Sorun bende mi?

zipcikti93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
9
3
31
Merhabalar.
Bundan 3 ay önce biriyle tanışmıştım.Birbirimizden fazlasıyla hoşlandık ve her ne kadar 'hemen sevgili olmayalım bi deneyelim tanıyalım birbirimizi ' desem de ben seni kaçıramam deyip(nereye gideceksem?) sevgili olduk. Hiç sorunumuz yoktu inanılmaz değer veriyor resmen ağzımın içinden bir kelime çıkmasını bekliyordu.Haftasonları çok vaktim olmadığı için hafta içi çok yoğun olan işinden izin alıp benle görüşürdü.Akşam 2 dakika görmek için 1 buçuk saatlik yol gelirdi.Gerçekten 2 dakika ama.(ya resmen benimde normal insanlar gibi ilişkim olacaktı sonunda! :KK53: )
Tamam dedim buldum,bu böyle giderse ben evleniyorum :KK53:

Ama... Kimsenin mükemmel olmadığını anladım.Kızlar cinselliğe çok düşkün olduğunu fark ettim kısa bi süre sonra.Ben de zaten cinselliğe karşı değildim(bu cümleyle ilgili her hangi bir yorum istemiyorum,lütfen).Buraya kadar sorun yok.Ama yoruldum her gün her gün bu konuları konuşmaktan, evde buluştuğumuzda bi film izleyip bi yemek yapalım yiyelim değil mi yani...Yokkk... Anca arada dinlenirken sohbet ediyorduk.

En sonunda tabi çıldırdım olmuyor bu ne böyle ya dedim. O da tamam kendimi durdurmaya çalışacağım diye kaç kez yeminler etti.Ya anlıyorum tam o deli dönemlerinde (ben 22 o 23 yaşında) ama gerçekten çok yorulmuştum. O müthiş düşünceli hayallerimi süsleyen adam gidiyor yatakta çok farklı bir adam ortaya çıkıyodu. Kaç kez yeminler etti ama ben zaten birini değiştirmek istemiyorum ki. Yani kendini 2 hafta durdurur 3 hafta durdurur.Sonuçta onun kişiliği bu. En sonunda ben seni değiştirmek istemiyorum başkasını bul dedim ve gittim.Bu arada ben de o da inatçılıkta derece atlamış insanlarız. 1-2 yalvardı gitme diye ama o kadar kararlıydım ki ne dese fayda etmeyecekti biliyordu.Ayrıldık

Şuan hala çılgınlar gibi özlüyor muyum? Evet.3 ay boyunca kaaaç kere yazıp sildim sayamadım.Bu inat ve gurur bende oldukça zaten daha da yazamam:KK12:.
:KK1::KK1::KK1:
Şimdi gelelim sorumuza. Ben doğru mu yaptım? Değişmesini mi beklemeliydim şans mı verseydim?
Ayrıca bu erkekler hep böyle mi? Hepsi mi düşkün bu kadar cinselliğe? Yani bunun normali yokmudur ya? Yoksa saçmalıyor muyum? :KK20:

Not: Amacım biraz da yazıp içimi dökmek,rahatlatmaktı. Son soruma da cevap verirseniz nasıl güzel olur:kk77:
Okuduğunuz için teşekkürlerrrr

Sizin nerdeyse başka hiçbir paylaşımınız yokmuş.Bu ilişki uzun vadede sana zarar verirdi.Bence bırakmakla en iyisini yapmışsın.Kafandan atmaya çalış.

Sizin nerdeyse başka hiçbir paylaşımınız yokmuş.Bu ilişki uzun vadede sana zarar verirdi.Bence bırakmakla en iyisini yapmışsın.Kafandan atmaya çalış.

Bende zarar vereceğini düşünmüştüm.Teşekkürler yorumunuz için

Hani insan sevdigine dokunmali tamamda hizli olmus biraz paylasimlariniz oncelikle disarda olmaliydi libidosu yuksek sanirim.

Cinselliği yaşaman bizi ilgilendirmez, herkesin kendi tercihi ama bu adam sırf cinsellik için seninle gibi. Bence sen biraz daha düşün. Konun kullanıcı adın, anlatış şeklin bana hiç inandırıcı gelmedi ama neyse... Bende yakında kendimden şüphe eder hale geleceğim sanırım.

Cinselliği yaşaman bizi ilgilendirmez, herkesin kendi tercihi ama bu adam sırf cinsellik için seninle gibi. Bence sen biraz daha düşün. Konun kullanıcı adın, anlatış şeklin bana hiç inandırıcı gelmedi ama neyse... Bende yakında kendimden şüphe der hale geleceğim sanırım.

Aman tanriiim yoksa miss de mi fake :))

adama cinselliği tattırmışsın sonra hep mi istiycek dıosun ..çok saçma..rahatsız olacaksaydın ilk ilişkiye girmicektin canımmm

Ben bunu burca bağlıyorum canım.Akrep,yengeç düşkünde diğerlerini bilemicem.Tabii birde tecrübe sahibi olmayıp yeni yeni cinsellik yaşayan erkeklerin isteklerine kıyasla soylemedim bu burcları.Bu iki burç hep oyle

Cinselliği yaşaman bizi ilgilendirmez, herkesin kendi tercihi ama bu adam sırf cinsellik için seninle gibi. Bence sen biraz daha düşün. Konun kullanıcı adın, anlatış şeklin bana hiç inandırıcı gelmedi ama neyse... Bende yakında kendimden şüphe eder hale geleceğim sanırım.

