- 7 Haziran 2015
- 46
- 30
- 288
- 27
- Konu Sahibi 1sadekahve
anksiyete sahibi olabilirsiniz, bir psikoloğa görünmek yardımcı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüyalarım çıkar genelde bu ara ruya bile görmüyorum cogu zaman. Yani hiç ruyalarimi hatirlamiyorum nerdeyse 1 yil olacak. Pozitif şeyler hic olmadı diyemem Allah var içime dert olan seylerden bi şekilde kurtulduğum oldu azda olsa. Böyle olmasaydi da şöyle olsaydı deyip. Dün akşam başıma yine negatif olan geldi çok paniktim konuyu acarken bile etki altindaydim. Sanırım şükür deyip pozitiflik ogrenmem lazim ve evhamdan kurtulmaliyimNegatif düşünmeyin
Belki de algılarınız açıktır
Pozitif şeyler de oluyor mu böyle
Rüyalarınız çıkar mi
Doğru diyorsunuzTüm o çağırdınız şeyleri yaşamak için akla getiriyorsunuz haliyle de yaşıyorsunuz. Güzel düşünün. Güzel şeyler düşünemiyorsanız da düşünmeyi bırakın en kestirme :)
Ah keşke pat diye olsa olumlular genelde olumsuzluk pat diye oluyorHep olumsuzu mu düşünüyorsunuz? Bir de olumlu bir şeyler deneseniz.
Hatta şimdi deneyelim
mm mesela; benim kilo verdiğimi düşünseniz![]()
Valla eşimle allah allah bu ara hic en ufak tartisma yasamadik hı diyorum. Ertesi gün nasil asabi oluyorum ama bir kavga cikariyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Esim daha eve girisinde diyor sende bi asabilik var bugün. Yok ne ilgisi var diyorum. Sonra bir bakmisim adama cemkirirken görüyorum kendimi. Ya da o ufak seye sinirleniyor. Ordan çıkıyor Sonra diyorum birdaha demicem böyle diye ama dusunce ya geciyor aklimdan gene tut kendini 1sade diyorum ama is işten geçiyorKüçükken her güzel şeyin sonunda kötü birsey, her kötü birseyin sonunda güzel birşey mutlaka oluyordu.
O yuzden ben cocuklugum ve gençligimi bir gülüp bir aglayarak geçirdim. Şimdilerde ise ne zaman allah allah hayatim ne kadar da kusursuz güzel gidiyor desem basıma bir felaket geliyor nazar nazar![]()
Cekim yasasi videosu mu ?Çekim yasası... Kesinlikle düşünerek kötüyü çekiyorsunuz, bununla alakalı youtube da videolar var izleyin derim
Teşekkür ederim psikolojik rahatsizliklar hakkinda genel bilgilere sahibim sevdigim için bu alanı. Benimki uymuyor buna sanki öyle fevri, bir anda panik olan insan degilimdir. Karsimdaki dikkatsizse vs. Ama sürekli risk analizi yaparım ortama dikkat ederim belki de olabilir. Kitaplar ve videolardan sonra gecmezse gideceğim ben tabiki onlar kadar bilemem o karar versin diyeceğimanksiyete sahibi olabilirsiniz, bir psikoloğa görünmek yardımcı olabilir.
YouTube da mistik yol diye bir kanal var orada olumlala videoları vs var mesela, orada bu olayı izah ediyorlar. Kısacası siz ne düşünürseniz evrene onunla alakalı bir enerji gönderirsiniz ve onu yaşama ihtimaliniz artar. Ben bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama hamile kalamadığım süreçte çok uzun zaman araştırmalar yaptım, kendimde uyguladım ve gerçekten faydasını gördüm. Düşüncelerinizi kontrol edebilirseniz, olumlu şekle çevirebilirsiniz herşey daha güzel olurCekim yasasi videosu mu ?Yoksa psikolojik destek mi anlayamadim da tam ne diye aratayim hangisini onerdiginizi
Aynen bu durumunuzu pozitife çevirmeye çalışınRüyalarım çıkar genelde bu ara ruya bile görmüyorum cogu zaman. Yani hiç ruyalarimi hatirlamiyorum nerdeyse 1 yil olacak. Pozitif şeyler hic olmadı diyemem Allah var içime dert olan seylerden bi şekilde kurtulduğum oldu azda olsa. Böyle olmasaydi da şöyle olsaydı deyip. Dün akşam başıma yine negatif olan geldi çok paniktim konuyu acarken bile etki altindaydim. Sanırım şükür deyip pozitiflik ogrenmem lazim ve evhamdan kurtulmaliyim
Sakarim ve negatif enerjiliyim yani iyi ki sizden bu kk da fazla yokSakarlığiniz ve negatif enerjiniz icin neden bir hayvanin canina kast etmeyi dusunuyosuniz ?
