşüyor bu kimse diyebileceği bir şekilde konuşsun istiyorsunuz. Siz isteğinizi, alındığınızı bildirin ve geri çekilin. Üstüne de daha fazla düşmeyin. Bırakın o kendisine çeki düzen versin.
yeter de artar. lütfen biraz başka yere kafanızı yorun, adam da haklı1 veya 1 buçuk saat konuşuruz. Bazen 1 saat bile sürmediği zamanlarda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?