Sorun bende mi? Tanıştığım kişilerle neden olmuyor?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk üyeleri

25 yaşındayım, şu anda kpss'ye çalışıyorum Geçenlerde yeni tanıştığım biri hakkında konu açmıştım. Aklıma bir şey takıldı, ders çalışırken aklıma geldi ve sizlere danışayım dedim.

Birileriyle tanışıyorum ilk buluşma harika geçiyor. Sonrasında sevgili faslina gecemeden ya karşı cins ilgiyi, aramayı vs. bırakıyor ya da ben karşı cinste bir şeyler bulup görüşmeyi sonlandırıyorum. Demek istediğim sorun ben de mi? Bunu düşünür oldum artık...Bana değer verenlerin kıymetini bilemedim. Değer verdiklerinde de hep bir şeyler çıktı.

En son üni son sınıfta sevgilim oldu. O da 1 yıl sürdü. Gerçekten ruhumdan anlayan erkek oydu... ondan sonra birçok kişiyle görüştüm ama olmadi.

Benim gibi düşünüp hayatının aşkını bulan var mı? Sorun bende mı? Neler tavsiye edersiniz?

Burdan tahmin yürütmek zor.
Detaycı olabilirsiniz,
Dilinin kemiği olmayanlardan olabilirsiniz,
Fazla baskıcı olabilirsiniz,
Yapıcı değil yıkıcı olabilirsiniz,
Çok konuşuyor olabilirsiniz,
Boş konuşuyor olabilirsiniz,
Evlilik meraklısı olabilirsiniz,
Kültürel olarak yetersiz olabilirsiniz,
Vs. Vs. Vs

Yada bunların tamamı karşı tarafta olabilir.
Burdan yorum yapamayiz, en güzeli örnek olaylar üzerinden fikir yurutmek

Burdan tahmin yürütmek zor.
Detaycı olabilirsiniz,
Dilinin kemiği olmayanlardan olabilirsiniz,
Fazla baskıcı olabilirsiniz,
Yapıcı değil yıkıcı olabilirsiniz,
Çok konuşuyor olabilirsiniz,
Boş konuşuyor olabilirsiniz,
Evlilik meraklısı olabilirsiniz,
Kültürel olarak yetersiz olabilirsiniz,
Vs. Vs. Vs

Yada bunların tamamı karşı tarafta olabilir.
Burdan yorum yapamayiz, en güzeli örnek olaylar üzerinden fikir yurutmek

Detaycı ve bazen yıkıcı olabiliyorum malesef...

Merhaba kk üyeleri

25 yaşındayım, şu anda kpss'ye çalışıyorum Geçenlerde yeni tanıştığım biri hakkında konu açmıştım. Aklıma bir şey takıldı, ders çalışırken aklıma geldi ve sizlere danışayım dedim.

Birileriyle tanışıyorum ilk buluşma harika geçiyor. Sonrasında sevgili faslina gecemeden ya karşı cins ilgiyi, aramayı vs. bırakıyor ya da ben karşı cinste bir şeyler bulup görüşmeyi sonlandırıyorum. Demek istediğim sorun ben de mi? Bunu düşünür oldum artık...Bana değer verenlerin kıymetini bilemedim. Değer verdiklerinde de hep bir şeyler çıktı.

En son üni son sınıfta sevgilim oldu. O da 1 yıl sürdü. Gerçekten ruhumdan anlayan erkek oydu... ondan sonra birçok kişiyle görüştüm ama olmadi.

Benim gibi düşünüp hayatının aşkını bulan var mı? Sorun bende mı? Neler tavsiye edersiniz?
Ben vardım :)
ama ben 25 yasında olsam böyle düşünmem hayatımı yasarım
30 dan snr düşünürdüm

Ben de 25 yaşındayım. Neredeyse benzer duyguları yaşıyoruz. Son birkaç ilişkimde resmen karşı tarafı kendimden soğuttum uzaklaştırdım. Ben kendimi henüz "doğru insanla" karşılaşmamış olmakla avutuyorum. Öneririm.

Belki de biz yeni bir insanla tanışmaya daha hazır değiliz, zamanı vardır :)

Back
X