Teşekkür ederim psikolojik rahatsizliklar hakkinda genel bilgilere sahibim sevdigim için bu alanı. Benimki uymuyor buna sanki öyle fevri, bir anda panik olan insan degilimdir. Karsimdaki dikkatsizse vs. Ama sürekli risk analizi yaparım ortama dikkat ederim belki de olabilir. Kitaplar ve videolardan sonra gecmezse gideceğim ben tabiki onlar kadar bilemem o karar versin diyeceğimçünkü ilac kullanmak istemiyorum aslında
![]()
Sen oglak burcu oldugun için,bir de et tüketmiyorsan eger bu ruh halini etkiler. Daha dingin sakin olursun. Ayrıca senin hissetiklerinde çıkar oglaksin diyeOda bişey mi, ben rüyamda görürüm ve er geç gerçekleşir, yada gerçekleşmiş ama benim bilmediğim birşeyi görürüm haberim olunca da rüyamda görmüştüm diye şok olurum, 6. His midir tesadüf mü bilmiyorum
Ruyalari hatırlamamak insanda psikolojik rahatsizliklar yapıyormuş bunu biliyor muydun? Bir de hatırlamama sebebin,balik,sogan,sarimsak tuketmen olabilir. Ve florurlu diş macunu. Hepsinde var malesef. Epifiz bezini direkt etkiliyormus soğan bu da ruyalarla bağlantılı. Tam anlatamadım canım ama bunu bir araştır bak:)Rüyalarım çıkar genelde bu ara ruya bile görmüyorum cogu zaman. Yani hiç ruyalarimi hatirlamiyorum nerdeyse 1 yil olacak. Pozitif şeyler hic olmadı diyemem Allah var içime dert olan seylerden bi şekilde kurtulduğum oldu azda olsa. Böyle olmasaydi da şöyle olsaydı deyip. Dün akşam başıma yine negatif olan geldi çok paniktim konuyu acarken bile etki altindaydim. Sanırım şükür deyip pozitiflik ogrenmem lazim ve evhamdan kurtulmaliyim
Eşiniz araba kullanmada başarısız ve siz bunu çok iyi analiz etmişsiniz..Bir de pozitif enerji çok önemli.Evet çok doğru söylüyorsun birde şu oluyor 2-3 oldu misal araba park edecek arkadaşım eşim yada yoldayız ya diyorum araba var arkada carpmasak bari tam uyaricam susuyorum basiretim bağlanıyor sanki ve ya carpiyoruz direk yada arabaya ya milim kala duruyoruz. Yolda da böyle. Neden susuyorum onu da anlamıyorum icinden geçmiş soylesene. Arabaya binmeye korkar oldum![]()
Olaylar sadece eşim kullanirken olmadi ki hatta farklı kişilerde oldu. Bir kac gündür gözlüyorum ruh halimi, tehlike hissettiğim de oluyor bu durum ve kontrol bende olması gerektiği zamanlarda kontrol dışı kaldığımda oluyor.Eşiniz araba kullanmada başarısız ve siz bunu çok iyi analiz etmişsiniz..Bir de pozitif enerji çok önemli.
Burctasiz biz seninle yengecim benSen oglak burcu oldugun için,bir de et tüketmiyorsan eger bu ruh halini etkiler. Daha dingin sakin olursun. Ayrıca senin hissetiklerinde çıkar oglaksin diye