Merhaba kk nin saygıdeğer güzide üyeleri:) uzun suredir aranızda yoktum, şimdide yeni bir dertle karsinizdayim.
Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Yaklaşık bir buçuk aydır birlikteyiz. Ben üni ogrencisiyim, kendisi ile bir aylık market isi deneyimim sayesinde tanıştım. Kendisi liseyi açıktan veriyor. Parçalanmış bir ailenin çocuğu paramparça bir aile hem de. Neyse ben ise girdiğim ilk günden beri aramızda bir çekim oluştu ve nihayetinde çıkmaya başladık. Simdi ben işten çıktım o ise aynı ise devam ediyor. Ailem onu biliyor ve aile durumunun karman çorman olması ve de eğitimi nedeniyle sıcak bakmadilar. Ailemin öğrenmesi de tesadüfen oldu.
Erkek arkadaşım çekingen ve de aile durumundan sanırım bakınca boyle onun eksikliği belli oluyor. Ve aramızdaki sorun su ve size de danışmak istediğim konu: biz bir sorundan ötürü tartistigimizda hakli veya haksizken farketmiyor, susuyor. Uzaktaysak teli acmiyor. Bir sorun olduğunda ben arayi yumusatmasam hayatta yumusatacagi yok. Bazen cok sinirlenebiliyor, çünkü evde çok gergin bir ortam var, babasıyla çok tartışıyorlar. Dun gece de bir konudan
oturu atistik o kadar şey yazdım cevap vermedi. Bu aksam görüşme imkânımız vardı ama ne sesi çıkıyor ne soluğu. Gece attığım hic bi mesaja cevap vermedi ve bu saat oldu sesi çıkmıyor. Ben napayim bu durumda? Her seferinde bir sorun çıktığında kaçarak mi çözecek? Ben nerde hata yapıyorum, çok mu cabuk bağlandim?
Nasıl bir yol izlemem gerek? Ve son olarak nerede hata yapıyorum ben arkadaşlar neden doğruyu bulamıyorum..