Ben buraya içimi dökmek için geldim,üye oldum,yazdım.Her kelimeme dikkat ettim. Emek verdim aralara boşluk koydum ki okuyanlar yorulmasın diye,bence şüphe edecek başka şeyler bulun,Yorum için teşekkürler,sevgiler

Yorumlara da bir göz atayım dedim aklımdan geçeni yazmış adelia adelia evet bu yapı biraz burç ile alakalı
Akrep mi acaba diye yazacaktım bende.
Her ekek böyle değildir belki ama bir çoğu böyledir emin ol.
Senin sevgilin seninle yapmış. Sevgilisiyle yapmayanlarda gidip ya bişiler izliyor ya başkalarıyla yatıyor.
Erkeklerin genleri bu değiştiremezsin.
Suçun yarısı sende ki bu cinsellik konusuna erken başlamışsınız. Söz verdi söz verdi diye pek üstüne düşmedin sanırım sonradan aklından geçtiği gibi de olmadı. Seni hala sürekli arayıp ısrar ediyorsa dön diye seviyordur ama hiç bir tepki vermiyorsa cinsel istekler üzerine kurulu bir birliktelik olmuş diyebilirim.

adama cinselliği tattırmışsın sonra hep mi istiycek dıosun ..çok saçma..rahatsız olacaksaydın ilk ilişkiye girmicektin canımmm

Cinselliği ilk benle tatmadı yalnız.Ayrıca isteyebilir bunda sorun yok.Benim sorunum farklı.Teşekkürler yorumunuz için

Merhabalar.
Bundan 3 ay önce biriyle tanışmıştım.Birbirimizden fazlasıyla hoşlandık ve her ne kadar 'hemen sevgili olmayalım bi deneyelim tanıyalım birbirimizi ' desem de ben seni kaçıramam deyip(nereye gideceksem?) sevgili olduk. Hiç sorunumuz yoktu inanılmaz değer veriyor resmen ağzımın içinden bir kelime çıkmasını bekliyordu.Haftasonları çok vaktim olmadığı için hafta içi çok yoğun olan işinden izin alıp benle görüşürdü.Akşam 2 dakika görmek için 1 buçuk saatlik yol gelirdi.Gerçekten 2 dakika ama.(ya resmen benimde normal insanlar gibi ilişkim olacaktı sonunda! :KK53: )
Tamam dedim buldum,bu böyle giderse ben evleniyorum :KK53:

Ama... Kimsenin mükemmel olmadığını anladım.Kızlar cinselliğe çok düşkün olduğunu fark ettim kısa bi süre sonra.Ben de zaten cinselliğe karşı değildim(bu cümleyle ilgili her hangi bir yorum istemiyorum,lütfen).Buraya kadar sorun yok.Ama yoruldum her gün her gün bu konuları konuşmaktan, evde buluştuğumuzda bi film izleyip bi yemek yapalım yiyelim değil mi yani...Yokkk... Anca arada dinlenirken sohbet ediyorduk.

En sonunda tabi çıldırdım olmuyor bu ne böyle ya dedim. O da tamam kendimi durdurmaya çalışacağım diye kaç kez yeminler etti.Ya anlıyorum tam o deli dönemlerinde (ben 22 o 23 yaşında) ama gerçekten çok yorulmuştum. O müthiş düşünceli hayallerimi süsleyen adam gidiyor yatakta çok farklı bir adam ortaya çıkıyodu. Kaç kez yeminler etti ama ben zaten birini değiştirmek istemiyorum ki. Yani kendini 2 hafta durdurur 3 hafta durdurur.Sonuçta onun kişiliği bu. En sonunda ben seni değiştirmek istemiyorum başkasını bul dedim ve gittim.Bu arada ben de o da inatçılıkta derece atlamış insanlarız. 1-2 yalvardı gitme diye ama o kadar kararlıydım ki ne dese fayda etmeyecekti biliyordu.Ayrıldık

Şuan hala çılgınlar gibi özlüyor muyum? Evet.3 ay boyunca kaaaç kere yazıp sildim sayamadım.Bu inat ve gurur bende oldukça zaten daha da yazamam:KK12:.
:KK1::KK1::KK1:
Şimdi gelelim sorumuza. Ben doğru mu yaptım? Değişmesini mi beklemeliydim şans mı verseydim?
Ayrıca bu erkekler hep böyle mi? Hepsi mi düşkün bu kadar cinselliğe? Yani bunun normali yokmudur ya? Yoksa saçmalıyor muyum? :KK20:

Not: Amacım biraz da yazıp içimi dökmek,rahatlatmaktı. Son soruma da cevap verirseniz nasıl güzel olur:kk77:
Okuduğunuz için teşekkürlerrrr
Yeni üyesiniz ama buranın olmazsa olmazı olan'bu cümleyle ilgili yorum istemiyorum'u iliştirmişsiniz hemen. Burda çok modadır böyle buna yorum yapmayın ona yorum yapmayın demek. Neyse ikinci üyelik değilsiniz umarım.
Sorunuza gelecek olursam, şu an evli değilsiniz ve bekar haliyle cinselliği rahat rahat yaşıyor, muhtemelen ona büyük özgürlük yada başkalarında olmayan bir üstünlük gibi geliyor. Evli olsaydınız sıkılırdı büyük ihtimalle.

Birlikte olmanın temeli cinselliğe dayalı değildir diye düşünüyorum.bu sadece bi parçası..
Anlamadığım zaten cinselliğe karşı biri değilmişsiniz,yani sizi bile bu kadar bıktırdıysa kimbilir karşı olan birine ne yapardı..

X